19 NİSAN 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Nis 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlayıp, önemli destekler alarak giriyoruz; ama Pazartesi öğlene doğru enerjik, motivasyonumuz yüksek, cesaretli ve girişimci olacağız.

Haftaya duygusal başlayıp, önemli destekler alarak giriyoruz; ama Pazartesi öğlene doğru enerjik, motivasyonumuz yüksek, cesaretli ve girişimci olacağız. Hafta ortası hayattan tat almak isteyeceğiz. Keyif, huzur, maddi güvenceler önemli olacak. Yaşayacağımız ani ve beklenmedik olaylar duygusal açıdan istediğimiz huzuru zorlayabilir. Hafta sonu hem zihinsel hem fiziksel hareketli olacağız. İletişim trafiğimiz artacak. Sorumluluklarımızı kolayca yerine getirebileceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda hareket edeceğiz. Konuşmaktan, yazmaktan, yakın çevremizle olmaktan keyif alacağız.

19 Nisan Pazar günü, bugün Güneş, Boğa burcuna giriyor. Bizlere güzelliği, keyfi, zevkleri, sanatı, parayı, cinselliği, dişiliği, güvencede olmayı, sahip olmayı öğretecek. Bir ay boyunca hayatımızdaki her şeyi sabitlemek önemli olacak. Sadelik, sessizlik, barış içerisinde yaşamak isteyeceğiz. Bir “oh” deyip beş duyumuzla tat alacağız.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızda Boğa burcunda bir Yeniay meydana gelecek. Bu Yeniay baharın tüm gücünü hissettirecek. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Boğa yeniayı ayağımızı yere sağlam bastırmak için adımlar attıracak. Bolluk ve bereketle, keyif ve huzurla hayatın tadını çıkarma zamanıdır. Maddi konularda daha özgür ve alternatif yollardan yaratıcı işler yaparak kazançlar elde etmek için başlangıçlar yapacağız.
Bu Yeniay’ la birlikte oruç zamanı başlıyor. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.


Sevgili Koçlar, haftaya istekleriniz doğrultusunda cesur adımlar atarak giriyorsunuz. Maddi konular ön planda olacak. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle iletişim trafiğiniz artıyor. Boğa, Yeniay’ı sizlere parasal konularda başlangıçlar yaptıracak. Sıra dışı yollardan para kazanmaya başlayacaksınız.


Sevgili Boğalar, haftaya biraz geri planda kalarak başlıyorsunuz. Kendinizle ilgili ani olaylar olabilir. Maddi konularda şanslı olacaksınız. Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Kendiniz için yeni kararlar alacaksınız. Hayatınızla ilgili her konuda yeni başlangıçlar yapacaksınız.


Sevgili İkizler, haftaya sosyal yaşantınız, arkadaşlarınızla ilgilenerek giriyorsunuz. Kontrol edemediğiniz ani olaylar olabilir. Dinlenmek ve yalnız kalma isteğiniz artacak. Yeniay sizlere sakin kalmanızı, yeni başlangıçları biraz ertelemenizi söylüyor. Aydınlanmak için yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Yengeçler, haftaya kariyer, gelecek ve annenizle ilgili konularla giriyorsunuz. Arkadaşlarınızla keyif yapmak isteyeceksiniz. Dinlenmek isteyeceksiniz ama kontrolünüz dışındaki olaylar huzursuzluk verebilir. Boğa Yeniayı işten kazançlarınızı arttırmak için yeni kişileri hayatınıza sokacak. Farklı hayallerinizi hayatınıza katmak isteyeceksiniz.


Sevgili Aslanlar, haftaya enerjik başlıyorsunuz. Kariyeriniz, annenizle ilgili konular gündeminizde olacak. Arkadaşlarınızla iletişim trafiğiniz artacak. Onlarla yaptığınız işlerden para kazanabilirsiniz. Boğa Yeniayı kariyeriniz, geleceğinizle ilgili yeni adımlar attıracak. Yeni alternatif işlere başlayabilirsiniz.


Sevgili Başaklar, haftaya ödemeler, borçlarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Uzak çevrenizle ilgileneceksiniz. Eşinizin kardeşleriyle, ailesiyle  ilgilenebilirsiniz. Kariyeriniz, annenizle ilgili konular hafta sonu daha etkin olacak. Boğa Yeniayı geleceğe yönelik işler, eğitimler, medya, yurtdışı bağlantılı işlerde başlangıçlar yaptıracak.


Sevgili Teraziler, haftaya ikili ilişkilerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Ödemeleriniz, krediler, miras gibi konular ön planda olacak. Uzak çevrenizle veya partnerinizin kardeşleriyle iletişim trafiğiniz artacak. Sosyal medya üzerinden yaptığınız işlerle ilgileneceksiniz. Boğa Yeniayı ortaklaşa kullandığınız paralarda, ödemelerinizi düzenlemekte yeni adımlar attıracak.


Sevgili Akrepler, haftaya günlük işleriniz, sağlığınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda ani gelişmeler olabilir. Maddi konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Boğa yeniayı yeni bir ortaklaşa işe başlamanız için adımlar attıracaktır. Aniden taşınmak gündeminize gelebilir. Bekar olanlarınız evlilik için kararlar alabilir.


Sevgili Yaylar, haftaya aşk, çocuklar, eğlence isteğiyle başlıyorsunuz. Sağlığınız, günlük koşuşturmacalarınızda ani olaylar olabilir. Eşiniz veya ortağınızla keyifli sohbetler içerisinde olacaksınız. Boğa Yeniayı iş hayatınızda yeni başlangıçlar yaptıracak. Sağlığınızla ilgili yeni düzenlemeler yapacaksınız.


Sevgili Oğlaklar, haftaya ailenizle, evinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Aşk hayatınız, çocuklar, eğlence ve keyif isteğiniz önemli olacak. Günlük rutinlerinizde koşuşturmacalarınız olacak. Boğa Yeniayı aşk veya çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Hobilerinizden ve yaratıcı işlerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.


Sevgili Kovalar, haftaya iletişim trafiğinizi hızlı başlıyorsunuz. Yakın çevrenizle ilgileneceksiniz. Aileniz, eviniz, babanızla ilgili konular gündeminizde olacak. Aşk, çocuklar, eğlence hafta sonu sizlere keyif verecek. Boğa Yeniayı  ev, aile hayatınızla ilgili yeni adımlar attıracak. Aniden bir ev alabilir veya başka bir eve taşınabilirsiniz.


Sevgili Balıklar, haftaya parasal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Kardeşlerinizle, iletişim kurduğunuz kişilerle ani olaylar olabilir. Aileniz, eviniz, babanızla ilgili konular gündeminizde olacak. Boğa Yeniayı yakın çevrenizde ani, sürpriz olaylar oluşturacak. Yeni eğitimlere başlayabilir, yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.