​16 ŞUBAT 2017 PERŞEMBE

Dolunay KARACA 16 Şub 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Ay, Akrep burcuna geçiş yaptı. Kadın-erkek ilişkileri için uyumlu bir gün.

Ay, Akrep burcuna geçiş yaptı. Kadın-erkek ilişkileri için uyumlu bir gün. Güneş ve Ay arasında üçgen yani uyumlu güzel bir açı var. İlişkilerimizde duygularımızla hareket ediyoruz, hislerimiz bizi yanıltmıyor ve araştırmacı yönümüz aktif. Derine, daha derine inmek, olayların kökünü incelemek, krizler ve stresler karşısında daha soğukkanlı ve serinkanlı durmak bize kazandıracak. 

KOÇ: Sevgili Koçlar, ortaklaşa işler gündeminizde olacak, hislerinizle hareket etmeniz gereken bir gün. Araştırmacı yönünüz sayesinde işlerinizde istediğiniz ivmeyi kazanıyorsunuz. 

BOĞA: Sevgili Boğalar, karşı taraf ilişkileriniz iyiye gidiyor, sevdiğiniz kişi size barış çubuğu uzatmaya hazır, siz ise inadınızı bir kenara bırakmalısınız. Aranızdaki buzlar erimiş ve beklediğiniz ilgi geliyor.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yatırım yapmak ticarete atılmak isteyenler için güzel etkiler var, çalışma arkadaşlarınızla uyum içerisindesiniz ve grup çalışması yapmak her zaman sizlere kazandırıyor. Gündelik işleriniz yoğun.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, dışarıdan sevgi alamadığınızı hissedebilirsiniz, ama bu yanlış bir duygu, aslında her şey iyiye gidiyor sadece karşı taraf biraz mesafeli ve ağırdan alıyor. Çocuklarınızın işleri ile ilgilenebilirsiniz bugün.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, evliliğinizle ilgili sorunları enine boyuna incelemek, konuşulmayanları konuşmak açısından değerlendireceğiniz bir gün. Aile içi meseleler büyümeden halledilmeli.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, ticari konularda ve iletişim konusunda duygusal tavırlar sergileyebilirsiniz, mantığınız ve duygularınız zaman zaman çelişebilir. Derinden gidecek ve eleştiren yönünüzü devreye sokacaksınız. 

TERAZİ: Sevgili Teraziler, biraz kendi dünyanıza çekilmek, kendinizle baş başa kalmak sizi şifalandıracaktır. Maddi konularınız için plan ve proje yapmalısınız, ödemeleriniz artabilir.

AKREP: Sevgili Akrepler, kariyerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz, bugün kişisel bakımlarınızı yaptırmak açısından uygun bir gün, alışveriş saç bakımı güzellik estetik gibi konular ilgi alanınıza girecek.

YAY: Sevgili Yaylar, aldanma, dolandırılma gibi durumlara karşı temkinli olmalısınız. Sevdiğiniz kişi sizin yanınızda fakat arkadaş çevreniz genişledikçe, tanımadıklarınız çevrenizde dolaştıkça yorulabilirsiniz.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, çocuk sahibi olmak isteyen oğlaklar için uygun bir süreç, kontrollerinizi yaptırmak isteyeceksiniz ve eşinizle uyum içerisinde olacağınız bir süreçtesiniz. Farklı ve sıra dışı tavırlar sizi etkilemesine neden oluyor.

KOVA: Sevgili Kovalar, hobilerinize yönelebilir, spora başlayabilirsiniz. Hayatınıza geçmişten birileri girmek isteyebilir. Yaratıcı enerjiniz bu ara çok yüksek. Etrafınızda güzel bir aura var ve bu insanlar tarafından fark ediliyor.

BALIK: Sevgili Balıklar, aşırıya kaçmak, risk almak ve duygularınızı abartmak gibi eğilimleriniz olabilir bugün. Yeteneklerinizi hafife almayın ama abartıya kaçmaktan kaçının. Güçlü bir enerjiye sahipsiniz bugün.