22 OCAK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 22 Oca 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Ocak ayının son haftasına yeniay etkisiyle giriyoruz.

Ocak ayının son haftasına yeniay etkisiyle giriyoruz. Özgürce başlangıçlar yapacağız. Yenilikleri hayatımıza katacağız. İlişkiler, para, sorumluluklarımız bizleri yoracaktır. Pazartesi akşamından çarşamba akşamına kadar duygusal olacağız. Duygusal gelgitler yaşayabiliriz. Acı çekmemek için duygularımızı göstermeyebiliriz. Fedakar ve empatik olacağız. Hayallerimizi, ideallerimizi gerçekleştirebileceğiz. Sanatsal ve ruhsal çalışmalarla ilgilenmek bizleri rahatlaracaktır. Kadersel gelişmeler olacak. Haftanın en şanslı günü perşembe olacak. Ay Koç, Jüpiter ile kavuşarak güne başlayacağız. İnandığımız takdirde, cesur olduğumuz takdirde bolluk bereket gelecek. Enerjimiz, cesaretimiz cumartesinin ilk saatlerine kadar yüksek olacak. Girişimler yapabileceğiz. Cuma günü cesaretimizi kıracak baskılarla karşılaşabilir, kadınlarla güç savaşlarına girebiliriz. Hafta sonunu keyifli geçireceğiz. Her şeyin tadını çıkartacağız. Keyif, huzur, güven önceliğimiz olacak. Pazar günü ani, sürpriz gelişmeler yaşayabiliriz.
27 Ocak günü Venüs kendi yüceldiği Balık burcuna geçiyor. Evrensel sevgiyi hissedeceğiz. Romantizm tavan yapacak. Hayallerimizdeki, rüyalarımızdaki aşkı yaşayacağız. Duygu yüklü olacağız. Dünyaları verseler beğenmeyeceğiz. Aşkın büyülü duygusunu hissetmek isteyeceğiz. Sevmekten haz alacağız. Bütünleşmelerimiz ruhsal boyuttan olacak. Tüm ilişkilerimizde hoş görüyü, uyumu, fedakarlığı, merhameti ön plana alacağız. Sanatla uğraşıyorsak ilham gücümüzden yararlanacağız. Bu dönem parayla pulla işimiz olmayacak. Tembellik yapmak isteyeceğiz.

Sevgili Koçlar; platonik aşklar yaşayacaksınız. Venüs sizlere romantik anlar yaşatacak. Hayallerinizdeki bir aşka başlayabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; romantik aşk sosyal çevrenizden gelecek. İşten kazançlarınızda da şanslı olacaksınız.

Sevgili İkizler; aşkınızı göz önünde yaşayacaksınız. Büyülü sevginizi herkes görecek. Kariyer ve iş konularında şanslısınız.

Sevgili Yengeçler; aşk, uzaklardan gelecek. Aşıksanız doruğa çıkacaksınız. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Hayat amaçlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; aşk ve para sizlere beraber geliyorlar. Sevginin dibini yaşayacaksınız. Aşkla ölüp tekrar doğacaksınız.

Sevgili Başaklar; aşk budur, diyeceksiniz. Venüs Balık karşıt burcunuzdan size güzelliklerini sunacak.

Sevgili Teraziler; aşk, çalışma ortamınızdan gündelik koşuşturmacalarınızın içinden çıkacak. İşlerinizde yaratıcılığınızı kullanacaksınız.

Sevgili Akrepler; en şanslı burçlardansınız. Aşk ve romantizm doruk yapacak. Partnerinizle keyifli anlar yaşayacaksınız.

Sevgili Yaylar; aşk aile ortamından gelecektir. Var olan aşkınızla yuva kurabilirsiniz. Evinizi güzelleştireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; aşk yakın çevrenizden gelecek. Romantik seyahatler yapacaksınız. Kardeşlerinizle ilgili güzel gelişmeler olacak.

Sevgili Kovalar; aşk ve para konularında şanslısınız. Hayallerinizdeki aşka ve paraya sahip olabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; Venüs burcunuza geçiyor. Sadece aşk değil her konuda şanslısınız. Romantizmin doruklarını yaşayacaksınız. Dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.