26 NİSAN 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Nis 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe hareketli giriyoruz. İletişim trafiğimiz hızlı olacak.

Haftanın ilk gününe hareketli giriyoruz. İletişim trafiğimiz hızlı olacak. Hayatımızdaki belirsizlikleri çözmek için mücadele edeceğiz. Duygu ve düşüncelerimizi kolaylıkla ifade edebileceğiz. Salı gününden itibaren duygusal yoğunluğumuz artıyor. Evimizi, ailemizi, sevdiğimiz insanları ön plana alacağız. Duygusal ve maddi güvenceye önem vereceğiz. Kadersel ve ani gelişmeler bizlere hoş sürprizler yaşatacak. Sanatsal konularla ilgilenmek, şifa çalışmaları yapmak için çarşamba gününü değerlendirmeliyiz. Yaşayacağımız olayları abartabilir, fikir çatışmalarına girebiliriz. İletişimimizde bazı aksilikler olabilir. Ticaretle uğraşan kişiler istedikleri randımanı alamayabilirler. Kendimizi baskılanmış, engellenmiş hissedeceğiz. Sorumluluklarımız fazla gelecek. Yeni bazı düzenlemeler yapmak zorunda kalabiliriz. Perşembe gününden itibaren enerjimiz artıyor. Kendimize daha fazla güveneceğiz. Eğlenmek isteyeceğiz. Çocuklarla olmak, sanat ve sporla ilgilenmek bizleri mutlu edecek. Evde olduğumuz bu günlerde içsel dengemizde zorlanmamak için hobilerimiz, sevdiğimiz uğraşlarla ilgilenmek bizleri keyiflendirecek. Arada sıra dışı tepkiler de verebiliriz. Hafta sonu bitiremediğimiz işlerimizle ilgileneceğiz. Evimizde temizlik, tamiratlar yapabiliriz. Yarım kalmış projelerimizi tamamlayabiliriz. Yaptığımız işleri farklı ve yaratıcı bir şekilde düzenlersek daha çok verim alabileceğiz. Pazar günü maddi konularda rahatlama başlayacak. İş ve sorumluluklarımızı kolaylıkla yerine getireceğiz.

Plüton gezegeni geri hareketine başladı. Diğerleri de sıraya girdi. Daha fazla içimize dönüp içsel dönüşüm ve arınma yapacağız.
Salı günü iletişimin gezegeni Merkür Boğa burcuna geçiyor. 12 Mayıs’a kadar aklımız fikrimiz parada olacak. Sağlamlık ve güvence isteyeceğiz. İnatçı ve sabit fikirli olabiliriz. Pratik düşüneceğiz. Orijinal ve yaratıcı fikirlerimizi dile getireceğiz. Daha önce düşünülmemiş şeyleri düşünüp uygulayacağız.


Sevgili Koçlar; haftaya para konularını çözmekle başlayacaksınız. Aileniz, eviniz ve babanızla ilgili konular, kariyerle ilgili konular sizleri yorabilir. Hafta ortası eğlenmek, keyif yapmak isteyeceksiniz. Hafta sonu her türlü işinizi düzene koyacaksınız. Beslenmenize dikkat edin.


Sevgili Boğalar; haftaya sizlerde parasal konulara ağırlık vererek başlıyorsunuz. Kendinize ait kararlar alacaksınız. Yakın çevrenizle duygusal konuşmalar sizleri biraz yorabilir. Hafta ortası evde eğlenceli aktiviteler yapmak iyi gelecektir. Hafta sonu aşk ve paradan yana şanslı olacaksınız.


Sevgili İkizler; haftaya iletişim trafiğiniz fazla başlıyorsunuz. Maddi konulara zaman ayıracaksınız. Arkanızdan konuşulanları duyacaksınız. Hafta ortası yakın çevrenizle, kardeşlerinizle eğlenmek iyi gelecektir. Hafta sonu evinizle, ailenizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya bir şey yapmak istemeyerek başlıyorsunuz. Kendinizi düşünüp, kendinize ait konuları öne alacaksınız. Arkadaşlarınızla beraber olmak sizleri iyi hissettirecek. Hafta ortası maddi konular önemli olacak. Hafta sonu kardeşlerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili Aslanlar; haftaya hızlı başlıyorsunuz. Kariyerinizle ilgili gelişmeler olacak. Biraz yalnız kalmakta isteyeceksiniz. Kendinize ait konular ön planda olacak. Bireysel isteklerinize ağırlık vereceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu maddi konularda düzenlemeler yapacaksınız.


Sevgili Başaklar; haftaya iş hayatınıza hız vererek başlıyorsunuz. Önemli olumlu kararlar alacaksınız. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ve işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Hem dinlenip hem eğlenmek isteyeceksiniz. Hafta sonu kendinize zaman ayıracaksınız.


Sevgili Teraziler; haftaya uzak çevrenizle iletişiminiz artarak giriyorsunuz. Borçlarınızı yapılandıracaksınız. İşinizde, kariyerinizde duygusal kararlar alacaksınız. Annenizle ilgili konular önem kazanacak. Hafta ortası arkadaşlarınızla eğlenmek, keyifli vakitler geçirmek önem kazanacak. Hafta sonunu kendinizi geri plana alarak, dinlenerek geçireceksiniz.


Sevgili Akrepler; haftaya ödemelerinize hız vererek başlıyorsunuz. Eşinizin kardeşleriyle veya yabancılarla duygusal anlar yaşayacaksınız. Partnerinizle sorunlarınızı çözmeye çalışacaksınız. Kariyerinizde beklenmedik şeyler olabilir. Hafta sonu geleceğe ait proje ve planlarınızı düzenleyeceksiniz.


Sevgili Yaylar; haftaya partnerinizle bol sohbet ederek başlıyorsunuz. Ödemeleriniz gündeminizde olacak. İşinizi ve sağlığınızı gözden geçireceksiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Uzak akrabalarınızla eğlenceli konuşmalar yapacaksınız. Hafta sonu evde oturmak istemeyebilirsiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftaya gündelik işlerinize hız vererek başlıyorsunuz. İşinizle ilgili güzel haberler gelecektir. Partnerinizle duygusal anlar yaşayacaksınız. Onunla olmak isteyeceksiniz. Aşka önem vereceksiniz. Ödemelerde gündeminizde olacak. Hafta sonu uzak akrabalarınızın işleriyle ilgileneceksiniz.


Sevgili Kovalar; haftaya keyifli başlıyorsunuz. Sevdiklerinizle evinizde olmak iyi gelecek. Sağlığınıza özen gösterin. İşinizle ilgili güzel planlar yapacaksınız. Partnerinizle eğlenceli zamanlar geçireceksiniz. Hafta sonu ödemelerinizi düzenleyeceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftaya ev ve ailevi konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizlere iyi gelecek. Çocuklarınıza ve partnerinize karşı daha duygusal ve korumacı olacaksınız. Eğlenerek çalışmak sizleri keyiflendirecek. Yaratıcı ve özgün işler yapacaksınız. Hafta sonu sevdiğiniz kişiye zaman ayıracaksınız.