Vakıf Katılım web

15 ARALIK 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 15 Ara 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu hafta Venüs gezegeni Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde akla önem vereceğiz. Modern şeylerden keyif alacağız. İlgi alanımızda bilim ve teknoloji olacak.

Haftanın ilk günü merkezde olmak, kendimizi içtenlikle ifade etmek isteyeceğiz. İnsanlar üzerinde etki bırakmak ve etrafımıza egemen olmak önemli olacak. Salı gününden itibaren başkalarına yardımcı olup işlerimizi pratik bir şekilde halledeceğiz. Düzen tertip önceliğimiz olacak. Perşembe gününden itibaren hafta sonu dahil hayatımızda uyum ve denge arayacağız. İlişkilerimiz ön planda olacak. Duygularımız insanların davranışlarına göre değişim gösterecek.

Bu hafta Venüs gezegeni Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde akla önem vereceğiz. Modern şeylerden keyif alacağız. İlgi alanımızda bilim ve teknoloji olacak.

Sevgili Koçlar; bu haftanın ilk günü partneriniz veya çocuklarınızla biraz gerginlikler olabilir. Salı gününden itibaren işinize ağırlık vereceksiniz. Maddi konularda olumlu sonuçlar alacaksınız. Hafta sonu ilişkilerden yana şanslısınız. Beklediğiniz bir parayı alabileceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu hafta çok çalışacaksınız. Ebeveynlerinizle, çocuklarınızla daha fazla ilgileneceksiniz. Güçlü kişilerle önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonu işinizle ilgili kadersel olaylar kariyerinizde etkili olacak.

Sevgili İkizler; haftanın ilk günü bir iş anlaşması yapabilir, işle ilgili kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Hafta ortası hem ailenizle ilgilenecek hem de maddi konularınızı düzenlemekle uğraşacaksınız. Perşembe gününden itibaren ilişkinize ağırlık verip sorunlarınızı çözmeye çalışacaksınız.

Sevgili Yengeçler; bu hafta maddi konular, ticaret, yakınlarınız ve ailevi konular ön planda olacak. Hafta sonu parasal konularda güzel neticeler ve çözümler karşınıza gelecek. Aile içi çatışmalara cumartesi günü dikkat edin.

Sevgili Aslanlar; bu hafta kendiniz, para konuları, iletişim, ticaret, yakın çevreniz önceliğiniz olacak. Kendinizle ilgili alacağınız kararlar ailenizde gerginlik yaratabilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde güzel sonuçlar alacaksınız.

Sevgili Başaklar; bu hafta en önemli işiniz kendinizsiniz. Yakın çevrenizle tartışmalardan kaçının. Aile içi iletişimde bazı sorunlar canınızı sıkabilir. Maddi konularda dengeyi kaçırmayın. Ev değişikliği yapabilir veya bir mal alabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta arkadaşlarınız, eğlenme isteğiniz, aşk veya çocuklarınız ön planda olacak. Kendinize de vakit ayırmalısınız. Yurtdışı veya yabancılarla iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Sevgili Akrepler; bu hafta işiniz, işinizden kazançlarınız, seyahatler ön planda olacak. Hafta sonu evinizle ilgilenip yeni şeyler satın alabilirsiniz. Kendinizle baş başa kalmak yorgunluklarınızı atmak sizlere iyi gelecek.

Sevgili Yaylar; bu hafta eşinizin akrabaları, seyahatler, işiniz, arkadaşlarınız önceliğiniz olacak. Tüm kazançlarınızı gözden geçireceksiniz. Dengeli harcamalar yapın. Maddi konularda şanslısınız ama kontrollü harcama yapmanız gerekiyor.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta ortak kazançlar, alacak verecek hesapları, eşinizin akrabaları, yurtdışı seyahatleriniz, medya, işiniz, anneniz ön planda olacak. Önemli sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Hafta sonu kendinize ait işlerinizle ilgileneceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta eşiniz, ortağınız, maddi konular, ödemeler, yurtdışı işler, eğitimler, sosyal medya önceliğiniz olacak. Hafta başı yeni bir ortaklık görüşmesi yapabilirsiniz. Ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Kendinizi önemseyecek ve başkaları üzerinde iyi etki bırakacaksınız.

Sevgili Balıklar; bu hafta işiniz, günlük koşuşturmacalarınız, sağlığınız, eşiniz veya ortağınız, maddi konular önceliğiniz olacak. Önemli iş bağlantıları yapabilirsiniz. Yeni bir eve taşınmak için araştırma yapabilirsiniz. Hafta sonu dinlenmek sizlere iyi gelecektir.