14 TEMMUZ 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 14 Tem 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya hayatı ve sorumluluklarımızı fazla ciddiye alarak başlıyoruz.

Geleceğe yönelik işlerimizle ilgileneceğiz. Gerçekçi, disiplinli ve kontrolcü olacağız. Hafta ortası otoriteye ve kurallara karşı çıkıp özgürleşmek isteyeceğiz. Düşüncelerimizi paylaşan dostlarımızla olmak, onlarla beraber sosyalleşmek isteyeceğiz. Hafta sonu sezgilerimiz, empatimiz ve fedakarlığımız yüksek olacak.

Çarşamba günü Oğlak burcunda hem Dolunay hem de Ay tutulması gerçekleşecek. Yeniay’da başlattıklarımız görünür olacak. Oğlak Yengeç Dolunayı duygularımızla mantığımızı, sorumluluklarımızla ailemizi, saygı sevgiyi dengelememizi istiyor. Bu dönem enerjimizi ve gücümüzü hedeflerimize yönlendirmekte fayda var.

Sevgili Koçlar; bu tutulmayı kariyer ve iş alanında yaşayacaksınız. İş hayatınızla aile hayatınızı dengelemelisiniz. İşinizde gücünüzü ve yapmak istediklerinizi fark edeceksiniz. Hayata gerçekçi bakacaksınız.

Sevgili Boğalar; bu tutulmayı düşünceler alanında yaşayacaksınız. Hayata nasıl baktığınızı fark edeceksiniz. Eğitim, seyahat, yabancılarla yaptığınız işlerde sorumluluklarınız artacak. Uzak yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi, düşüncelerinizi dengelemelisiniz.

Sevgili İkizler; bu tutulmayı maddi konularda yaşayacaksınız. Kendi kazançlarınızla ortak kazançlarınızı dengeye getirmelisiniz. Ödemelerinizi, alacaklarınızı ciddi bir şekilde yapılandırmanız gerekecek.

Sevgili Yengeçler; bu tutulmayı evlilik ve ortaklık alanında yaşayacaksınız. Kendi isteklerinizle başkalarının isteklerini dengelemelisiniz. Evlilik ve ikili ilişkilerde zorlanmalar olacak. Sorumluluklarınız artacak. Yüzleşmeler yaşayacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu tutulmayı günlük hayatınız, hizmet ve iş alanlarında yaşayacaksınız. Çok çalışmak ve yanınızda çalışanlar sizleri yorabilir. Biraz durup dinlenmeniz lazım. Sağlığınıza da özen gösterin.

Sevgili Başaklar; bu tutulmayı aşk, çocuklar alanında yaşayacaksınız. Sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemelisiniz. Sevgilinize veya çocuklarınıza karşı fazla duygusal ve gerçekçi olacaksınız. Onlara karşı gücünüzü kullanmak isterseniz zorlanacaksınız.

Sevgili Teraziler; bu tutulmayı aile ve ev alanlarında yaşayacaksınız. Aile hayatınızla iş hayatınızı dengelemelisiniz. Aile içi ilişkilerde geçmiş problemleri fark edip çözmek sizleri zorlayacaktır. Ailenizin sorumlulukları sizleri duygusal açıdan yoracak.

Sevgili Akrepler; bu tutulmayı yakın çevrenizle yaşayacaksınız. Kardeşlerinizle yakın akrabalarla iletişiminizde zorluklar olabilir. Her türlü iletişimde gerçekçi olmalısınız. Bu dönem zorlanmalarınızı hafifletmek için seyahatlere çıkıp maneviyata yönelebilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu tutulmayı para alanınızda yaşayacaksınız. Kendi kazancınızla ortak kazançlarınızı dengelemelisiniz. Parayla ilgili krizler yaşamamak için dikkatli olmalısınız. Hesabınıza dikkat edin.

Sevgili Oğlaklar; bu tutulmayı kendi alanınızda yaşayacaksınız. İkili ilişkilerinizle kişisel hayatınızı dengelemelisiniz. Kendi gücünüzü ve isteklerinizi fark edip onlara odaklanacaksınız. Anneniz ve ailenizle ilgili konularda göz önünde olacak. Sağlığınıza da dikkat edin.

Sevgili Kovalar; bu tutulmayı göremediğiniz konularda yaşayacaksınız. Sizden gizlenen olaylar gün yüzüne çıkacaktır. Sizi değiştirecek dönüştürecek olaylar olabilir. Duygusal olarak çalışmak isteseniz de biraz yalnız kalıp dinlenmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Balıklar; bu tutulmayı sosyal çevreniz ve gelecekten beklenti alanınızda yaşayacaksınız. Aşk hayatınızla sosyal hayatınızı dengeleyin. Hayallerinizi ciddiye alın. Arkadaşlarınızla zorluklar yaşayabilirsiniz. İş kazançlarınıza, yatırımlarınıza da dikkat edin.