​21 MART 2017, SALI

Dolunay KARACA 21 Mar 2017

Dolunay KARACA
Tüm Yazıları
İçe kapanık bir ruh haline bürünebiliriz.

İçe kapanık bir ruh haline bürünebiliriz. Sorumluluklarımızın bilincinde davranırsak kazanan taraftayız demektir. Ay, tüm gün Oğlak burcunda olacak. Mücadele yönümüz ise güçlü durumda. İstediklerimizi almak için var gücümüzle atak davranabileceğiz. Büyük fikirler üretmek ve entelektüel bakış açısı geliştirmek için de uygun bir gün. Güneş bugün Koç burcuna geçiş yapıyor.

KOÇ: Sevgili Koçlar, Güneş Koç burcuna geçiş yapıyor  Alışkın olduğunuz canlı ve atak ruh halinize dönmenizin vakti geldi de geçiyor bile. Haftaya bu enerjiyle giriş yapacaksınız genel olarak fakat salı gününden itibaren cesaretli ve rekabetten hoşlanan Koç enerjisi devrede olacak.

BOĞA: Sevgili Boğalar,  Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle, geçmişle yüzleşme hesaplaşma, biraz izole olma durumlarınız artacak. Yani güzel sandığınız şeyler bir anda değişebilir veya iyi sandığınız işin arkasından hiç de iyi bir şey çıkmayabilir. Her hayırda bir şer vardır.

İKİZLER: Sevgili İkizler, Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte iletişiminiz gerek iş ilişkileriniz gerekse arkadaşlık haneniz genişliyor. Aşk, sevgi, estetik, güzellik adına ne varsa adımlar atabilir, bu konularda şanslı olduğunuzu gözlemleyebilirsiniz. 

YENGEÇ: Sevgili Yengeçler, Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte; yapmanız gerekenleri büyük bir sorumluluk ve sabırla tamamlayacak, iş ortamlarında, çevrenizdeki kişilerle diyaloğunuzda tutarlı ve sözü geçen bir yapıda olacaksınız. 

ASLAN: Sevgili Aslanlar, Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle; ödemeleriniz ve harcamalarınız bayağı bir artışa geçti  sevgili Aslanlar, hobileriniz, zevke ve sefaya düşkünlüğünüz artış gösteriyor; fakat bu hafta Merkür ve Jüpiter arasındaki uyumlu açı sizleri özellikle para kazanma koşullarında destekleyecek.

BAŞAK: Sevgili Başaklar, Güneş bu hafta Koç burcuna geçiş yapıyor, ortaklıklar, yeni işler sizin için daha fazla önem taşımaya başlıyor; biraz daha rahatsınız sanki geçmiş dönemlere nazaran, havalarında ısınmasıyla hayata daha olumlu ve daha pozitif yaklaşıyorsunuz. Bu hafta kısa vadeli şanslar yakalayacaksınız.

TERAZİ: Sevgili Teraziler, Güneş’in karşıt burcunuz Koç burcunda hareket etmesiyle birlikte; ikili ilişkiler öne geçiyor yeniden sizler için; aşkınız ve ilişkiniz bir nevi bir üst basamağa geçiş yapıyor; yalnız olan Teraziler için güzel ve güçlü bir aşk hikayesi başlıyor da diyebilirim.

AKREP: Sevgili Akrepler, Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle birlikte; günlük işlerinizde hareketlilik ön plana çıkıyor; koşturmalarınız artarken organizasyonlar ve iş grupları, sağlık konuları gündeminize giriyor.  

YAY: Sevgili Yaylar, Güneşin Koç burcuna geçmesiyle aşk konusunda haftaya kırgın biriyle barışarak başlayabilirsiniz. Ailenizden birisi olabilir bu veya yakın çevrenizden birileri … Ay, oğlak burcunda sizler için maddiyat önemli bugün.

OĞLAK: Sevgili Oğlaklar; Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle iletişiminizin arttığı, ortaklıklar, iş konuları, yakın çevrenizle diyaloglarınızın iyi gittiği bir güne başlayacaksınız. Arkadaş çevrenizin ve ailenizin de desteğini görecek ve işlerinizi yoluna koyabileceksiniz.

KOVA: Sevgili Kovalar,  Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle, kendinizi spontane ve enerjik hissetmeye başlıyorsunuz, ifade etme tarzınız değişiyor, daha atak ve ilişkilerinizde daha canlı hale geliyorsunuz. 

BALIK: Sevgili Balıklar, Güneş’in Koç burcuna geçmesiyle; maddi anlamda rahatlıyor ve elinizdekileri değerlendirebiliyorsunuz; bu hafta aile büyüklerinizden belki babanızdan veya size yakın birinden destek alabilirsiniz. Elinize para geçebilir ve yapmak istedikleriniz için koşullar oluşabilir.