13 OCAK BURÇ YORUMLARI

Dilek AYGEN 13 Oca 2019

Dilek AYGEN
Bu haftaya canlı enerjik neşeli başlıyoruz. Engellerle mücadele etmek ve sorumluluklar yüzünden baskılanmış hissedebiliriz.

Salı ve çarşamba günleri daha rahat ve huzurlu geçireceğiz. Perşembeden itibaren hareketli günler başlıyor. Duygularımızdan ziyade mantığımızı ön plana alacağız.

Sevgili Koçlar; bu haftaya işle ilgili gerginliklerle girseler bile kendi istedikleri değişiklikleri yapabilecekler. Salı ve çarşamba günleri iş ve para konularında bekledikleri sonuçları alabilirler. Perşembeden itibaren iletişim trafikleri hızlanacak. Yeni bir eğitime başlayabilirler veya yeni bir anlaşma imzalayabilirler.

Sevgili Boğalar; haftaya şartları zorlamadan başlamalılar. Kontrol edemeyecekleri olaylar gerginlik yaratabilir. Salı ve çarşamba günleri kendilerini güvende ve huzurlu hissedecekler perşembeden itibaren parasal konularda girişimler yapmak için harekete geçecekler.

Sevgili İkizler; bu haftaya çok sosyal başlıyorlar. Arkadaşlarıyla ortak idealleri için bir şey yapabilirler. Salı ve çarşamba günleri istedikleri güven ve huzuru yakalamakta zorlanabilirler. Perşembe gününden itibaren kişisel ihtiyaçları için harekete geçeceklerdir.

Sevgili Yengeçler; bu haftaya iş ve gelecek planları yaparak başlıyorlar. Haftanın ilk günü işte bazı değişiklikler olabilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevreleri ile vakit geçirmek onlara keyif verecek. Sakince yaşamdaki hedeflerini gözden geçirebilirler. Perşembeden itibaren kendi iç dünyalarıyla ilgilenmek, yalnız kalmak isteyeceklerdir.

Sevgili Arslanlar; bu haftaya ani bir seyahatle başlayabilirler. Yeni bir eğitim için yurtdışına gidebilirler. Salı ve çarşamba günleri işleriyle ilgilenmek, anneleriyle beraber olmak onlara huzur verecek. Perşembeden itibaren sosyal çevreleriyle ilgili iletişimleri artacak. İş kazançlarında olumlu gelişmeler olabilir.

Sevgili Başaklar; bu haftaya maddi konularda sorumluluk alarak başlıyorlar. Salı ve çarşamba günleri günlük uğraşlardan kurtulup bir yerlere gidip sakin ve huzurlu zamanlar geçirmek isteyecekler. Perşembe gününden itibaren işle ilgili konularda görüşmeleri hareketlenecektir.

Sevgili Teraziler; bu haftaya partnerleri veya ortaklarıyla ilgili sorumluluk alarak başlıyorlar. Salı ve çarşamba günleri sigorta, vergi, kredi gibi maddi konularda güvende olmak isteyecekler. Bekledikleri tahsilatları yapabilirler. Perşembeden itibaren daha özgür olmak isteyecekler. Aniden bir yurtdışı seyahatine gidebilirler.

Sevgili Akrepler; bu haftaya önceliği iş konularına vererek başlıyorlar. Salı ve çarşamba günleri gerek özel gerekse iş ilişkilerinde aradıkları güven ve huzuru bulabilecekler. Perşembeden itibaren ödemelerle ilgili trafikleri artacak tahsilatlarını yapabilecekler.

Sevgili Yaylar; bu haftaya önceliklerini çocuklarına vererek başlıyorlar. Onlarla ilgili maddi konular biraz sıkıntı yaratabilir. Salı ve çarşamba günleri iş koşuşturmalarını daha sakin ve keyifle yapacaklar. Perşembeden itibaren partnerleri veya ortaklarıyla iletişimleri hızlanacak. Önemli toplantılar ve anlaşmalarla ilgilenecekler.

Sevgili Oğlaklar; bu haftaya evleri veya aileleri ile ilgili ani kararlar alarak başlayacaklar. Salı ve çarşamba günleri çocuklarıyla veya sevgilileriyle güven içinde vakit geçirmek onlara keyif verecek. Perşembeden itibaren günlük hayatlarının trafiği artacak. İşle ilgili önemli görüşmeler yapabilirler.

Sevgili Kovalar; bu haftaya kardeş ve yakın çevreleri ile iletişimlerinde gerginliklerle başlayacaklar. Salı ve çarşamba günleri evlerinde sevdikleri ile güvende olmak keyif verecektir. Perşembeden itibaren çocukları veya sevgilileri ile iletişimleri artacak. Eğlenceli ve heyecanlı anlar yaşayacaklar.

Sevgili Balıklar; bu haftaya maddi konularda hızlı kararlar ve sorumluluklar alarak başlayacaklar. Salı ve çarşamba günleri kardeşleri ve yakın çevreleri ile bir arada olmak huzur verecektir. Perşembeden itibaren evdeki trafikleri artacak. Aile fertleri ile iletişimleri yoğun olacaktır.