13 MART 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 13 Mar 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhabalar bu haftaya enerjik ve eğlenceli başlıyoruz. Aşk, çocuklar, eğlenceli aktiviteler, yaratıcılık ön planda olacak.

Merhabalar bu haftaya enerjik ve eğlenceli başlıyoruz. Aşk, çocuklar, eğlenceli aktiviteler, yaratıcılık ön planda olacak. Beğenilmek, pohpohlanmak bizlere mutluluk verecek. Hafta ortası işlerimizle, sağlığımızla, gündelik işlerimizle ilgileneceğiz. Temizlik, tamirat ön planda olacak. Hayatımıza bir düzen vermek isteyeceğiz. Her şeyin mükemmel olmasını da isteyeceğimizden eleştirel konuşmalar yapabiliriz. Hafta sonu ilişkilere, iş birlikteliklerine önem vereceğiz. Adaletli olmaya çalışacağız.

18 Mart cuma günü Başak burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli zamanlardır. Ama bizlere önemli farkındalıklar kazandırırlar. Başak dolunayı yeniayda ektiğimiz tohumların meyvelerini toplamamızı istiyor. Hasat zamanındayız. Yaptığımız her şeyi en ince ayrıntısına kadar göreceğiz. Güneş Balık “hayaller” Ay Başak “gerçekler”, diyecek. Hayallerimizi ne kadar gerçeğe çevirebildik, bunu göreceğiz. Başak dolunayı en iyi şifa zamanıdır. Hem ruhumuzu hem bedenimizi şifalandıracağız. Hayatımızı mükemmelleştirmeye çalışırken kabulde de kalacağız.
20 Mart pazar günü Güneş Koç burcuna geçerek yeni döngüyü ve İlkbahar mevsimini başlatacak. Güneş yeniden doğumu gerçekleştirecek. Doğa ve bizler uyanmaya, canlanmaya başlıyoruz. Taptaze bir enerji başlıyor. Zodyağın ilk burcu başlangıçları temsil ediyor. Bilinmeyeni keşfedeceğiz. Bir ay boyunca yaşam enerjimiz, coşkumuz yüksek olacak. Baharın heyecanını hissedeceğiz. Bir bebek gibi olacağız. Cesaretli, yürekli, savaşan, ateşli, enerjik, sabırsız, aceleci olacağız. Ben “varım” diyeceğiz. İnisiyatif elimizde olacak. Savaşçı ruhumuzu ortaya koyacağız. Doğuş enerjisini hissedip, canlanacağız. Güneş gibi parlak, Mars gibi güçlü olacağız.


Sevgili Koçlar; bu hafta aşk, iş, ilişkiler ön planda olacak. Başak dolunayı iş hayatınızla ilgili düzenlemeler yapacaksınız. İş hayatınızda verimli olacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Güneş burcunuza geçiyor. Enerjiniz artacak. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Kendi isteklerinize göre başlangıçlar yapacaksınız. Liderliğinizi ortaya koyacaksınız.


Sevgili Boğalar; bu hafta aile, ev, aşk, iş, sağlık ön planda olacak. Başak dolunayı aşkta ve işte sonuç alacaksınız. Çocuklarınızla ilgili konular, yaratıcı işleriniz, hayattan keyif almayla ilgili düzenlemeler yapacaksınız. Güneş Koç odağınızı dinlenmeye, yalnız kalma isteğinize çevirecek. Ruhsal konularla, eşinizin iş ve sağlığıyla ilgileneceksiniz.


Sevgili İkizler; bu hafta kardeşler, iletişimsel konular, ev ve aile, aşk ve çocuklar ön planda olacak. Başak dolunayı ev ve aile ilişkilerinde bir düzenleme yapmanızı istiyor. İş ve aile hayatınızı dengelemelisiniz. Güneş Koç odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza, hayallerinize, gelecek hedeflerinize çevirecek.


Sevgili Yengeçler; bu hafta para, kardeşler, iletişim konuları, ev ve aile ön planda olacak. Başak dolunayı düşüncelerinizi ortaya koymanızı sağlayacak. Yakın çevrenizle ilgili konular önemli olacak. İletişimsel konular önceliğiniz olacak. Güneş Koç odağınızı kariyerinize, toplum statünüze, annenize çevirecek. Kariyerinizde yeni girişimler yapacaksınız.


Sevgili Aslanlar; bu hafta kendi istekleriniz, para, iletişimsel konular, yakınlarınız ön planda olacak. Başak dolunayı paranız, yatırımlarınızla ilgili hasat yaptıracak. Paranıza düzen vererek mükemmelleştirmeye çalışacaksınız. Elinize para geçebilir. Güneş Koç odağınızı inançlarınıza, hayat amacınıza, yabancılara, seyahatlere, eşinizin akrabalarına çevirecek.


Sevgili Başaklar; bu hafta dinlenme isteğiniz, sağlık, ruhsal konular, kendi istekleriniz, paranız ön planda olacak. Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Ben sen dengesini iyi kurun. Hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Güneş Koç odağınızı ortaklaşa paralara, borçlara, cinselliğe, mistik konulara çevirecek.


Sevgili Teraziler; bu hafta sosyalleşmek, arkadaşlar, dinlenmek, sağlık, kendi istekleriniz ön planda olacak. Başak dolunayı arkanızdan çevrilen işleri, sizden gizlenen gerçekleri görmenizi sağlayacak. Ruh sağlığınıza beden sağlığınıza önem verin. Güneş Koç odağınızı ilişkilere, iş birlikteliklerine çevirecek. Yeni ortaklı işler yapabilir, evlilikle ilgili kararlar alabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; bu hafta kariyer, anne, arkadaşlar, ruhsal konular, dinlenmek ön planda olacak. Başak dolunayı arkadaşlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Sosyal hayatınızla aşk hayatınızı, çocuklarınızla ilişkilerinizi dengeleyeceksiniz. İşten kazançlarınıza düzen vereceksiniz. Güneş Koç odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek.


Sevgili Yaylar; bu hafta inançlar, seyahatler, yabancılar, kariyer, anne, sosyal hayatınız, arkadaşlar ön planda olacak. Başak dolunayı işinizle, kariyerinizle ilgili düzenlemeler yapacaksınız. İşinizle ilgili verim alacaksınız. Aile ve iş yaşantınızı dengeleyeceksiniz. Güneş Koç odağınızı aşka, eğlenceye, keyfe çevirecek. Şanslı olacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta alacak verecek hesapları, inançlar, yabancılar, seyahatler, kariyer, iş, anne ön planda olacak. Başak dolunayı inançlarınızı ortaya koymanızı sağlayacak. Düşüncelerinizle inançlarınızı dengelemenizi sağlayacak. Eğitim, hukuki konular, yabancılar, seyahatlerle ilgili farkındalıklar yaşayacaksınız. Güneş Koç odağınızı evinize, ailenize çevirecek. Ev alabilir, yuva kurmak isteyebilirsiniz.


Sevgili Kovalar; bu hafta ilişkiler, eş, alacak verecek hesapları, sağlık, yabancılar, inançlar, hayat amacınız ön planda olacak. Başak dolunayı alacak verecek hesaplarınızı düzenletecek. Partnerinizin, eşinizin parasıyla ilgili gelişmeler olacak. Güneş Koç odağınızı kardeşlerinize, yakınlarınıza, kısa vadeli işlerinize iletişimsel konulara çevirecek.


Sevgili Balıklar; bu hafta iş, sağlık, ikili ilişkiler, eş, para konuları ön planda olacak. Başak dolunayı ben sen dengesi istiyor. İlişkilerinizle ilgili, evlilikle ilgili, taşınmayla ilgili kararlar alacaksınız. İş anlaşmaları yapabilirsiniz. Güneş Koç odağınızı paranıza, sahip olduklarınıza, değerlerinize çevireceksiniz. Yeni kazançlar için cesur girişimler yapacaksınız. Hızlı kazanıp hızlı harcayacaksınız.