22 AĞUSTOS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 22 Ağu 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya hayallerimizi ön plana alarak başlıyoruz. Sezgilerimizi kullanacağız.

Haftaya hayallerimizi ön plana alarak başlıyoruz. Sezgilerimizi kullanacağız. Fedakar, duygusal, empatik olacağız. Ruhsal ve sanatsal çalışmalar yapabiliriz. İletişim konularında bazı belirsizlikler olabilir. Hafta ortası enerjimiz ve canlılığımız artacak. Daha cesaretli olacağız. Riskler alıp istediğimiz girişimleri yapabiliriz. Geçmişi ve duygusal yaralarımızı şifalandırabileceğiz. Hafta sonu keyif, huzur sakinlik isteyeceğiz. Hayatın ve anın tadını çıkartma isteğimiz dazla olacak. Maddi güvencelerimiz ve değerlerimiz ön planda olacak.

23 Ağustos Pazartesi günü Güneş Başak burcuna geçiyor. Artık yazı bitiriyoruz. Havalar sıcakta olsa sonbaharı hissedeceğiz. Hasat zamanı başlıyor. Çalışmak, üretim yapmak ve verim almak önemli olacak. Kusursuz işler yapmak isteyeceğiz. Görev duygumuz fazla olacak. Bir ay boyunca titiz olacağız. Düzen, tertip, temizlik, tamirat, sağlık ve hijyen konuları ön planda olacak. Her şeye akılcı çözümler üreterek parlayacağız.


Sevgili Koçlar; haftaya düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Hafta ortası enerjiniz ve canlılığınız artacak. Kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu keyfiniz için para harcayabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca sizleri gündelik koşuşturmacaların içine sokacak. Odağınızı işinize, sağlığınıza çevireceksiniz.


Sevgili Boğalar; haftaya arkadaşlarınız, iş toplantıları, organizasyonlar, işten kazançlarınıza ağırlık vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Hafta sonunu son derece keyifli, huzurlu, kendi isteklerinizi yaparak geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca aşk, eğlence, çocuklar, hobileriniz, sanat, spor ön planda olacak.


Sevgili İkizler; haftaya kariyer, iş, toplumsal konular, anneniz ve eşinizin ailesiyle ilgili konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası sosyalleşme isteğiniz fazla olacak. Arkadaşlarınıza zaman ayıracaksınız. Hafta sonu yalnız kalmak sizlere iyi gelecek. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı ailenize, evinize, babanıza çevirecek.


Sevgili Yengeçler; haftaya yabancılarla, eğitimlerle, eşinizin kardeşleriyle, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası kariyerinize, gelecek planlarınıza, annenize önem vereceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı kardeşlerinize ve iletişimsel konulara çevirecek.


Sevgili Aslanlar; haftaya alacak verecek hesaplarınızla ve sağlığınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası yurt dışı işlerinizle, eğitimler, hukuki konularla, babanızın sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonu geleceğiniz için keyifli planlar yaparak ve çalışarak geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı parasal konulara, kazançlarınıza çevirecek.


Sevgili Başaklar; haftaya ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza karşı fedakarca davranışlarda olacaksınız. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınızla, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu keyif alacağınız bir eğitime, seminere katılabilirsiniz. Güneş bir ay boyunca sizleri parlatacak. Odağınızı kendinize çevireceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftaya gündelik işlerinizle, sağlığınızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası eşinizle, partnerinizle, ortağınızla ilgileneceksiniz. Taşınmalar, davalar ön planda olabilir. Hafta sonu finansal konular ön planda olacak. Güneş bir ay boyunca sizler geri plana alacak. Göz önünde olmayacaksınız. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya eğlenerek başlıyorsunuz. Partnerinizle romantik anlar geçirmek isteyeceksiniz. Hafta ortası iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Hafta sonu sevdiğiniz kişilerle keyifli anlar geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca sizleri sosyalleştirecek. Arkadaşlarınızla ilgileneceksiniz. İşten kazançlarınızı düzenleyeceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya ailenizle, evinizle, babanızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Evinizi su basabilir. Hafta ortası çocuklar, eğlence, hobiler, tatil ön planda olacak. Hafta sonu gündelik rutinlerinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı işinize, annenize, eşinizin ailesine ve toplum önünde yapacağınız işlere çevirecek.


Sevgili Oğlaklar; haftaya kardeşlerinizle, akrabalarınızla ilgilenerek ve onlara karşı fedakarlıklar yaparak başlıyorsunuz. Hafta ortası eviniz, ailenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu son derece keyifli ve eğlenceli geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı inançlara, felsefik konulara, uzak akrabalara, hukuki konulara, medya ile ilgili işlere çevirecek.


Sevgili Kovalar; haftaya parasal konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Dikkatli para harcayın. Hafta ortası kardeşlerinizle, akrabalarınızla, annenizin iş ve sağlık konularıyla ve de iletişimsel işlerle ilgileneceksiniz. Hafta sonu evinizde ailenizle keyifli anlar geçireceksiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı ödemelere, eşinizin parasına, okült konulara, sağlığınıza çevirecek.


Sevgili Balıklar; haftaya kendinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Duygusal iniş çıkışlarınız olabilir. Hafta ortası parasal konular ön planda olacak. Hafta sonunu son derece keyifli geçireceksiniz. Kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca odağınızı aşka ve ilişkilere çevirecek. Eşinize, partnerinize önem vereceksiniz.