19 TEMMUZ 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 19 Tem 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Ailemiz, sevdiklerimiz, evimiz, vatanımız önceliğimiz olacak. Ve haftanın ilk gününe taze enerjiyle başlıyoruz. Yengeç burcunda Yeniay meydana geliyor. Bu Yeniay’ın ana temaları duygularımız, ailemiz, yuvamız, güvenliğimiz, geçmişimiz, beslenme, korunmadır. Ailemiz için, duygusal ihtiyaçlarımız için yeni adımlar atacağız.  Bu Yeniay’da kalbimizin, vicdanımızın dediklerine yönelik başlangıçlar yapacağız.

Salı ve Çarşamba günleri eğlenmek isteyeceğiz. Daha özgüvenli ve canlı olacağız. Yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğiz. Perşembe ve cuma günleri çalışkan ve titiz olacağız. Her şeyin mükemmel olmasını isteyeceğiz. Hafta sonu ilişkilerimize önem vereceğiz. Sosyalleşmek isteyeceğiz. Venüs gezegeninin desteğiyle keyifli vakitler geçireceğiz.

22 Temmuz günü Güneş Aslan burcuna geçiyor. Kral ve kraliçe olma zamanındayız. Eğlence, tatil ve rahatlama dönemine giriyoruz. Kalbimizin ateşiyle her gün kendimizi güncellemeliyiz. Yaşam enerjimiz he zamankinden fazla olacak. Bir ay boyunca aşk, eğlence, çocuklar, yaratıcılık, beğenilme isteği, sahnede olmak, merkezde olmak önceliğimiz olacak.

Sevgili Koçlar; Yeniay sizlere ailenizle ilgili, evinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Daha duygusal olacaksınız. Ailenizin ve evinizin güvenliğini önemseyeceksiniz. Yeni bir ev alabilirsiniz. Veya taşınabilirsiniz. Babanızla ilgili, köklerinizle ilgili geçmişi temizlemek için adımlar atacaksınız. Ebeveynlerinizle ilişkilerinize dikkat edin.

Sevgili Boğalar; Yeniay yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizi, projelerinizi hayata geçirebileceksiniz. Kısa seyahatleriniz olacaktır. Yakın uzak akraba ilişkilerinde dikkatli olun.

Sevgili İkizler; Yeniay sizlere parasal konularda adımlar attıracak. Yeni kazanç yolları hayatınıza girecek. Kendi paranızı güvenlik altına almak isteyeceksiniz. Değerleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Alamadığınız paralar gelecektir. Gelir gider dengenizi iyi kurmalısınız. Para kazanmak için yatırımlar yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Yeniay burcunuzda oluyor. Kendi arzularınıza göre yenilikler yapacaksınız. Duygularınızı dinlemelisiniz. Bu taze enerjiyi hayatınızın her alanında kullanabilirsiniz. Her konuda yeni başlangıçlar yapacaksınız. İsteklerinizi yaparken sorumluluklarınız sizleri zorlayabilir. Ben sen dengesini de iyi kurmalısınız.

Sevgili Aslanlar; Yeniay kadersel alanınızda meydana geliyor. Kontrolünüzün dışında olacak. Başlatmak istediklerinizi bekleyebilirsiniz. Kadersel başlangıçlar yapacaksınız. Yurt dışı bağlantılı işler yapabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Rutin kontrollerinizi yaptırın. Ruhsal ve manevi konulara da odaklanacaksınız.

Sevgili Başaklar; Yeniay sizlere yeni umutlar getirecek. Hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Gruplarla, derneklerle ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Partnerinizin ve çocuklarınızın sorumlulukları da devrede olacak.

Sevgili Teraziler; Yeniay kariyerinizle ilgili, geleceğinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Yeni iş bağlantıları yapabilirsiniz. İşiniz yoksa yeni bir işe başlayabilirsiniz.  Mevcut işinizde terfi alabilirsiniz. Statünüzü etkileyecek gelişmeler olacaktır. Annenizle ilgili konularda devrede olacak. İş ve aile sorumluluklarınızı dengelemeyi unutmayın.

Sevgili Akrepler; Yeniay sizlere başkalarının düşüncelerinden faydalanmanızı sağlayacak. Kendi fikirlerinizde gelgitler olabilir. Yurt dışı işler, medya, yayıncılık, eğitimler, hukuki konularda yenilikler yapacaksınız. Uzak akraba ilişkilerine önem vereceksiniz. Yabancı ülkelere seyahatleriniz fazlalaşabilir.

Sevgili Yaylar; Yeniay sizlerin ortaklaşa kazançlar alanında oluyor. Maddi konularda yeni adımlar atacaksınız. Eşinizin parasında, kazancında yenilikler olacak. Yatırımlar, krediler, vergiler, sigortalar, miras gibi konularda yeni adımlar atacaksınız. Alacak verecek dengesini iyi ayarlayın. Merak ettiğiniz okült konuları da öğrenebilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Yeniay ikili ilişkiler, özel hayatınız, eşiniz veya ortağınızla ilgili yeni adımlar attıracak. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilir. Yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. Bitmemiş davaları olanlar o konularla ilgilenecekler. Danışmanlıklar verebilirsiniz. Düşmanlarınızı fark edeceksiniz.

Sevgili Kovalar; Yeniay sizlere yeni işler getirecek. İş teklifleri alabilirsiniz. İşinizde yeni adımlar, yeni başlangıçlar yapacaksınız. Günlük rutinlerinizde yenilikler yapacaksınız. Sağlığınıza, beslenmenize özen gösterin. Yanınızda çalışanlarla ilgili, kiracılarınızla ilgili, evcil hayvanlarınızla ilgili, babanızın kardeşleriyle ilgili gelişmeler de olacaktır.

Sevgili Balıklar; Yeniay sizler aşk ve çocuklarla ilgili başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir aşk kapınızı çalabilir. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Seyahatler gündeminizde olacak. Bebek sahibi olmak isteyenler müjdeli haberler alabilir. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olacaktır.