25 NİSAN 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 25 Nis 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliklerine önem vererek başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliklerine önem vererek başlıyoruz. Denge, uyum, ahenk, adalet, eşitlik, estetik değerler önemli olacak. Pazartesi akşamından çarşamba akşamına kadar yoğun duygular içerisinde olacağız. Tutku, güç, para, hırs, krizler, risk alma isteğimiz ön planda olacak. Daha sonra cuma akşamına kadar iyimser, neşeli, pozitif olacağız. Özgür olmak, dışarda, doğada vakit geçirmek bizleri mutlu edecek. Ama tedbiri elden bırakmayalım. Maceracı ruhumuz devrede olacağı için yeni deneyimler yaşamak isteyeceğiz. Eğitimlere, seminerlere katılabiliriz. Hafta sonu hayatı fazla ciddiye alacağız. Karamsar enerjide olacağız. Sorumluluklarımız, geleceğimiz, kariyerimiz ön planda olacak. Hedeflerimizi kontrollü bir şekilde gerçekleştirmek isteyeceğiz.

27 Nisan sabahı Akrep burcunda dolunay meydana gelecek. Dolunaylar stresli zamanlardır. Bizlere yüzleşmeler sayesinde farkındalıklar kazandırır. Akrep burcunda olduğu için küllerimizden yeniden doğacağız. Krizler ve dönüşümler yaşayacağız. Boğa Akrep aksında oluşan dolunay maddi konulara, güvencelere, risklere, krizlere dikkat çekecek. Bir yanımız güvence isterken bir yanımız risk almak isteyecek. Akrep dolunayında tutkularımızla, gücümüzle, korkularımızla yüzleşip, bunları dönüştürerek aydınlığa çıkmamızı sağlayacak. Parasal konuları daha net göreceğiz. Parayla ilgili, ekonomiyle ilgili sert olaylar olabilir. Duygusallığımız fazla olacak. Gizli saklı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Akrep dolunayında hiçbir şeyin gizli kalmayacağını öğreneceğiz. Ülkemiz içinde hızlı beklenmedik olaylar olacaktır.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü ilişkilerinize, eşinize, ortağınıza, büyük babanıza önem vereceksiniz. Huzur, uyum yaratma isteğiniz fazla olacak. Akşam saatlerinde güç çekişmelerine dikkat edin. Dolunay maddi konularda yüzleşmeler yaşatacak. Alacak verecek hesaplarınız, krediler, vergiler, burslar, eşinizin parasıyla ilgili olaylar gün yüzüne çıkacak. Cuma akşamına kadar rahat enerjilerde olacaksınız. Hafta sonu kariyer, gelecekle, annenizle ilgili konu ve olaylarla ilgileneceksiniz.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk gününe günlük koşuşturmacalarınızla, sağlığınızla, işlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Akşam saatleri zorlu durumlar meydana gelebilir. Dolunay ilişkilerinizde denge yaratmanızı istiyor. Eşinizle veya ortağınızla ilgili sırlar gün yüzüne çıkacaktır. Taşınma konuları da gündeminizde olacak. Cuma akşamına kadar maddi konularla, alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Okült konularda seminerlere katılabilirsiniz. Hafta sonu babanızın sağlığıyla, işleriyle ilgilenebilirsiniz.


Sevgili İkizler; haftanın ilk günü aşk, çocuklar, eğlenceye, keyfe ağırlık vererek başlıyorsunuz. Akşam saatlerinde zorluklar yaşayabilirsiniz. Dolunay sağlık, beslenme konularında yüzleşmeler yaşatacak. İş arkadaşlarınızla, yanınızda çalışanlarla ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız.  Cuma akşamına kadar eşiniz, ortağınız, dedenizle ilgili olaylar olabilir. Hafta sonu maddi konularla, alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü eviniz, aileniz, babanız, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Akşam saatlerinde aile bireyleriyle krizler meydana gelebilir. Dolunay aşk, çocuklar, yatırımlarınızla ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Aşkla ilgili kararlar alabilirsiniz. Hobilerinizden para kazanmaya karar verebilirsiniz. Cuma akşamına kadar iş ve sağlık konuları, halanız, amcanızla ilgili olaylar, yanınızda çalışanlarla ilgili konular devrede olacak. Hafta sonunu eşinizle geleceğe ait konuları planlayarak geçireceksiniz.
Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü iletişimsel konulara ağırlık vereceksiniz. Kardeşlerinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Dolunay ev, aile, babanız, kayınvalidenizle ilgili yüzleşmeler yaşatacak. Ailenizle ilgili, taşınmayla ilgili değişimler var. Aile sırları ortaya çıkabilir. Cuma akşamına kadar olumlu enerjilerde olacaksınız. Aşk, çocuklar, hobileriniz, yatırımlarınız ön planda olacak. Hafta sonu sağlığınızı, beslenmenizi, işlerinizi fazlaca ciddiye alacaksınız.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü paranızla, kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Akşam saatlerinde maddi konularda zorlanabilirsiniz. Dolunay kardeşlerinizle, yakın çevrenizle ilgili önemli olaylar olabilir. Yakınlarınızla ilgili sırlar ortaya çıkabilir. Ticaret, satış, pazarlama, anlaşmalar, eğitim gibi konularda da farkındalıklar yaşayacaksınız. Annenizin sağlık konuları da ön planda olacak. Cuma akşamına kadar evinizle, ailenizle, babanızla veya kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu keyifli vakitler geçireceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü kendi isteklerinize, kişisel bakımınıza, sağlığınıza öncelik vereceksiniz. Dolunay maddi konularda yüzleşmeler yaşatacak. Kazançlarınızla, ödemelerinizi dengelemeniz gerekiyor. Cebinizdeki para önemli olacak. Cuma akşamına kadar iletişimsel konular, kardeşler, kısa seyahatler, eğitimler önemli olacak. Annenizin veya kayınpederinizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu evinizle, ailenizle, babanızla, kayınvalidenizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya enerjiniz düşük başlıyorsunuz. Ama akşam ay burcunuza geçince enerjiniz yükselecektir. Ve burcunuzda dolunay meydana geliyor. Kendinize, sağlığınıza önem vereceksiniz. Kendinizle ilgili konuları, olayları farkına varacaksınız. Kendi sırlarınızı çözeceksiniz. İlişkilerinizle ilgili olaylar sizleri küllerinizden doğuracak. Cuma akşamına kadar maddi konular ön planda olacak. Hafta sonu kardeşlerinizle, annenizin sağlığıyla ilgilenebilir, kısa bir tatil yapabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü arkadaşlarınızla, işten kazançlarınızla, annenizin parasal konularıyla ilgileneceksiniz. Dolunay beklenmedik, sizlerden saklanan sırları ortaya çıkartacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin, ikinci çocuğunuzun, büyük babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgili olaylar görünür olacak. Daha sonra cuma akşamına kadar enerjiniz yüksek olacak. Kendi isteklerinize öncelik vereceksiniz. Hafta sonu parasal konularınızı gerçekçi değerlendireceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk gününe iş, kariyer, anneniz, kayınpederinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Onlarla güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. Dolunay arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı yüzleşmeler yaşayacaksınız. İşten kazançlarınızla ilgili farkındalıklarınız artacak. Kazançlarınızla ilgili krizler olabilir. Sonra cuma akşamına kadar yalnız kalmak, dinlenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu kendinizi, kendi isteklerinizi, kişisel bakımlarınıza öncelik vereceksiniz.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü uzak akrabalarınızdan, yabancılardan alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Babanızın sağlığıyla, işleriyle ilgilenebilirsiniz. Dolunay sizleri zorlayacaktır. İş ve aile hayatınızı, ebeveynlerinizle ilişkilerinizi dengelemelisiniz. İş, kariyer, annenizle ilgili yüzleşmeler, tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili de sırlar ortaya çıkabilir. Daha sonra cuma akşamına kadar sosyalleşmek isteyeceksiniz. Hafta sonu dinlenmek, yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü ödemelerinizle, alacak verecek hesaplarınızla uğraşacaksınız. Dolunay uzak akrabalarınızla ilgili, babanızın sağlığıyla ilgili olayları gündeminize getirecek. Hukuki konular, eğitimler, yurtdışı işlerinizle ilgili, seyahatlerle ilgili konularda krizler olabilir, sırlar ortaya dökülebilir. Her türlü iletişiminize dikkat edin. Cuma akşamına kadar iş, kariyer, annenizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla sosyal hayatın içerisinde olmak isteyeceksiniz. Ama dikkatli olmanızı öneriyorum.