2 MAYIS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 02 May 2021

Dilek AYGEN
Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz.

Haftaya özgürlük ve sosyalleşme isteğimiz fazla olarak başlıyoruz. Bireyselliğimizi, farklılığımızı ortaya koymak isteyeceğiz. Arkadaşlarımıza, sosyal hayatımıza, toplumsal olaylara, işten kazançlarımıza önem vereceğiz. Hafta ortası duygusallığımız artacak. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz, hayal ve ilham gücümüz fazla olacak. Hafta sonu yaşam enerjimiz artacak. Daha canlı ve girişken olacağız. İsteklerimizi cesurca yapacağız.

4 Mayıs Salı günü iletişim gezegeni Merkür kendi yönettiği İkizler burcuna geçecek. Aklımızı ve mantığımızı daha iyi kullanacağız. Her şeye daha objektif bakabileceğiz. Öğrenmek, öğretmek, konuşmak, fikir alışverişi yapmak önemli olacak. Daha fazla meraklı olup soru soracağız. Bilginin derinine inmeyeceğiz. Yüzeysel öğreneceğiz. Sorunlara akılcı ve pratik çözümler üreteceğiz. Düşüncelerimiz sık sık değişkenlik gösterebilir.
9 Mayıs Pazar günü aşk, sevgi, ilişkiler, keyif, haz, cazibe, uyum, değer, güzellik, estetik ve para gezegeni Venüs de İkizler burcuna geçecek. Sevgimizi her an dile getireceğiz. Yalnız olanlar aşkta akıllı seçimler yapacak. Daha fazla flört etmek isteyeceğiz. Sosyalleşme isteğimiz artacak. Konuşmaktan, yazmaktan, öğrenmekten, okumaktan keyif alacağız. Paramızı entelektüel konulara, kısa gezilere, eğitimlere, yakınlarımıza, kardeşlerimize harcayabiliriz. Parayı hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz.


Sevgili Koçlar; bu haftaya olumlu başlıyorsunuz. Sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Ama tedbirli olun. İşten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Eşinizin işi ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz artacak. Kendi isteklerinize, kişisel ihtiyaçlarınıza, sağlığınıza ve bakımlarınıza önem vereceksiniz. Merkür ve Venüs, yakın çevrenizle, kardeşlerinizle hoş ve akıllı sohbetler yapacaksınız.


Sevgili Boğalar; bu haftaya kariyerinizle, annenizle ilgilenerek başlıyorsunuz. İş temponuz fazla olabilir. Hafta ortası arkadaşlarınız, sosyal hayatınız, iş toplantıları, işten kazançlar ön planda olacaktır. Hafta sonu enerjiniz düşük olacağı için dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Ruh sağlığınıza önem verin. Merkür ve Venüs, daha çok para konuşmanıza sebep olacak. Eğitimlere, kısa seyahatlere, kardeşlerinize para harcayabilirsiniz.


Sevgili İkizler; bu haftaya yabancılardan, uzak yerlerden, eşinizin akrabalarından alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Babanızın veya kayınvalidenizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası kariyerinize, annenize önem vereceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. İşiniz için girişimler yapabilirsiniz. Merkür ve Venüs, sizlere hoş sohbetler, espirili konuşmalar yaptıracak. Kendinizi düşüneceksiniz. Kendinizi güzelleştireceksiniz.


Sevgili Yengeçler; bu hafta başı maddi konular, alacak verecek hesapları ön planda olacak. Hafta ortası yapmak istedikleriniz için olumlu olacak. Yabancılar, yurt dışı işler, seminerler, hukuki konular, ticaret ön planda olacak. Hafta sonu zamanınızı annenize veya kayınpederinize ayırabilirsiniz. Veya çalışarak geçirebilirsiniz. Merkür ve Venüs, ruhsal konularda pratik bilgiler öğrenmenizi sağlayacaklar. Anne tarafından akrabalarınızla hoş sohbetler yaptıracaklar.


Sevgili Aslanlar; bu hafta başı ikili ilişkilerinize, eşinize, büyük babanıza önem vereceksiniz. Sizleri zorlayabilirler. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınıza ağırlık vereceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu babanızın veya kayınvalidenizin sağlığıyla, eşinizin akrabalarıyla ilgilenebilirsiniz. Seminerlere katılabilirsiniz. Merkür ve Venüs, sizlere arkadaşlarınızla bol bol hoş sohbetler yaptıracaklar.


Sevgili Başaklar; bu hafta başı gündelik koşuşturmacalarınızla, işinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası eşinize, iş birliği yaptığınız kişilere zaman ayıracaksınız. Taşınma, yer değişikliği olabilir. Hafta sonu para hesaplarıyla, bütçe ayarlamaları yaparak geçireceksiniz. Merkür ve Venüs iş, kariyer konularında güzel sohbetler, bilgi alışverişi yaptıracaklar.


Sevgili Teraziler; bu haftaya olumlu başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, keyifli aktiviteler, spor, sanat önceliğiniz olacak. Hafta ortası işinize, sağlığınıza önem vereceksiniz. Amcanızla, halanızla ilgili hassas olaylar olabilir. Hafta sonu eşinize, ikili ilişkilerinize zaman ayıracaksınız. Kardeşlerinizle keyifli anlar geçirebilirsiniz. Merkür ve Venüs, sizlere az zaman ayırdığınız insanlarla görüşme fırsatı verecekler. Merak ettiğiniz konularda bilgi almak için seminerlere katılabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; bu hafta başı ailenizle, evinizle, babanızla, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası aşk, çocuklar, keyifli aktivitelerle ilgilenmek sizlere iyi gelecektir. Hafta sonu günlük işlerinizle, işinizle, beslenmenizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Merkür ve Venüs; maddi konularda pratik çözümler üretmenizi sağlayacaklar. Merak ettiğiniz bir mistik konuda eğitim alabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; bu hafta başı yakınlarınızla, kardeşlerinizle sosyalleşmek isteyeceksiniz. Annenizin veya kayınpederinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası evinizle, ailenizle, babanızla, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Evinize su basabilir dikkat edin. Hafta sonu sizlere keyifli geçecek. Merkür ve Venüs, eşinizle hoş sohbetler yaptıracaklar. İş birliği yaptığınız kişilerle, ortağınızla hızlı projeler üretebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta başı özgürce para harcamak isteyebilirsiniz. Kazançlarınızla, yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası yakınlarınızla, kardeşlerinizle, annenizin veya kayınpederinizin iş ve sağlıklarıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonu ailevi konular, babanızla ilgili konular sizleri zorlayabilir. Merkür ve Venüs, çalışma arkadaşlarınızla hoş sohbetler yaptıracaklar. İş ve sağlık konularındaki sorunlara hızlı çözümler üreteceksiniz.


Sevgili Kovalar; bu hafta başı kendi isteklerinizle, ihtiyaçlarınızla ilgileneceksiniz. Özgür olma ve sosyalleşme isteğiniz yüksek olacak. Hafta ortası maddi konularda hassasiyetler olabilir. Dengeyi tutturmak kolay olmayacaktır. Hafta sonu kardeşlerinizle, yakın akrabalarınızla olabilirsiniz. Annenizin veya kayınpederinizin iş ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Merkür ve Venüs, sizlere keyif ve eğlence verecekler. Çocuklar, aşk, hobiler, spekülatif kazançlardan yana şanslı olacaksınız.


Sevgili Balıklar; bu haftaya isteksiz, enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Eşinizin veya ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası daha rahat, olumlu geçecek. Kendinize önem vereceksiniz. Hafta sonu para konuları, kazançlarınız, bütçe ayarlamalarınız ön planda olacak. Merkür ve Venüs, aile bireyleriyle hoş sohbetler yapmanızı sağlayacaklar. Ailevi konularda, evinizle ilgili sorunlara pratik çözümler üretebileceksiniz. Evinizi dekore edebilirsiniz.