​17 OCAK 2018, ÇARŞAMBA

Dolunay KARACA 17 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Bugün Oğlak burcunda bir yeniay meydana geliyor...

Bugün Oğlak burcunda bir yeniay meydana geliyor... Yeniaylar yeni adımlar ve yeni başlangıçlar demek, disiplinli Oğlak burcu yeniayında, yeni fikirler üretmek ve bunları hayata geçirmek için kolları sıvamalı, özellikle ev ve aile konularında inisiyatifi ele almalıyız. Birlik ve beraberliğin devam etmesi ve kalıcı olması için aile büyüklerinden tavsiyeler alabiliriz.

KOÇ: Sevgili Koçlar, egzersiz ve spor yapmaya vakit ayırmalı, kısa tempolu yürüyüşler ve aktivitelerle enerjinizi dengede tutmaya çalışmalısınız. Yüksek hayaller ve umutlar içerisinde olacağınız bir gün. Arkadaşlarınız tarafından aranacaksınız.

BOĞA: Sevgili Boğalar, somut ve elle tutulur girişimleriniz için yeni kararlar alabilirsiniz. Sizden büyüklerinizle fikir alışverişi yapabilir, onların hayat tecrübesi ve deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.

İKİZLER: Sevgili İkizler, yakın veya uzak seyahatler için plan yapabilir, farklı yerlere gitmek isteyebilirsiniz. Eşinizin ailesinden birileriyle ufak bir gerginlik yaşayabilirsiniz. Eşiniz desteği sizden yana olacaktır. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, bugün yanınızda çalışan kişilerin maaş ve ödemeleri konusunda düşünüp tekrar bir yargıya varmanız gerekebilir. Hafta başında yeni güncellemeler yapmak için zamanınız olmayabilir. Şimdiden bunları yapmanız gerekebilir. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, psikolojik gelgitler yaşamaya müsait bir yapınız var bugün. İkili ilişkileriniz ön planda, aşk ve flörtler, birlikte yapılan aktivitelerde söz sahibi olmak ve kendi istediğinizin olmasında ısrar teması vurgu yapabilir. Dikkat etmelisiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, evinizi bahçenizi işyerinizi düzenlemek için uygun etkiler mevcut. Detay gerektiren işlerde birinci sırayı alıyorsunuz her zamanki gibi. Zihinsel anlamda duygulardan uzak, mantıkla hareket edeceğiniz bir gün olacak.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, kendinizden çok başkalarını düşünme yeteneğiniz ön planda, karşı tarafın istekleri göre hareket ediyorsunuz. Bu bir anlamda güzel, bir anlamda kötü. Kendi duygu ve isteklerinizi bastırıyorsunuz. 

AKREP: Sevgili Akrepler, dönüştürmek ve bırakmak istediğiniz her türlü konuyu ele alabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz size destekler. Sağlığınızda iyi gidiyor. Ebeveynlerinizle vakit geçirmeli, onlara daha fazla zaman ayırmalısınız.

YAY: Sevgili Yaylar, şimdiden güne güzel bir başlangıç yapacağınızı söyleyebilirim. Öncesinde ise iyice dinlenmeli ve kafanızı karıştıran konuları bir kenara bırakmalısınız. Tanıtım ve toplantılarınız için enerji toplamalısınız. 

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, hayata keskin ve gerçekçi bir bakış açınız var. Biraz hayal kurmaya da ihtiyacınız olabilir bu aralar. Bilinçaltı çalışmalar ve terapi için uygun bir zaman dilimi. 

KOVA: Sevgili Kovalar, yeniay enerjisiyle birlikte parasal anlamda iş düşünmek ve ortaklık kurmak için uygun bir sürece girdiniz. Hayatınıza farklılık katmak için yeni bilgiler edinmeye çalışabilir. Yenilik peşinde koşabilirsiniz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, içsel açıdan geliştiğiniz bir gün sizler için. Gizli bir hayranınız olabilir veya gizlice takip ediliyor olabilirsiniz. Adımlarınıza dikkat etmeli ve arkanızdan dönecek işlere karşı temkinli olmalısınız. Sağlığınız iyiye gidiyor.