2019 İLKBAHAR/YAZ AYAKKABI MODASI

Yonca ORTAN 14 Nis 2019

Yonca ORTAN
Tüm Yazıları
2019 senesinde adımlarınızı şıklaştıracak ayakkabılarda hangilerinin trend olacağını öğrenin!

Ayakkabıda yeni bir mevsim olması bekleniyorsa, New York, Londra, Milano ve Paris’teki İlkbahar 2019 moda gösterilerinden en iyi ayakkabıları bir araya topladık. Bahar ve yaz gardırobunuzda düşünmeye başladığınızda ilham kaynağı olarak düşünün. Özellikle burnu açık ayakkabılar ve sandaletler çok moda olacak.

Yeni sezonda bu harika ayakkabılar vitrinlerde yerini çoktan aldı bile ...

Kurtarıcı Mule 

Her sezonun bir joker parçası var. Yaz sezonunun da kesinlikle mule'lar. Hem topuklu hem de terlik olmaları, onları istediğiniz görünüme kolayca adapte edebilmenizi sağlıyor. İsterseniz jean ve beyaz bir gömlek, isterseniz de en şık gece kıyafetinizin altına giyin.

Hem Feminen Hem Eğlenceli Tüyler

Her ne kadar herkese göre bir trend olmasa da, bu sezon tüylerle işiniz var! İster çanta, ister ayakkabı ya da küçük bir aksesuar, feminen ve eğlenceli tüylerle randevunuzu şimdiden ayarlayın. Trend arenasında yeniden görmekten büyük keyif aldığımız tüyler, özellikle 2019 senesi ile birlikte sıra dışı bir tasarım objesine dönüşüyor.

Denizden Çıkan Tasarımlar

Balıkçı ağları, deniz kabukları ve deniz canlıları… 2019 senesi floral desenlerin yerine okyanusu onore edecek türden tasarımlara gebe. İlkbahar itibariyle denizden gelen her şeyi kucaklamaya hazır olun.

Naylon Çorap Şıklığı 

Trendler arasında majör bir çorap formunun belireceğinden şüphemiz yoktu, ancak bu bizi hazırlıksız yakaladı; şeffaf naylon çoraplar. Topuklu ayakkabılarla birlikte kombinlenen bu çorapları diz hizanızda veya bileğinizin hemen üzerinde kullanabilirsiniz.

Kristalleşme

2019 ayakkabı trendleri arasında en göz alıcı olanı ise kristaller. Ayakkabıları disko topu gibi ışıldatacak olan kristallerin özellikle bant bölgesinde ve korkusuz bir yoğunlukta kullanılması, cesur ve iddialı bir tavrı da beraberinde getiriyor.

TEVA STİLLİ TERLİKLERE MERHABA

Sokak stilinde göremeye alışık olduğumuz ayakkabı ve terlik markalarının yükselişe geçmesine alıştık. Şimdi de moda arenasında Teva'ların yükseliş vakti. Kopenhag Moda Haftası'nda mankenlerin ayaklarında gördüğümüz Teva tarzı modellerin ardından Prada ve Off White da benzer modelleri piyasaya çıkarmaya hazırlanıyorsa Teva vakti geldi demek.

Logomania

Bu trendi daha önce duymuş ve hayatınıza bir şekilde dahil etmiş olsanız da böylesi ile ilk kez karşılaşıyoruz; ayakkabı üzerinde logolar. Terlik bantı, biye veya bağcık üzerinde göreceğimiz logoların tasarıma sportif bir eğlence kattığını söylemeliyiz.

Turuncu İhtişam

Geçtiğimiz senenin lavantasının yerini bu sene turuncu alıyor. Farklı tonlarda beliren turuncu, 2019 trendleri arasında en göz alıcı olan kuşkusuz. 

Yüksek Topuklar

Topuklar 2019 senesi ile daha da yükseliyor! 70’lerin disko esintilerini taşıyan bu trendi bilekten bağlı ayakkabılarda, burnu açık modellerde ve hatta özünü Japon sadeliğinden alan Geta sandaletlerde dahi görmek mümkün.