18 NİSAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 18 Nis 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe duygusal başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe duygusal başlıyoruz. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız, geçmiş, maddi konular önemli olacak. Salı gününden itibaren duygusallıktan çıkıyoruz. Hayatla oyun oynamak, eğlenmek önceliğimiz olacak. Kendi yaratıcılığımızı ifade etmek isteyeceğiz. Beğenilmek, alkışlanmak önemli olacak. Çocuklarla, hobilerimizle, spor ve sanatla ilgilenmek bizlere iyi gelecek. Ama yorucu durumlar olacak. İlişkilerde ve parada problemler olabilir. Daha sonra cumartesi akşamına kadar düzen getirmek istediğimiz konularla ilgileneceğiz. Temizlik, tamirat işlerimizi yapabiliriz. Sağlığımıza, hijyenimize özen göstereceğiz. Haftayı uyum, denge, eşitlik, adalet isteğiyle kapatacağız. İlişkiler, ortaklıklar önemli olacak.

19 Nisan Pazartesi günü önce iletişim gezegeni Merkür sonra yaşam enerjimiz Güneş Boğa burcuna geçecek. Merkür Boğa burcundayken, aklımız fikrimiz huzurda, parada, hayatın tadını çıkartmakta olacak. Gerçekçi düşüneceğiz. İnatçılık yapabiliriz. Yapıcı ve temkinli konuşmalar yapacağız. Güneş Boğa burcunda, odağımızı bir ay boyunca güvencelerimize, sahip olduklarımıza, değerlerimize çevirecek. Kendimize yeteceğiz. Aynı toprak ana gibi üretken, verimli, besleyeceği olacağız. Sabırlı olup sakince hayatın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Sağlamcı olacağız. Paramız önemli olacak. Sanatsal konulara da önem vereceğiz.
23 Nisan Cuma günü enerji, savaş, irade, cesaret, hareket gezegeni Mars Yengeç burcuna geçiyor. Enerjimizi ailemize, evimize, yuvamıza yönlendireceğiz. Vatanımız için, memleket meseleleri için hareket edeceğiz. Duygularımıza göre hareket edeceğiz. Koruma iç güdüsüyle hareket edeceğiz. Duygusal savaşlar yapacağız. Maddi güvencelerimiz için savaşacağız.
Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.


Sevgili Koçlar; haftaya ailevi konularla, evinizle, babanızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra aşk, çocuklar, iş, sağlık ve ikili ilişkilere ağırlık vereceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı paranıza çevirecekler. Kazançlarınızla, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Mars aile, ev konularında mücadele ettirecek. Babanızla veya kayınvalidenizle ilgili duygusal olaylar olabilir. Onlara karşı alınganlıklarınız olabilir.


Sevgili Boğalar; haftaya iletişim konularıyla, kardeşlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra aile, ev, çocuklar, aşk, iş, sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş burcunuza geçiyor. Odağınızı kendinize çevireceksiniz. Enerjiniz yükselecek. Kendinize ve isteklerinize önem vereceksiniz. Mars enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize, iletişim konularına yönlendirecek. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Alınganlıklarınız olabilir.


Sevgili İkizler; haftaya para konularıyla, kazançlarınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra yakınlarınız, kardeşleriniz, aileniz, eviniz, çocuklarınız, eğlenceye ağırlık vereceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı dinlenmeye, sağlığınıza çevirecekler. Kendinizi nadasa alacaksınız. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla da ilgileneceksiniz. Mars enerjinizi para konularına yönlendirecek. Evinize, ailenize para harcayabilirsiniz. Para konularında hassas olacaksınız.


Sevgili Yengeçler; haftaya kendinize, sağlığınıza, kendi isteklerinize önem vererek başlıyorsunuz. Daha sonra para, kazançlar, yakınlarınız, iletişim konuları, aile, ev konularıyla ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, işten kazançlarınıza çevirecekler. Davetlere, organizasyonlara katılabilirsiniz. Mars burcunuza geçiyor. Enerjinizi kendinize yönlendireceksiniz. Duygusal kararlar alacaksınız. Kazalara, sakarlıklara dikkat edin.


Sevgili Aslanlar; haftaya düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Her şeye karşı isteksiz olacaksınız. Daha sonra enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizle, sağlığınızla, maddi konularla, paranızla, yakınlarınız, kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı kariyerinize, statünüze, annenize çevirecekler. Mars enerjinizi sağlığınıza ve dinlenmeye yönlendirecek. Rakiplerinizle duygusal mücadeleler edeceksiniz. Eşinizin de sağlık ve iş konularında duygusal tepkiler verebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya arkadaşlarınıza, kazançlarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Daha sonra sağlığınız, eşinizin iş ve sağlığıyla, kendinizle, kendi isteklerinizle, paranızla ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı eşinizin kardeşlerine, eğitimlere, hukuki konulara, yurt dışı işlere, seyahatlere, ticarete, babanızın sağlığına çevirecekler. Mars enerjinizi arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza yönlendireceksiniz. Arkadaşlarınızla ve para konularında hassasiyetler olabilir.


Sevgili Teraziler; haftaya kariyer, iş, anneniz veya kayınpederinizle ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra arkadaşlar, işten kazançlarınız, sağlığınız, eşinizin iş ve sağlığıyla ve kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı maddi konulara, eşinizin parasına, okült konulara yönlendirecekler. Mars enerjinizi kariyere, iş konularına, annenize, kayınpederinize veya patronunuza yönlendirecek. Onlara karşı alınganlıklar yapabilirsiniz. Çok çalışacaksınız.


Sevgili Akrepler; haftaya yabancılardan alacağınız haberler, eşinizin kardeşleriyle ilgilenerek başlıyorsunuz. Merkür ve Güneş odağınızı ikili ilişkilere çevirecekler. Eşinizle, partnerinizle ilgileneceksiniz. Ortaklı işler, taşınmalar ön planda olacak. Mars enerjinizi arttıracak. Eğitim, hukuki konular, yurt dışı işlerinizle, babanızın sağlığıyla ilgileneceksiniz. Az tanıdığınız kişilerle, eşinizin kardeş ve akrabalarıyla hassasiyetler, alınganlıklar yaşayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya maddi konularla, alacak verecek hesaplarıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra eşinizin kardeşleriyle, babanızın veya kayınvalidenizin iş sağlık konularıyla, hukuki konularla, işiniz, kariyeriniz, annenizle, patronunuzla, arkadaşlarınızla ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı iş ve sağlık konularına, beslenmenize çevirtecekler. Mars enerjinizi eşinizin parasına yönlendirecek. Maddi konularda hassasiyetler olacak. Sağlığınıza dikkat edin.


Sevgili Oğlaklar; haftaya eşinizle, iş birliği yaptığınız kişilerle ilgilenerek başlıyorsunuz. Daha sonra ödemelerle, eşinizin parasıyla, sağlığınızla, yabancılarla, eğitim, seminerlerle, hukuki konular, medya, ticaret, babanızın sağlığıyla, torunlarınızla, iş, kariyer, annenizle ilgileneceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı hayattan keyif almaya, aşka, çocuklara, hobilere yönlendirecekler. Mars enerjinizi eşinize, partnerinize yönlendirecek. Duygusal savaşlar yapabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya günlük koşuşturmacalarınızla başlıyorsunuz. Daha sonra ikili ilişkilere, ödemelere, yabancılara, hukuki konulara, eğitimlere, babanızın iş ve sağlık konularına ağırlık vereceksiniz. Merkür ve Güneş odağınızı evinize, ailenize, babanıza, kayınvalidenize çevirecekler. Evinizi güzelleştirebilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Mars enerjinizi işinize, sağlığınıza yönlendireceksiniz. Mide ve göğüs bölgesinde hassasiyetler olabilir. Yanınızda çalışanlarla, halanız, amcanızla hassas olaylar olabilir. Alınganlıklar yapabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, hobilere ağırlık vereceksiniz. Daha sonra iş, sağlık, ikili ilişkiler, eş, para konularını ön plana alacaksınız. Merkür ve Güneş odağınızı kardeşlerinize, iletişimsel konulara çevirecekler. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Keyifli işler yapabilirsiniz. Sanatsal yaratıcılığınızı gösterebilirsiniz. Mars enerjinizi aşka, çocuklara yönlendirecek. Spora, sanata başlayabilirsiniz. Partnerinizle, çocuklarınızla duygusal olaylar yaşayabilirsiniz.