15 MART 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 15 Mar 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk günü neşeli, iyimser, pozitif olsak da ikinci gününden itibaren sorumluluklarımız ön planda olacak. Hayatı fazla ciddiye alacağız.

Haftanın ilk günü neşeli, iyimser, pozitif olsak da ikinci gününden itibaren sorumluluklarımız ön planda olacak. Hayatı fazla ciddiye alacağız. Kısıtlanmalarla, engellenmelerle karşılaşacağız. Perşembe gününden itibaren özgürlüğümüz ve bireyselliğimize önem vereceğiz. Arkadaşlarımızla beraber sosyalleşmek isteyeceğiz.
İlkbahar başlıyor. Güneş cuma günü Koç burcuna geçiyor. İçimizde yaşam enerjisi artacak. Daha enerjik, ateşli, canlı, sabırsız, atılgan, hevesli olacağız. İnisiyatif alıp başlangıçlar yapacağız. Liderliğimizi ortaya koyacağız. Yeniliklerin, ilklerin peşinden gideceğiz. Kendimizi ön plana alacağız. Bir çocuk gibi kendi isteklerimizi yapmak isteyeceğiz.

Sevgili Koçlar; bu hafta iş, kariyerinize ağırlık vereceksiniz. Annenizle daha fazla ilgileneceksiniz. Evli olanlarınız eşinizin ailesiyle zaman geçirecek. İşten kazançlarınızı düzenleyeceksiniz. Kendinize vakit ayıracaksınız. Güneş burcunuza geçtiği için güveniniz ve motivasyonunuz artacak.

Sevgili Boğalar; bu hafta para konuları, alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Yabancılar, eşinizin akrabaları, hukuki konularda biraz yorulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ve annenizle de organizasyonlara, davetlere katılabilirsiniz. Güneş Koç burcu sizlere biraz geri planda kalıp hayatınızı gözden geçirtecek. Geleceğe ait planlar yapmak isteyeceksiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta ikili ilişkileriniz, eşiniz, ortaklarınız ve maddi konular ön planda olacak. Yurt dışı işleriniz, eğitimler, seyahatler gündeminizde olacak. Başkalarının düşüncelerinden yararlanacaksınız. Güneş Koç burcu sizlerin odağınızı arkadaşlarınıza ve sosyalleşmeye çevirecek.

Sevgili Yengeçler; bu hafta iş, sağlık, günlük işler, eşiniz ve ikili ilişkiler, maddi konular önceliğiniz olacak. Güneş Koç burcu sizlerin odağını kariyere, geleceğe, annenize çevirecek. Kariyerde yeni girişimler yapacaksınız. Önemli destekler alacaksınız.

Sevgili Aslanlar; bu hafta aşk, çocuklar, eğlence, iş, sağlık, günlük rutinleriniz ve ikili ilişkileriniz, ortak kazançlarınız ön planda olacak. Güneşin Koç burcuna geçmesiyle yaşam enerjiniz daha da artacak. Odağınız yabancılarda, seyahat, hukuki ve felsefik konularda, eğitimlerde, başkalarının ve eşinizin düşüncelerinde olacak.

Sevgili Başaklar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, çocuklarınız, aşk, eğlence, hobileriniz, sağlığınız, günlük işleriniz ön planda olacak. Güneş Koç burcu sizlerin odağını parasal konulara, gizemli konulara çevirecek. Bir ay boyunca alacak verecek hesaplarınızla, kredi, miras konularıyla ilgileneceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim, ticaret, kısa seyahatler, iletişim konuları, aileniz, eviniz, babanız, çocuklarınız, aşk, eğlence ön planda olacak. Güneş Koç burcu odağınızı diğer insanlara çevirecek. Eşiniz, ortağınız, danışanlarınız, açık düşmanlarınızla ilgileneceksiniz.

Sevgili Akrepler; bu hafta para, değerleriniz, sahip olduklarınız, yakın çevreniz, kardeşleriniz, iletişimsel konular, aileniz, eviniz, babanız ön planda olacak. Güneş Koç burcu odağınızı günlük işlerinize, sağlığınıza, işinize, çalışma arkadaşlarınıza, evcil hayvanlara çevirecek.
Sevgili Yaylar; bu hafta kendi istekleriniz, parasal konular, sahip olduklarınız, kardeşleriniz, yakın akrabalar, eğitimler, seyahatler, ticaret ve iletişimsel konular ön planda olacak. Güneş Koç burcu yaşam enerjinizi arttıracak. Odağınızı aşka, çocuklara, eğlenceye, tatile, yaratıcılığa çevireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta geri planda kalıp dinlenmek isteyeceksiniz. Kendi istekleriniz, parasal konular, sahip olduklarınız önceliğiniz olacak. Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir. Güneş Koç burcu odağınızı ailenize, evinize, babanıza çevirecek. Evden çalışabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta sosyallik, işten kazançlarınız, arkadaşlarınız, dinlenmek, geri planda kalmak, kendi istekleriniz ön planda olacak. Güneş Koç burcu odağınızı kardeşlerinize, yakın çevrenize, kendi düşüncelerinize, iletişimsel konular, öğrenmek, kısa seyahatlere çevirecek.

Sevgili Balıklar; bu hafta kariyer, iş, gelecek, anneniz, arkadaşlarınız, işten
kazançlarınız, sosyallik, dinlenmek, kontrolünüz dışında gelişecek olaylar önceliğiniz olacak. Güneş Koç burcu odağınızı maddi konulara, para kazanmaya çevirecek. Para kazanmak için yeni girişimler yapabileceksiniz.