17 TEMMUZ 2021 CUMARTESİ

Dilek AYGEN 17 Tem 2021

Dilek AYGEN
Haftanın ilk gününe yoğun duygusallıkla başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe yoğun duygusallıkla başlıyoruz. Tutku, güç, para, krizler ön planda olacak. Güç savaşları yaparak dönüşümler yaşayabiliriz. Salı gününden perşembe gününe kadar özgür olmak isteyeceğiz. İyimser enerjilerde olacağız. Deneyimler yaşamak bizleri mutlu edecek. Cumartesi gününe kadar hayatı ciddiye almaya başlayacağız. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacağız. Daha sonra özgür ve özgün ruhumuzu ortaya koyacağız. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla olmak isteyeceğiz.

22 Temmuz günü hem Venüs hem Güneş burç değiştiriyor. Venüs, Başak burcuna geçerek aşkta kölelik zamanını başlatıyor. İlişkilerimizde mükemmellik ve saflık arayacağız. Aşkta hizmet edeceğiz. Romantizm ikinci planda kalacak. Alçakgönüllü ve utangaç olacağız. Hiçbir şeyi kolay kolay beğenmeyeceğiz. Paramızı da sade, basit, pratik şeylere harcayacağız.
Güneş Aslan burcuna geçerek, gerçek aşk zamanını başlatıyor. Kral ve kraliçeliğimizi hissedeceğiz. Yaratıcılığımızı ortaya koyacağız. Anda ve şimdide yaşayacağız. Yaşam enerjimiz yükselecek. Özgüvenli ve cesur olacağız. Sahnede olacağız. Beğenilmek, parlamak önemli olacak. Isımızı, ışığımızı etrafımıza yayacağız.
24 Temmuz günü Kova burcunda Dolunay meydana geliyor. Dolunaylar stresli zamanlardır. Bizlere büyük farkındalıklar kazandırır. Kova Aslan aksında yaratıcılık ön planda olacak. Hangi konularda asiyiz onu göreceğiz. Yeniayda yaptığımız başlangıçların sonuçlarını alacağız. Kendimizi ortaya koyabilmek ile ekiplerle birlikte hareket edebilmeyi dengelememiz gerekiyor. Bencillikle idealizmi dengelememiz gerekiyor.


Sevgili Koçlar; Venüs iş, sağlık konularında sizlere destek olacak. Günlük koşuşturmacalarınızı keyifle yapacaksınız. Tembellik yapma isteğiniz fazla olabilir. Güneş bir ay boyunca odağınızı aşka, eğlenceye çevirecek. İçinizdeki çocuğa kulak vereceksiniz. Kova dolunayı, sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Arkadaş ilişkileri, işten kazançlarınız, umutlarınız önemli olacak.


Sevgili Boğalar; Venüs sizleri her konuda destekleyecek. Aşk, çocuklar, hobilerinizde olumlu gelişmeler olacak. Keyifli zamanlar geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı evinize, ailenize, babanıza çevirecek. Kova dolunayı kariyer, toplumsal konularda farkındalıklar yaşatacak. Aile ve iş yaşantınızı dengelemenizi isteyecek.


Sevgili İkizler; Venüs ev ve aile hayatınızda huzurlu, keyifli olmanızı sağlayacak. Evinizi güzelleştirebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı yakın çevrenize, kardeşlerinize, eğitim konularına, iletişimsel konulara, kısa seyahatlere çevirecek. Kova dolunayı kendi düşüncelerinizle, inançlarınızı dengelemenizi isteyecek.


Sevgili Yengeçler; Venüs yakınlarınızla, kardeş ilişkilerinde, kısa seyahatlerde, iletişimsel konularda keyif verecek. Güneş bir ay boyunca odağınızı parasal konulara, sahip olduğunuz değerlere çevirecek. Kova dolunayı ortaklaşa paralarda, alacak verecek hesaplarınızda, miras gibi konularda tamamlanma yaşatacak.


Sevgili Aslanlar; Venüs parasal konularda olumlu gelişmeler yaşatacak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Güneş burcunuza geçiyor. Bir ay boyunca odağınız kendinizde olacak. Sahne sizin, hayatın tadını çıkartın. Kova dolunayı özel ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında tamamlanmalar yaşatacak. Ben-Sen dengesini iyi ayarlayın.


Sevgili Başaklar; Venüs burcunuza geçiyor. Hayatı sizlere keyiflendirecek. Çekiciliğiniz, cazibeniz artacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı ruhsal konulara çevirecek. Gizli kalmış alanlarınızı aydınlatacak. Daha önce fark etmediklerinizi göreceksiniz. Kova dolunayı iş ve sağlık konularında farkındalık yaşatacak. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Teraziler; yöneticiniz Venüs sizleri geri plana çekecek. Dinlenmek, yalnız kalmak sizlere huzur verecek. Güneş bir ay boyunca odağınızı sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, davet ve organizasyonlara çevirecek. Güçlü kişilerden destekler alacaksınız. Kova dolunayı aşk hayatınızla ilgili tamamlanmalar, farkındalıklar yaşatacak.


Sevgili Akrepler; Venüs sizlere arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirtecek. Partilerin insanı olacaksınız. İşten kazançlarınız artacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı toplumsal konulara, kariyere, annenize çevirecek. Kova dolunayı aile, ev, babanızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Aile yaşantınızla iş hayatınızı dengelemelisiniz.


Sevgili Yaylar; Venüs toplumsal alanda keyifli olacaksınız. İş hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Güneş bir ay boyunca odağınızı inançlarınıza, seyahatlere, uzaklara çevirecek. Hukuki konularınızla ilgileneceksiniz. Kova dolunayı yakın çevre ilişkileriniz, kardeşlerinizle ilgili konular, iletişimsel konular, annenizin sağlığıyla ilgili farkındalıklar yaşatacak.


Sevgili Oğlaklar; Venüs hayata olumlu bakmanızı sağlayacak. Sizleri rahatlatacak konularla ilgileneceksiniz. Hayatınızda değişiklikler yapacaksınız. Güneş bir ay boyunca odağınızı ortaklaşa paralara, okült konulara, cinselliğe çevirecek. Sağlığınıza da dikkat edin. Kova dolunayı kendi paranızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Kendi değerinize önem vereceksiniz.


Sevgili Kovalar; Venüs alacak verecek hesaplarınızda kolaylıklar sağlayacak. Maddi ve manevi konularda destekleneceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı ilişkilere, evliliğe, ortaklıklara çevirecek. Açık düşmanlarınızı göreceksiniz. Dolunay burcunuzda oluyor. Kendinizle ilgili konularda farkındalıklar yaşayacaksınız. Ben- Sen dengesini iyi ayarlayın.


Sevgili Balıklar; Venüs sizlere aşk getiriyor. Evlilik, ortaklık gibi ikili ilişkilerden şanslı olacaksınız. Güneş bir ay boyunca odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Sorumluluklarınıza, görevlerinize daha fazla önem vereceksiniz. Kova dolunayı sizleri iç dünyanızla yüzleştirecek. Karanlıkta kalmış, göremediğiniz konularda farkındalıklar yaşatacak. Sağlığınıza dikkat edin.