25 EKİM 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 25 Eki 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal başlıyoruz. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz yüksek olacak.

Haftaya duygusal başlıyoruz. Sezgilerimiz, fedakarlıklarımız, empatimiz yüksek olacak. Hayal gücümüz, ilham gücümüz fazla olacak. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar yapmak, şifalanmak için haftanın ilk günleri çok uygundur. Hafta ortası enerjimiz, canlılığımız ve motivasyonumuz artacak. İsteklerimizi cesurca yapabileceğiz. Girişimci ve lider ruhumuzu ortaya koyabileceğiz. Hafta sonu sakinlik, huzur, keyif yapma ve rahat etme isteğimiz ön planda olacak. Hayatın ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Parasal konulara, güvencelerimize önem vereceğiz.

28 Ekim günü ilişkiler, aşk, sevgi, para gezegeni Venüs kendi tahtına Terazi burcuna geçiyor. Aşka aşık olacağız. İlişkilerimizde romantizm isteyeceğiz. Barışçıl, uzlaşmacı ilişkiler kuracağız. Görgülü, nazik, zarif insanlardan hoşlanacağız. Yalnız kalmak istemeyeceğiz. Tüm ilişkilerimizde adaletli ve dengeli olacağız. Bulunduğumuz mekanı ve kendimizi güzelleştireceğiz. Estetik ve sanatsal şeylere ilgi duyacağız.
31 Ekim günü Boğa burcunda Uranüsyen bir Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli de olsa farkındalıklar ve tamamlanmalar yaşatır. Bir tarafımız güven, huzur, keyif isterken diğer tarafımız güç, tutku, risk isteyecek. Paramızı korumak mı, risk almak mı, bunun cevabını göreceğiz. Bu Dolunayda beklenmedik gelişmeler yaşayarak uyanacağız. Sağlam bulduğumuz değişmez dediğimiz güvencelerimiz değişebilir. Şartlarımızın değişmesini istemesek de, değişerek tamamlanmalar yaşayacağız. Sahip olduklarımız, paramız değişecek. Doğayla ilgili, toprakla ilgili değişimler de söz konusu olacak.


Sevgili Koçlar; haftaya geri planda ve isteksiz başlıyorsunuz. Hafta ortası enerjiniz artacak. Venüs ilişkiler, evlilik ve ortaklı işlerinizde olumlu gelişmeler yaşatacak. Romantizm sizden yana olacak. Hafta sonu parasal konular, güvencelerinize önem vereceksiniz. Dolunay parasal konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Gelir gider dengenizi bu süreçte iyi yapın. Elinize aniden bir para geçebilir.


Sevgili Boğalar; haftaya sosyal hayatınıza, arkadaş ilişkilerine, organizasyonlara, toplantılarınıza önem vererek başlıyorsunuz. Hafta ortası tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerinize yoğunlaşabilirsiniz. Venüs işiniz ve sağlığınızla ilgili güzel gelişmeler yaşamanızı sağlayacak. İş ilişkileriniz sayesinde başarılı olabilirsiniz. Dolunay burcunuzda olacak. Kendiniz ve partnerinizle ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Evlilik kararı alabileceğiniz gibi, evliliği bitirme kararı da alabilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftaya işinizde bazı problemlerle başlıyorsunuz. Annenizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızla sosyalleşebilir, işinizle ilgili girişimler yapabilirsiniz. Venüs bekar olanlarınıza yeni bir aşk getirecektir. Partnerinizle ve çocuklarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Şans sizden yana olacak. Hafta sonu dinlenmek, yalnız kalmak isteyeceksiniz. Dolunay sizden saklanan gerçekleri gün yüzüne çıkartacak. İşinizle ilgili, yurt dışı ve yabancılarla yaptığınız işlerle ilgili sorunların nedenlerini göreceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya yabancılarla, hukuki konularla, eğitimle ve eşinizin akrabalarıyla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası işinizde hareketli zamanlar geçireceksiniz. Annenizle ilgileneceksiniz. Venüs ev ve ailevi konularda güzellikler getirecek. Evinizde tadilat, tamirat yapabilirsiniz. Ev partileri düzenleyebilirsiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Dolunay arkadaş çevrenizde ani olaylar yaşatacak. İşten kazançlarınızda ani değişimler olabilir.


Sevgili Aslanlar; haftaya ödemeler, miras, kredi gibi konularla ilgilenerek başlıyorsunuz. Hafta ortası yabancılardan alacağınız haberler olabilir. Hukuki konularla, eşinizin akrabalarıyla, sosyal medya, eğitimlerle ilgileneceksiniz. Venüs, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle güzel gelişmeler yaşatacak. Hafta sonunu çalışarak geçireceksiniz. Dolunay iş hayatınızla ilgili ani değişiklikler yaptıracak. Ailevi konulardaki krizleriniz iş hayatınıza yansıyacaktır.


Sevgili Başaklar; haftaya evliliğinizle ilgili veya ortaklı işlerinizle ilgili bazı problemleri çözmeye çalışarak başlıyorsunuz. Hafta ortası ödemeleriniz ve yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Venüs paranızı arttıracak. Güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Hafta sonu bir seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin akrabalarıyla, kardeşleriyle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Dolunay yakın, uzak çevre ilişkilerinizde ani değişiklikler yaptıracak. Başkalarının düşünceleri hayat görüşlerinizi değiştirecek.


Sevgili Teraziler; haftaya işlerinizdeki sorunlarla uğraşarak başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası ilişkiler, evliliğinizle, ortaklı işlerinizle ilgileneceksiniz. Venüs hayatınızı güzelleştirecek. İmajınızı yenileyeceksiniz. Sosyalleşeceksiniz. Hafta sonu gelir gider hesapları yaparak geçireceksiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Dolunay eşinizin, ortağınızın parasal konularında ani değişimler yaşatacak. Ani bir borç çıkabilir. Kazançlarınızı giderlerinizi dengelemelisiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya duygusal başlıyorsunuz. Çocuklarınızla, partnerinizle ilgili hassasiyetler olabilir. Hafta ortası işlerinizle, günlük rutinlerinizle ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Venüs dayınız, teyzenizle güzel gelişmeler yaşatacak. Yardıma ihtiyacı olan kişilerle ilgileneceksiniz. Yurt dışı işlerden kazançlar elde edeceksiniz. Hafta sonu partnerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Dolunay evlilik ve ilişkilerle ilgili ani olaylar yaşatacak. Bazılarınız ilişkilerde ayrılıklar yaşayabilir.


Sevgili Yaylar; haftaya ailevi konularda hassas olaylar yaşayarak başlıyorsunuz. Evinizle ilgileneceksiniz. Hafta ortası işinize ağırlık vereceksiniz. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. Venüs işten kazançlarınızın artmasını sağlayacak. Arkadaşlarınızla sosyalleşip güzel zamanlar geçireceksiniz. Hafta sonu çalışabilir veya angarya işlerle uğraşabilirsiniz. Dolunay işinizle ve sağlığınızla ilgili değişimler yaşatacak. İş hayatınızla ilgili bitirme kararı alabilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta ortası ailevi konular, babanızla ilgili konular ve evinizle ilgili meselelerle ilgileneceksiniz. Venüs kariyerinizde işinizde güzel gelişmeler yaşatacak. Zam ve terfi alabilirsiniz. Annenizden de güzel haberler alacaksınız. Hafta sonu çocuklarınızla, partnerinizle keyifli vakitler geçireceksiniz. Dolunay aşk hayatınızla ilgili, çocuklarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Aşkta ani bitişler yaşayabilirsiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya parasal konularda hassasiyetler yaşayarak başlıyorsunuz. Harcamalarınıza dikkat edin. Hafta ortası kardeşlerinize, eğitim konularına, anlaşmalara önem vereceksiniz. Venüs hukuk, eğitim, medya, yurt dışı işlerinizde güzel gelişmeler yaşatacak. Seyahate çıkabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle beraber keyifli vakitler geçireceksiniz. Dolunay ev ve aile hayatınızda, babanızla ilgili ani değişimler ve farkındalıklar yaşatacak. Taşınabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya hassas ve duygusal başlıyorsunuz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta ortası maddi konularla ilgileneceksiniz. Venüs ödemelerinizle ilgili güzellikler yaşatacak. Borçlarınızı ödeyebileceksiniz. Yardımlar gelecektir. Hafta sonu kardeş, kuzen, akrabalarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Dolunay yakın çevrenizde ani değişiklikler yapacak. Düşünceleriniz değişecek. Yeni fikirlere açık olacaksınız. Eğitim hayatınızda, anlaşmalarınızda bazı sonlanmalar olabilir.