​15 KASIM 2017, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 15 Kas 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Terazi burcuna geçiş yaptı.

Ay, Terazi burcuna geçiş yaptı. Mars ve Ay kavuşumu dikkat çekici. Biraz asabi ve gergin etkiler verebilir. Trafikte dikkatli olmalıyız; sakarlıklara dikkat etmeliyiz. Adalet ve eşitliğin vurgulandığı Ay-Terazi günlerinde; çevremizdeki insanlara karşı korumacı davranmak istiyoruz. Bencil ve duyarsız kişilere ise toleransımız düşük.

KOÇ: Sevgili Koçlar, aşk ve özel hayatınız ön planda bugün, hobisel işler, yapmaktan keyif aldığınız konulara aklınızı vermek istiyorsunuz. Aile içindeki veya yakın çevrenizdeki kişilerden gelen olumlu olumsuz her konu sizi de ilgilendiriyor. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün derinlere inmek ve yalnız çalışmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili konularda destek göreceksiniz. Parasal işlerde kazanırken, eşinizin maddi sıkıntıları devrede.

İKİZLER: Sevgili İkizler, iletişiminiz hız kazanacak, kendinizi bu konuda göstermek isteyeceksiniz. Ne var ki üzerinizde bir baskı var, hep daha iyisini ve daha mükemmelini yapmak istemek tabii sizi biraz yoracak.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün para kazanmak için hırslanacaksınız. Maddi yatırımlar yapmayı düşünüyorsunuz. Kaynaklarınızı iyice gözden geçireceksiniz. Arka planda dönem şeylere takılmayın, siz bence gerekeni yapın sadece.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, ev ve aile ilişkileriniz önem kazanıyor, durum değişikliği yapmak istemeyen bir yapınız var, sizler sabit yapıda yani fikirleri kolay değişmeyen yapıdasınız, dolayısıyla olaylarda esnek olmaya özen göstermelisiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, annenizle ilgili bir habere canınız sıkılabilir, bu kişi sizden yaşça olgun bir başka kadın da olabilir. Onun sorunları sizi de üzecek. Yalnız sosyal faaliyetleriniz ve yoğunluğunuz çok, bu yüzden iki arada bir derede kalabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, arkadaş çevreniz büyüyor, sizlerde yeni fikir ve projeleriniz için destek arıyorsunuz. Yanınızda her zaman birileri olsun istiyorsunuz, başlatan enerjiye sahipsiniz fakat destekte olmalı sizler için.

AKREP: Sevgili Akrepler, iş hayatınızda parlayacağınız bir gün, güzel fikirleriniz var, yalnız kadın patronlara dikkat, onlarla fikir ayrılıkları yaşamanız kaçınılmaz gibi görünüyor bugün. Akşam üstü Ay Terazi burcunda ve yalnız kalmaya ihtiyacınız var. 

YAY: Sevgili Yaylar, medya, reklam konularında başarılı olacaksınız, karşı tarafla ilişkilerinizde tutarlı davranmaya özen gösterin, aradaki denge bozulmamalı, bozulduğu takdirde işleriniz tepetaklak olabilir. Sakin olmaya dikkat edin.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, bugün ortaklaşa para hanenizde bir takım güzel gelişmeler yaşanıyor, sağlık meselelerinde ise bazı sıkıntılar çıkabilir. Kontrollerinizi yaptırmayı ihmal etmemelisiniz. Çalışanlarınızla da aranızda gerilim olabilir.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün eşinize değer verdiğinizi göstermeniz zamanı geldi, onu biraz şımartmalısınız, o bunu çoktan hak etti. Yeni işler peşine düşmeden önce de mutlaka iki kere ve iyi kontrol edin.

BALIK: Sevgili Balıklar, günlük işlerinizle ilgileneceğiniz bir gün sizler için. Bunu yaparken sert açıların etkisini hafifletmek adına, uyumlu ve titiz davranmaya özen gösterin. Yakın bir arkadaşınızdan alacağınız bir habere sevinebilirsiniz. Aşkla ilgili bir şey bu.