15 OCAK 2018, PAZARTESİ

Dolunay KARACA 15 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
​Ay Oğlak burcuna geçiş yaptı. Merkür'le ve Plüton'la kavuşum açısı hakim gökyüzünde.

Ay Oğlak burcuna geçiş yaptı. Merkür’le ve Plüton’la kavuşum açısı hakim gökyüzünde. Sorumluluk ve disiplin duygumuz yüksek, duygularımız ve mantığımız birlikte hareket etme çabasında. Yalnız fikirlerde manipüle edici, karşı tarafa baskı uygulayan bir tutumdan kaçınmamız gerekiyor. Dönüşüm gerektiren konular için uygun adımlar atılabilir. Gömülü ve derin duygular bizi yıpratabilir.

KOÇ: Sevgili Koçlar, kendinizi göstermek ve hayatınıza yön vermek istediğiniz bir gün. İş yapılmalı ve iş konuşulmalı bugün sizler için. Ortaklaşa işler, yeni projeler devrede, para hanenizde yoğunluk görünüyor. Aşk için duygularınız katı olabilir.

BOĞA: Sevgili Boğalar, bugün sizler için resmi evrak hazırlamak, sunum yapmak, araştırma yapmak, insanları bilgilendirmek amaçlı konuşmalar yapmak açısından değerlendirebileceğiniz etkilere sahip. Bugün olaylara daha objektif ve tarafsız bakabileceksiniz. Güveniniz tam yerinde.

İKİZLER: Sevgili İkizler, ilişkinizde tutku ve ihtiras ön plana çıkabilir. Gücünüzü ve iradenizi nasıl

yönlendirebileceğiniz ve hangi yolu tercih edeceğiniz size kalmış. Yoğun ve derin bir duygu hissedebilir bunun sonucu baskı altında kalabilirsiniz.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, hayatınızda partnerinizle ilgili beraber alacağınız radikal bir karar olabilir bugün. Sezgileriniz güçlenirken, karşı taraf ilişkinizde güçleniyor ve takım halinde yol alabiliyorsunuz. Yaratıcı ve sıra dışı konular öne çıkabilir.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, rutin işlerle ilgilenmektense, evinizin, çalıştığınız yerin düzenini değiştirmek size kendinizi daha iyi hissettirecek. Bol tahıllı ve vitaminli yiyeceklere yönelmenizde fayda var. Hamur işleri bu ara sizin kilo dengenizi bozmuş olabilir.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, bağışlama, affetme ve sevgi konularında farklı bir yaklaşım sergileyeceğiniz bir gün olabilir bugün. İletişim yönünüz gayet güzel ve bu sayede insanlarla diyaloglarınızda uzlaştırıcı rol oynayabilirsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, bugün sizler için ev, aile konuları gündemde, mutfak alışverişi yapmak, aksam

için plan program yapmak açısından uygun etkiler var. Sıra dışı farklı bir program çizerek yol almak, sizi ve partnerinizi mutlu edecektir.

AKREP: Sevgili Akrepler, yaratıcı çalışmalar için harika bir gün. Fikirsel anlamda kendinizi özgür hissedebileceğiniz bir gün, çeşitli projeler ve ortaklaşa işlere girişebilirsiniz, özellikle yakın çevrenizdeki kişilerle yapın bunları. Çok sevdiğiniz bir dostunuz veya kardeşinizle.

YAY: Sevgili Yaylar, çalıştığınız iş ve projelerde daha detaycı ve ciddi bir tavır sergileyebilirsiniz. Bugün elle tutulur sonuçlar almak için girişimlerde bulanabilirsiniz. Parasal konularda beklenmedik haberler alabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, biraz sinirsel gerginlik yaşamanız olası, fakat bu enerjiyi olumlu yönde kullanmakta pek tabi elinizde; harekete geçmek ve bir şeyleri başlatmak olarak algılarsanız bugünü iyi etkiler alırsınız.

KOVA: Sevgili Kovalar, izole olup yalnız kalmak isteyebilirsiniz, çevrenizdekiler tarafından rahatsız

edilmek istemeyebilir, kendi kendinize kalmak ve çalışmak istemeniz gayet doğaldır. Dayanıklı ve zorluklarla mücadele yeteneğiniz gelişmiş durumda.

BALIK: Sevgili Balıklar, düşüncelerinizi karmaşıklığa düşmeden, net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz, inatçı bir tavır takınabilirsiniz. Günü bitirmeden önce plan yapmalısınız, bunu yapmadığınız takdirde her şey üst üste gelebilir ve kafanız karışabilir.