15 EYLÜL 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 15 Eyl 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya canlı, enerjik, girişimci olarak başlıyoruz. İstediğimiz hıza erişemeyip bazı engellerle karşılaşabiliriz.

Kadersel bazı olaylarla yüzleşebilir bazı şeyleri şifalandırmak durumunda kalabiliriz. Hafta ortası bir “oh” diyebileceğiz. Hayatın tadını çıkartacağız. Maddi konularda sürpriz gelişmeler olabilir. İşlerimize odaklanıp somut sonuçlar elde edebileceğiz. Hafta sonu ol hareket bol iletişim içerisinde olacağız. Akılcı hareket edeceğiz. Dostlarımızla bir arada olmak, merak ettiğimiz konuları araştırmak, eğitimler, seminerler, kısa seyahatler, yakın akrabalar önceliğimiz olacak.

Sevgili Koçlar; bu haftaya dinamik girseniz de bazı kısıtlanmalar sizleri yoracak. Hafta ortası parayla ilgili sürprizler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu hareketlisiniz. Eğitim, seminerler ve kısa yolculuklar sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Boğalar; bu haftaya geri planda kalarak işlerinizi toparlamakla başlıyorsunuz. Hafta ortası hem maddi hem ilişkilerinizle ilgili hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat edin.

Sevgili İkizler; haftaya işten kazançlarınızı toparlamakla başlıyorsunuz. Hafta ortası biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. İstemediğiniz bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız.

Sevgili Yengeçler; bu haftaya hayatınızda olan sorunları çözerek başlıyorsunuz. Hafta ortası iş kazanımlarınızda olumlu sonuçlar alabileceksiniz. Hafta sonu dinlenmeye vakit ayırmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Aslanlar; bu haftaya eşinizin akrabalarının sorunlarıyla ilgilenerek başlamak sizleri biraz gerebilir. Hafta ortası işinizle ilgili ani bir şeyler olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla olmak sizleri rahatlatacaktır.

Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü alacak verecek hesapları biraz canınızı sıkabilir. Hafta ortası yeni bir projeye veya eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu zorunlu iş toplantıları olabilir. İletişim trafiğiniz fazla olacaktır.

Sevgili Teraziler; haftaya özel ilişkilerinizdeki bazı sorunları çözerek başlıyorsunuz. Hafta ortası beklemediğiniz bir para elinize geçebilir. Hafta sonunu daha hareketli ve sosyal geçireceksiniz.

Sevgili Akrepler; haftaya işlerinize hız vererek başlıyorsunuz. İşteki sorunlar gerginlik yaratabilir. Hafta ortası yalnız olanlar ani bir beraberliğe başlayabilir. Yeni bir ortaklık olabilir. Hafta sonu merak ettiğiniz ruhsal konularla ilgili eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; şansınız devam ediyor ama partnerinizle veya çocuklarınızla ilgili biraz gerginlikler olabilir. Hafta ortası işinizle ilgili beklenmedik gelişmeler olabilir. Hafta sonu bol sohbetli keyifli vakitler geçirebileceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; hafta başı ailevi konularda sorunlar biraz gerginlik yaratacaktır. Hafta ortası rahatlayıp keyif aldığınız konularla ilgilenebileceksiniz. Hafta sonunu hareketlisiniz. Günlük rutinlerinizle ilgileneceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu haftaya kardeşlerinizin sorunlarıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası ailevi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Hafta sonu sevdiğiniz kişi veya çocuklarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz.

Sevgili Balıklar; hafta başı parasal konular gerginlik yaratacaktır. Hafta ortası anlaşmalar, sözleşmeler, eğitimler önceliğiniz olacak. Hafta sonu evinizde, aileniz veya sevdiğiniz kişilerle bir arada olmaktan mutlu olacaksınız.