Vakıf Katılım web

19 EYLÜL 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Eyl 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal, empatik, fedakar ve Balık Dolunayıyla başlıyoruz.

Haftaya duygusal, empatik, fedakar ve Balık Dolunayıyla başlıyoruz. Her Dolunay Yeniay’dan itibaren başlattıklarımızın sonuca ulaştığı, görünür olduğu anlardır. Stresli zamanlar olsa bile farkındalıklar, yüzleşmeler sağlar. Başak Balık Dolunayı detaylarla büyük resim arasında kalmamıza, her şeyi mükemmelleştirmekle olduğu gibi kabul etme arasında dengede kalmamızı sağlar. Dünyevi hizmet ile ruhsal hizmeti dengede tutacağız. Balık Dolunayında nerelerde fedakarlıklar yapıyoruz, nerelerde teslimiyette kalıyoruz göreceğiz. Nerelerde akışta kalıyoruz, nerelerde kabule geçiyoruz bunları göreceğiz. Salı günü Balık Dolunayından sonra enerjimiz artacak. Daha canlı, girişimci ve cesur olacağız.

Çarşamba günü Güneş Terazi burcuna geçerek sonbaharı başlatacak. Aynı zamanda Sonbahar Ekinoksu gerçekleşecek. Kuzey yarım kürede geceler uzamaya başlayacak. Bizlerden adil ve dengeli olmamızı isteyecek. Odağımızı ilişkilere, ortaklıklara, adalete, estetiğe, sanata çevireceğiz.
Perşembe öğleden sonradan itibaren hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Keyif, huzur, barış, rahatlık ve tembellik isteğimiz ön planda olacak. Haftanın son günü hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. Etrafımızda neler olup bittiğini merek edip öğrenmek isteyeceğiz. İletişim trafiğimiz fazla olacak.


Sevgili Koçlar; Balık dolunayı kadersel alanınızda olacak. Kontrol elinizde olmayabilir. Gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Sizden saklananları göreceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Yurt dışı işlerinizden tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizin iş ve sağlık konuları ve de annenizin kardeşleriyle ilgili olaylar olabilir. Ruhsal konularla ilgilenip manevi tarafınızı farkına varacaksınız. Güneş odağınızı ilişkilere, ortaklıklara, evliliğe çevirecek.


Sevgili Boğalar; Balık dolunayı sosyal çevre, arkadaş ilişkileri, işten kazançlarınızla ilgili farkındalıklar kazandıracak. Çevre değişimi yaşayabilirsiniz. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Annenizin sahip olduklarıyla ve parasıyla ilgileneceksiniz. Güneş odağınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Gündelik hayatınızda koşuşturmacalarınız fazla olacak. Sosyalleşeceksiniz.


Sevgili İkizler; Balık dolunayı iş, kariyer, toplumsal statünüzle ilgili farkındalıklar yaşatacak. İş hayatınızla aile hayatınız arasında denge kurmanız gerekiyor. İş, kariyer konularının yanı sıra eşinizin ailesiyle ve annenizle ilgili konularda da tamamlanmalar yaşayacaksınız. Güneş odağınızı aşka, çocuklara, keyfe, eğlenceye, sanatsal çalışmalara, hobilerinize çevirecek.


Sevgili Yengeçler; Balık dolunayı inançlarınızla düşüncelerinizi dengelemeniz gerektiğine vurgu yapacak. Eğitim, hukuki konular, yabancılar, eşinizin kardeşleri, medya gibi konularda farkındalıklarınız artacak. İsteklerinize ve hayallerinize inandığınız takdirde kavuşacaksınız. Güneş odağınızı ailenize, evinize, babanızla ilgili konulara çevirecek. Kendi kabuğunuzda da kalmak isteyebilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; Balık dolunayı ortaklaşa para konularında farkındalıklar yaşatacak. Alacağınız paralar elinize gelebilir.  Kredi, miras, vergi gibi konular devrede olacak. Sağlığınıza önem vereceksiniz. Rüyalar, okült konular, gizemli konular gündeminizde olacak. Sezgileriniz fazlalaşacak. Güneş odağınızı kardeşlerinize, yakınlarınıza, iletişim konularına çevirecek. Kısa seyahatleriniz olacaktır.


Sevgili Başaklar; karşıt burcunuzda dolunay meydana geliyor. İkili ilişkilerde, evlilikte, ortaklıklarda yüzleşmeler ve tamamlanmalar yaşayacaksınız. Ben-sen dengesini iyi kurmalısınız. Fedakarlıklarınız fazla olabilir. İlişkilerde önemli kararlar vereceksiniz. Evlilik, ortaklık kararı alabileceğiniz gibi bu konularda bitişler de olabilir. Güneş odağınızı paranıza çevirecek. Kazanımlarınız ve sahip olduklarınız önemli olacak.


Sevgili Teraziler; Balık dolunayı iş ve sağlık konularında, gündelik rutinlerinizde farkındalıklar yaşatacak. İş değişiklikleri yapabilirsiniz. Sanatsal yönleriniz, yaratıcılığınız ön planda işler yapabilirsiniz. Yanınızda çalışanlarınızla ilgili fedakarlıkta bulunacağınız durumlar olabilir. Bağışıklık sisteminizi de koruyun. Güneş sizin burcunuza geçiyor. Odağınızı kendinize çevirecek. Kendinizi iyi hissedeceksiniz.


Sevgili Akrepler; Balık dolunayı aşk, çocuklar, eğlence, keyif, yaratıcılık konularında farkındalıklar yaşatacak. Sevgide tamamlanma yaşayacaksınız. Çocuklarınızla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir bebek haberi gelebilir. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Güneş odağınızı dinlenmeye, ruhsal konulara, sağlığa çevirecek. Kendinizi geri plana alacaksınız. Meditasyon gibi içe dönük çalışmalar yapabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; Balık dolunayı aile, ev konularında farkındalıklar ve hassas olaylar yaşatacak. Babanızla ilgileneceksiniz. İş hayatınızla aile hayatınızı dengelemeniz gerekecek. Taşınabilirsiniz. İş değişikliği yapabilirsiniz. Geçmiş konularda da tamamlanmalar yaşayacaksınız. Güneş odağınızı sosyal hayata çevirecek. Yeni insanlar hayatınıza girebilir. Arkadaşlarınızla beraber daha fazla vakit geçireceksiniz. İşten kazançlarınız artacaktır.


Sevgili Oğlaklar; Balık dolunayı düşüncelerinizle inançlarınızı dengeleyecek. Kardeşler, akrabalar, yakınlarınızla ilgili fedakarlıklarınız olabilir. İletişimsel konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Yaratıcı fikirlerinizi farkına varacaksınız. Güneş odağınızı iş, kariyer, statünüze çevirecek. Toplum önünde görünür olacaksınız. Annenizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Kovalar; Balık dolunayı paranızla, kazanımlarınızla, değerlerinizle, sahip olduklarınızla ilgili farkındalıklar, tamamlanmalar yaşatacak. Hayallerinizi paraya çevirebilirsiniz. Yaratıcı işlerinizden para kazanabilirsiniz. Elinize para geçebilir. Ve borçlarınızı ödeyebilirsiniz. Parayla ilgili fedakarlıklarınız da olacaktır. Güneş odağınızı inançlarınıza çevirecek. Eğitim, hukuki konular, yabancılar, seyahatler, ruhsal konular ön planda olacak.


Sevgili Balıklar; burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendi isteklerinizle ilgili her konuda farkındalıklar yaşayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal konularla daha fazla ilgileneceksiniz. Kendi kendinize yüzleşmeler yaşayacaksınız. Güneş odağınızı paraya, ödemelere, kredi, vergi, miras gibi konulara çevirecek. Tehlikeli durumlara karşı dikkatli olun. Metafizik konular, ruhsal konular gündeminizde olacak.