2018'E VEDA EDERKEN

Aslıhan AKDAĞ TÜRKER
Tüm Yazıları
Ve bir senenin daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. 2018'de acısı ve tatlısıyla birçok anımız oldu, bitmesine son bir hafta kala sene içerisinde yaşadığımız üzücü anılar, dinlediğimiz müzikler ve akılda yer eden olayları düşünüp duruyorum.

2018’de kendilerini çok özlediğimiz bizi üzen kayıplarımız oldu. Türk Halk Müziğinin en sevilen isimlerinden Nuray Hafiftaş’ı 53 yaşında kanser tedavisi gördüğü hastanede kaybettik. Sezen Aksu’nun menajeri, sanat camiasının sevilen ismi Yaşar Gaga’yı da çoklu organ yetmezliğinden kaybettik. Oyuncu, senarist ve seslendirme sanatçısı Ferdi Merter de bizi üzen kayıplar arasında. 90 yaşında geçirdiği kalp krizi sebebiyle kaybettiğimiz Ara Güler ve ismini sayamadığım diğer sanatçılarımıza da rahmet diliyorum.

İsmini duyurduğu günden bugüne kadar sürekli olay, sürekli sansasyon yaratan isim şüphesiz ki Aleyna Tilki. Çocuksu tavırları ama her zaman yaşından büyük açıklamaları ile herkesin aklını bolca karıştırdı. Şüphesiz ki 2018 Aleyna’nın senesi oldu. Hem 18. yaşına girdi hem de yaşına bakmadan Altın Kelebeği kaptı evine götürdü. En başından beri ben Aleyna’nın en iyi yere geleceğinden emindim. Özellikle Altın Kelebek ödülünden sonra kaç tane şarkısı var ki diye çok tepki çekse de; yaptığı sahne performansı ile herkesin ağzının payını verdiğini düşünüyorum. Şarkıcı diye geçinen kaç kişi böyle bir performans gerçekleştirebilir inanın merak ediyorum. 2018 kesinlikle Aleyna’nın senesi oldu ve daha da büyük başarılara imza atacağına eminim.

2018’de bence unutulmaz olaylardan biri de şüphesizki Arda Turan adına yapılan komik paylaşımlar oldu. Yanına yanaştığının kısmetini kapatıp, ilişkisini bozduğu üzerine konuşulurken son noktayı Acun Ilıcalı ile noktaladı. 2019’a 1 hafta kala bakalım daha neler yaşayacağız. Hepinize iyi haftalar dilerim.

Sevgi ve müzikler kalın...