​21 MAYIS 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 21 May 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba, haftaya duygusal başlıyoruz. Kendi kabuğumuzda kalmak isteyeceğiz.

Merhaba, haftaya duygusal başlıyoruz. Kendi kabuğumuzda kalmak isteyeceğiz. Alınganlıklarımız, hassasiyetimiz fazla olacak. Hem duygusal güvenceye hem maddi güvenceye önem vereceğiz. Ailemiz, evimiz, yuvamız, memleket meseleleri, geçmiş ön planda olacak.

Bu haftaya iki gezegenin kadersel noktalarla teması kolay geçmeyeceğini de gösteriyor. Baskılara direnmemiz gerekecek. Aslında mutlu olmak için bazı şeylerin ölümüne izin vermeliyiz.

Hafta ortası eğlenmek isteyeceğiz. Önceliğimiz beğenilmek, sahnede olmak olacak. Yaratıcı, keyifli aktivitelerle, çocuklarımızla ilgilenmek bizleri mutlu edecek. Kendi içimizdeki çocuğun isteklerini de önemsemeliyiz. 

Hafta sonunu çalışarak geçireceğiz. İş, hizmet, sağlık konuları ön planda olacak. Yarım kalmış işlerimizi toparlayacağız. Temizlik, tamirat gibi işlerle ilgileneceğiz. Her şeyin kusursuz olmasını istememiz bizleri yoracaktır. Endişelerimiz artacaktır. Sağlığımıza dikkat edelim.

Sevgili Koçlar; bu hafta başı aile, ev, yuva konuları sizleri zorlayacaktır. Aile içi duygusal durumlar karşısında sakin olun. Hafta ortası eğlenmek isteğiniz fazla olacak ama çocuklarla ilgili, parasal konularla ilgili yorucu durumlar oluşabilir. Hafta sonu her konuyla ilgileneceksiniz. Yarım kalmış işlerinizi tamamlayacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Boğalar; hafta başı yakınlarınız, kardeşlerinizle ilgili hassas durumlar olabilir. İletişimsel konularda yapmak istedikleriniz için destekler bulacaksınız. Annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası aile içi gerilimler olacaktır. Ama evinizde vereceğiniz güzel davetlerle stresinizi azaltabilirsiniz. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta başı maddi konularda hassas olacaksınız. Paranızı doğru değerlendirin. Hafta ortası körü körüne kendi düşüncelerinizle savaşmak sizi yoracaktır. Yakınlarınızla, kardeşlerinizle savaşmak yerine olanlarla eğlenceli zamanlar geçirmeyi tercih edin. Hafta sonunu ev işleri, temizlik, tamiratlarla geçireceksiniz. Aile üyeleriyle anlaşmak kolay olmayacaktır.

Sevgili Yengeçler; bu hafta başı odağınız kendinizde olacak. Kendi isteklerinize yönleneceksiniz. Hafta ortası parasal konularda gerginlikler olabilir. Aşırı lüks şeylere para harcamamaya bakın. Hafta sonu kısa bir tatile gidebilirsiniz. Bir eğitime ve seminere katılabilirsiniz. Veya kardeşlerinizin angarya işleriyle uğraşabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; bu haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Ruh sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin sağlık ve iş hayatıyla ilgili hassas durumlar olabilir. Hafta ortası sert kararlar almayın, biraz zorlanacaksınız. Kendinizle ilgilenmek, bireysel isteklerinizi yapmak daha eğlenceli olacaktır. Hafta sonu parasal endişeler devreye girecektir. Sakin olun, gereksiz harcamalar çıkabilir.

Sevgili Başaklar; bu hafta başı arkadaşlarınızla sosyalleşmek sizlere iyi gelecektir. Yaptığınız işlerden verim de alacaksınız. Hafta ortası dinlenmeye, yalnız kalmaya ihtiyaç duyacaksınız. Eşinizin sağlık ve iş konuları sizi yoracaktır. Hafta sonunu kendinize ayırın. Kendi bireysel isteklerinizi, kişisel bakımlarınızı yapın.

Sevgili Teraziler; haftaya iş, kariyer, annenizle ilgili hassas olaylarla başlıyorsunuz. Duygusal durumlar sizleri zorlayacaktır. Hafta ortası enerjik olacaksınız, ama arkadaşlarınızla mücadeleniz de sizi yoracaktır. İşinizle ilgili tanıtımlar, organizasyonlar yapabilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz düşük olacaktır. Dinlenmeye vakit ayırın. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Akrepler; bu hafta başı uzaklardan, uzak akrabalardan duygusal, hassas haberler alacaksınız. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası toplum önünde gerginlikler yaşayabilirsiniz, sakin olun. Anneniz, eşinizin ailesi, kariyer, gelecek planlarınızla mücadele edeceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınıza ayırın. Sosyal hayatın içinde olun.

Sevgili Yaylar; hafta başı alacak verecek hesaplarınızda hassas ayarlar yapın. Hazım problemleriniz olabilir, sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası olumlu gelişmeler olacaktır. Ama hukuki konular, eğitim, medya, ticari konularda sorunlar olabilir. Babanızın iş ve sağlık konuları eğlenme isteğinizi engelleyebilir. Hafta sonu insanlar sizi fazla endişeli görecektir. Gelecek kaygılarınız yüzünden çok çalışmak durumunuz oluşacaktır.

Sevgili Oğlaklar; haftaya ikili ilişkiler, eş, ortaklarınızla ilgili hassas durumlarla ilgilenmeniz gerekecek. Hafta ortası ortaklaşa paralarla ilgili sorunlar eğlenmenize engel olacaktır. Baskılarla savaşmayın. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu bir geziye gidebilir, bir eğitim, bir seminere katılabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya iş, güç, koşuşturmacalarla başlıyorsunuz. Sağlığınıza, beslenmenize dikkat edin. Hazım problemleri yaşayabilirsiniz. Yaptığınız işlerden güzel şanslar da elde edeceksiniz. Hafta ortası ikili ilişkiler, eşiniz, ortaklarınızla ilgili konularda mücadele edeceksiniz. Baskılar, güç savaşları sizleri yoracaktır. Hafta sonu parasal konular devreye girecektir. Alacak verecek hesaplarınızı stres yaşamamak için dengeleyin.


Sevgili Balıklar; haftaya keyifli ve şanslı başlıyorsunuz. Çocuklarınızla ilgili, partnerinizle ilgili güzel gelişmeler olacaktır. Parasal konularda da şanslı olacaksınız. Hafta ortası gerilimli, tansiyonunuzu çıkartacak durumlar olabilir, sakin olun. Baba tarafınızdan akrabalarınız, yanınızda çalışanlar sizleri yoracaktır. Hafta sonu da eşinizin, partnerinizin işleriyle ilgilenerek geçireceksiniz. Kendinizi dengede tutun.