​20 OCAK 2018, CUMARTESİ

Dolunay KARACA 20 Oca 2018

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
Güneş Kova burcuna giriş yapıyor bugün! Kova burçlarının doğum günleri de başlamış oluyor.

Güneş Kova burcuna giriş yapıyor bugün! Kova burçlarının doğum günleri de başlamış oluyor. İyi ki doğdunuz, iyi ki varsınız diyoruz. Kova burcu özgürlüğüne düşkün, bireyselliğinin yanı sıra sosyal ve hümanist yapısıyla tanınır. Dahidir onlar, yeni şeyler icat etmek, yeni fikirler üretmek onları ayakta tutar. Arkadaş canlısı ve organizasyon kabiliyeti gelişkin Kova burcu, idealist amaçlar peşinde koşmaktan haz duyar.

KOÇ: Sevgili Koçlar, hazırlık yaparken bütçenizi planlamalı ve çıkabilecek ekstra harcamalarınız için tedbirli olmalısınız. Dostlarınızla ve ailenizle geçireceğiniz güzel bir hafta sonu sizi beklemekte.

BOĞA: Sevgili Boğalar, hayattan zevk almasını sizden daha iyi bilen bir burç yok. Günlük yorucu işlerinizin dışında, sosyal hayatınız da çok aktif. Hafta sonu gidebileceğiniz pek çok program yapılmış bile. 

İKİZLER: Sevgili İkizler, bugün çok etkileyici bir insanla tanışmanız muhtemel, sanatçı ruhlu ve yaratıcı kimliğiniz sayesinde, farklı ve entelektüel ortamlarda bulunacaksınız. Orada karşılaşacağınız biri hayatınızı değiştirebilir.

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, çalışmalarınızın ödülü bugün gelebilir. Tanıtım ve pazarlama konularında güzel etkileşimleriniz var. Kendinizi zorladınız, sorumluluk aldınız ve bu karşılığı çoktan hak ettiniz. Kendinizi tebrik edebilirsiniz.

ASLAN: Sevgili Aslanlar, arkanızdan iş çevirenler olduğunun farkında gibisiniz, fakat adım atmak istemiyorsunuz, bence de sabırlı olun ve herkes kazdığı kuyuya kendi düşsün. Partnerinizle aranız iyi bu da size yetiyor şu aralar.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, fikir çatışması içerisinde olduğunuz durumlarda, bununla baş etmesini sizden daha iyi bilen biri olamaz. Merkür sizin yöneticiniz ve siz konuşma ve ikna konusunda doğal bir yeteneğe sahipsiniz.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, meditasyon, yoga, zihinsel arınmalar yapacağınız bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Şunu bilin ki yerin kulağı var, sırlarınızı herkesle paylaşmayın. Güzel bir hafta sonu sizi bekliyor.

AKREP: Sevgili Akrepler, bu hafta sonu uzaktaki akrabalarınız veya dostlarınızla buluşmak için güzel fırsatlarınız var değerlendirin. Sonra zamanınız olmayabilir, iş hayatınız yoğunlaşıyor.

YAY: Sevgili Yaylar, aile büyüklerinizin sorumluluğu artabilir, onlarla ilgilenmek ve sevildiklerini hissettirebilirsiniz, tüm iyimser ve coşkulu tavırlarınız ve yaptığınız iyilikler size geri dönecek unutmayın.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar, iletişimiz her zamankinden daha yoğun, gerek iş gerekse sosyal ve aşk hayatınız hızlı bir tempoda devam etmekte. Bugün alacağınız pek çok habere ise gülüp geçmekle yetineceksiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar, bugün duygularınız ve mantığınız aynı şeyi söylüyor, keyifli, bir o kadar da içiniz kıpır kıpır .Kendi kendinize yetebiliyor ve kendinizi şifalandırabiliyorsunuz, fakat arkadaşlarınız sizi yalnız bırakmayacaklar.

BALIK: Sevgili Balıklar, kardeş veya kardeş kadar yakın gördüğünüz birinden iş ortaklığı teklifi alabilirsiniz. Bunu düşünmek içinse zamanınız çok dar. Güzel gelişmeler sizi keyiflendirecek ve harika bir hafta sonu yaşamanıza vesile olacak.