Vakıf Katılım web

25 AĞUSTOS 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 25 Ağu 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya kendi kabuğumuzda duygusal olarak başlıyoruz.

Odak noktamız ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz olacak. Hafta ortası beğenilmek, alkış almak ve eğlenmek isteyeceğiz. Daha canlı ve özgüvenimiz yerinde olacak. Hafta sonu detay gerektiren işler ve çalışmalar içerisinde olacağız. İşlerimizi toparlayıp, temizlik tamirat yapıp her şeyi yeniden düzenleyeceğiz. 

Bu hafta Başak burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Bu Yeniay tatilin bittiğini artık çalışma zamanının geldiğini söylüyor. Daha fazla emek vererek verimliliğimizi arttırmak için yeni adımlar atacağız. Sağlığımıza özen göstereceğiz. Şifa çalışmaları yapacağız. İş hayatımızda çok çalışıp somut sonuçlar almak için yeni kararlar alabileceğiz.
Sevgili Koçlar; bu hafta odağınız ailenizde, babanızda, aşkta, yaratıcılıkta ve işte olacak. Yeniay günlük rutinlerinizde, işinizde yeni adımlar atmanızı istiyor. Hayatınıza yeni bir düzen getireceksiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu hafta yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, ailenizle ve aşk hayatınızla ilgileneceksiniz. Yeniay yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız işlere başlayacağınızı, hobilerinizi işe çevirebileceğinizi söylüyor. Aşk hayatınızla ilgili yeni kararlar alacaksınız.

Sevgili İkizler; bu hafta maddi durumunuzla, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve ailenizle ilgileneceksiniz. Yeniay ev ve ailenizle ilgili düzenlemeler yapacağınızı vurguluyor. Yeni bir ev almak için veya taşınmak için harekete geçeceksiniz.

Sevgili Yengeçler; bu hafta odağınız kendi isteklerinizde olacak. Maddi konular, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Yeniay iletişim, eğitim, ticaret, satış, pazarlama, medya konularında yeni adımlar atmanızı istiyor.

Sevgili Aslanlar; bu hafta kendinizi geri plana alarak kendi isteklerinize odaklanacaksınız. Parasal konular gündeminizde olacak. Yeniay sizlerden yeni yatırımlar yapmanızı, harcamalarınızı düzenlemenizi istiyor. Para kazanmak için sağlam adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; bu hafta odağınız sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızda, iş kazançlarınızda olacak. Kendinizi biraz geri plana alarak hayatı izlemede kalabilirsiniz. Yeniay her konuda kendinize bir düzen getirmenizi istiyor. Kendinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Sağlığınızla ilgileneceksiniz.

Sevgili Teraziler; bu hafta kariyeriniz, anneniz, arkadaşlarınızla, işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Yeniay kendinizle baş başa kalmanızı, ruhsal konularla ilgilenmenizi istiyor. Korkularınızla yüzleşebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konularda yeni şeyler öğrenmeye başlayacaksınız.

Sevgili Akrepler; bu hafta başı günlük hayatın dertlerinden kaçmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla yaptığınız işler, kariyeriniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız önceliğiniz olacak. Yeniay işinizden verimliliğinizi arttırmanızı istiyor. Sosyal çevreniz ve işten kazançlarınızla ilgili kararlar alacaksınız.

Sevgili Yaylar; bu hafta odak noktanız ödemeler, maddi konular, hayat amacınızı gözden geçirmekte olacak. İşiniz ve kariyerinizle ilgileneceksiniz. Yeniay işinizle ilgili sağlam adımlar atmanızı, verim almak için yeni kararlar almanızı istiyor.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta eşinizle veya ortağınızla, para konularıyla, ödemelerinizle ilgileneceksiniz. Yeniay hayata bakışınızı değiştirmenizi istiyor. Yabancılarla yeni işler yapabilirsiniz. Ticaret, hukuki konular, eğitim, medya alanlarında yeni adımlar atabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta odağınız iş ve çalışmakta, eş veya ortağınızda ve maddi konularda olacak. Yeniay ödemelerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapmanızı istiyor. Maddi konularda yaşadığınız sorunları çözebilirsiniz. Başkalarının kazançlarından fayda sağlayabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; bu hafta odağınız çocuklarınızda, aşkta, eğlencede, işte ve diğer ilişki kurduğunuz kişilerde olacak. Yeniay gerek özel gerekse iş ilişkilerinde yeni kararlar alacağınızı vurguluyor. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilirler. Yeni ortaklı bir işe de başlayabilirsiniz.