18 AĞUSTOS 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 18 Ağu 2019

Dilek AYGEN
Bu haftaya enerjik ve hızlı başlıyoruz.

İstediğimiz girişimleri cesaretle yapabileceğiz. Hafta ortası huzur, sağlamlık ve güvence isteyeceğiz. Keyfimiz ve para önemli olacak. Hafta sonu hareketli, meraklı ve bol sohbet içerisinde zaman geçireceğiz.

Bu hafta üç gezegen burç değiştiriyor. Mars, Venüs ve Güneş Başak burcu yolculuklarına başlıyor. Artık yaz bitiyor çalışma zamanı başlıyor. Her şeye emek vererek ilerleyeceğiz. Pratik, sade, düzenli olacağız. İnsanlara hizmet edeceğiz. Sağlığımıza özen göstermeye başlayacağız.

Sevgili Koçlar; bu haftaya kendi isteklerinizi ön plana alarak başlıyorsunuz. Motivasyonunuz yüksek olacak. Hafta başı her konuda şanslısınız. Hafta ortası maddi konular gündeminizde olacak. Sürpriz kazançlar elde edebilirsiniz. Keyfinize yönelik olacak harcamalarınız. Haftas onunu yakın çevrenizle çok haraketli zamanlar geçireceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu haftaya yalnız kalmak, dinlenmek isteyerek başlıyorsunuz. Yaşayacağınız olaylarda kendinizi geri planda tutacaksınız. Hafta ortası kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Güvence isteğiniz artacak. Hafta sonu parasal konular gündeminizde olacak. Eviniz ve aileniz için harcamalar yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta başı arkadaşlarınızla beraber yapacağınız aktivitelere ağırlık vereceksiniz. Kazançlarınızı arttırmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için girişimlerde bulunacaksınız. Hafta ortası sakinlik, huzur ve dinlenmek isteyerek olaylardan kendinizi geri plana alacaksınız. Hafta sonunu hareketli ve güzel geçireceksiniz.

Sevgili Yengeçler; bu haftaya iş ve kariyerinizde hızlı ve güzel gelişmelerle başlıyorsunuz. Maddi konularda güzel sonuçlar alacaksınız. Hafta ortası arkadaşlarınızla keyifli ve huzurlu zamanlar geçireceksiniz. İşinizden sürpriz kazançlar elde edeceksiniz. Hafta sonu yalnız kalıp dinlenmek sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Aslanlar; bu haftaya rutin ortamınızdan uzaklaşma isteğiyle başlıyorsunuz. Yeni eğitimler, hukuki konular, seyahatler gündeminizde olacak. Hafta ortası işinize odaklanacaksınız. Kariyerinizle ilgili güzel ve şaşırtıcı gelişmeler olabilir. İyi neticeler alacaksınız. Hafta sonu arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz.

Sevgili Başaklar; bu haftaya parasal konulara hız vererek başlıyorsunuz. Ödemelerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Hafta ortası bir seyahate gidebilirsiniz. Veya az tanıdığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta sonu tatil olmasına rağmen işinizle ilgili toplantılar, konuşmalar fazla olacaktır.

Sevgili Teraziler; bu hafta başı gerek özel ilişkileriniz gerekse iş ilişkilerinizde yapacağınız görüşmeler önemli olacak. Hafta ortası elinize geçecek ani bir para sizi maddi olarak rahatlatacaktır. Hafta sonu size yakın olmayan farklı kişilerle bir arada olabilirsiniz.  

Sevgili Akrepler; bu haftaya günlük işlerinizi halletmeye hız vererek başlıyorsunuz. İş hayatınızda yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta ortası maddi konularda şanslısınız. Zamanınızı özel ilişkinize sevdiğiniz kişiye ayıracaksınız. Hafta sonu harcamalarınıza dikkat edin.
Sevgili Yaylar; bu haftaya aşk hayatınıza, çocuklarınıza, keyfinize zaman ayırarak başlıyorsunuz. Hafta ortası iş yoğunluğunuz çok olsa da hayattan tat alacaksınız. Şanslı bir hafta geçireceksiniz. Hafta sonu partnerinizle ve arkadaşlarınızla hareketli, bol sohbetli zamanlar geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu haftaya aileniz, eviniz ve ebeveynlerinizle ilgili konularla başlıyorsunuz. Hafta ortası maddi anlamda güzel gelişmeler olabilir. Sevgilinizle, çocuklarınızla keyifli anlar geçireceksiniz. Hafta sonu günlük hayatınızda işinizde hareketli yoğun bir gündem sizleri bekliyor.

Sevgili Kovalar; bu hafta başı iletişim trafiğiniz fazla olacak. Kısa seyahatler, işiniz için yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortası aileniz, eviniz, ebeveynlerinizle ilgili konular gündeminizde olacak. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle, çocuklarınızla bir arada olmaktan mutlu olacaksınız.

Sevgili Balıklar; hafta başı paranızla ilgili hızlı gelişmeler olacak. İşten güzel kazançlar elde edeceksiniz. Hafta ortası yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle keyifli anlar geçireceksiniz. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle evinizde sosyalleşmek, sohbetler yapmak sizlere mutluluk edecektir.