Vakıf Katılım web

26 TEMMUZ 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 26 Tem 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bayram haftasına yoğun duygularla başlıyoruz. Hırslarımız, tutkularımız fazla olacaktır.

Bayram haftasına yoğun duygularla başlıyoruz. Hırslarımız, tutkularımız fazla olacaktır. Maddi konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarımızı yapacağız. Hafta ortası kendimizi canlı hissedeceğiz. İyimser ve neşeli olacağız. Yeni deneyimler yaşayacağız. Özgürce hareket etmek isteyeceğiz. Dışarda vakit geçirmek bizlere iyi gelecektir. Hafta sonu biraz ciddi ve gerçekçi olacağız. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Tatil ve bayram olsa da geleceğimize ait planlar yapacağız. Otorite figürleriyle zorlanmamak için ilişkilerimize özen gösterelim.

Herkesin Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Güzel bir hafta olsun.

Sevgili Koçlar; bu haftaya maddi konular ön planda başlıyorsunuz. Alacak verecek hesaplarınızı ayarlayacaksınız. Sağlığınıza bu hafta dikkat edin. Hafta ortası daha enerjik olacaksınız. Yabancılardan, uzak akrabalardan haberler alabilirsiniz. Seyahatler gündeminizde olacak. Hafta sonu aile içi iletişiminizde gerginliklere dikkat edin. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilir.


Sevgili Boğalar; bu haftaya eşinize odaklanarak başlıyorsunuz. Eşinizle her konuda beraber hareket etmek isteyeceksiniz. Hafta ortası maddi konularda pozitif gelişmeler olabilir. Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle tartışmalara dikkat edin. Hafta sonu eşinizin kardeşleriyle, uzak akrabalarla vakit geçirebilirsiniz. Seyahatlerinizde, katılacağınız bir eğitimde önemli iş bağlantıları da yapabilirsiniz.


Sevgili İkizler; bu haftaya sağlığınıza ve diyetinize önem vererek başlayacaksınız. Günlük işlerinizi toparlayacaksınız. İş yaptığınız kişilerle veya arkadaşlarınızla parasal konularda tartışmalar, gerginlikler olabilir. Hafta ortası eşinizle dışarda keyifli vakitler geçireceksiniz. Hafta sonu maddi konularda güzel gelişmeler olsa da harcamalarınızı abartmamaya özen gösterin.


Sevgili Yengeçler; haftaya aşk diyerek başlıyorsunuz. Partnerinizle olmak, onunla tutkulu ve keyifli zamanlar geçirmek sizlere iyi gelecek. Hafta ortası işlerinizi toparlayacaksınız. Daha neşeli çalışacaksınız. Ama toplum içi iletişiminize dikkat edin. Gerginlikler de olabilir. Hafta sonu eşinizin sorunları olabilir. Yaşayacağınız olayları abartmamaya özen gösterin.


Sevgili Aslanlar; haftaya ailevi konularla ve babanızla ilgilenerek başlıyorsunuz. Akrabalarınızla iletişiminizde gerginlikler olabilir. Hafta ortası partnerinizle, çocuklarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, tatile gidebilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat edin. Yemeyi içmeyi abartmayın. Bayram olmasına rağmen çalışmak zorunda kalabilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftaya yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgilenerek başlıyorsunuz. Tutkuyla yapmak istediğiniz bir işe veya eğitime başlayabilirsiniz. Hafta ortası ailevi konular, babanızla ilgili konular ön planda olacak. Etrafınızdaki kişilerle konuşurken özellikle maddi konularla ilgili gerginlikler olabilir. Hafta sonu partnerinizle, çocuklarınızla vakit geçirerek hem eğleneceksiniz hem de onların sorunlarını çözeceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftaya para konularına, kazançlarınıza, yatırımlarınıza öncelik vererek başlıyorsunuz. Harcamalarınızı düzenleyeceksiniz. Hafta ortası kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Yakınlarınızla güzel vakitler geçireceksiniz. Hafta sonu ailenizin sorumluluğu önceliğiniz olacak. Bu hafta gerginlikler yaşamamak için konuşmalarınıza dikkat edin. Kariyerinizle ilgili güzel haberler de alacaksınız.


Sevgili Akrepler; haftaya kendi isteklerinizi öncelik vererek başlıyorsunuz. Her yaptığınızı tutkuyla yapacaksınız. Duygusallığınız artacaktır. Hafta ortası maddi konularda pozitif gelişmeler olabilir. Ama harcamalarınıza dikkat edin. Emin olmadığınız yatırımlar yapmayın. Hafta sonu kısa bir seyahate gidebilirsiniz. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. Sevdiğiniz kişilerle iletişiminize dikkat edin.


Sevgili Yaylar; haftaya rahat başlamıyorsunuz. Enerjiniz düşük olabilir. Dinlenme ve keyif isteğiniz fazla olacak. İş konularında geri planda kalmayı tercih edebilirsiniz. Hafta ortası daha rahatsınız. Kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. İlişkilerinizde gerginliklere karşı dikkatli olun. Hafta sonu maddi konular önceliğiniz olacak. Şanslı da olsanız abartılı harcamalardan kaçının.


Sevgili Oğlaklar; haftaya tutkuyla istediğiniz bir hayalinizi gerçekleştirerek başlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız, işten kazançlarınıza da önem vereceksiniz. Ev ve ailevi konularda da hareketlilik olacak. Aile içi iletişiminize özen gösterin. Hafta ortası daha sakin olacaksınız. İşlerinizi toparlayacaksınız. Hafta sonu kendi isteklerinize önem vereceksiniz.


Sevgili Kovalar; bu hafta önceliğiniz kariyer ve iş konuları olacak. Çok çalışacaksınız. İş ortamlarınızda sizinle aynı düşüncede olmayan kişilerle tartışmayın. Para konularında da dikkatli olun. Hafta ortası sosyal ortamlarda bulunacaksınız. Arkadaşlarınızla olmak sizlere iyi gelecektir. Hafta sonu dinlenmek ve keyifli vakitler geçirmek isteyeceksiniz. Yalnız kalmak sizlere iti gelecektir.


Sevgili Balıklar; haftaya yabancılar, uzak akrabalardan, eşinizin kardeşlerinden alacağınız haberlerle başlıyorsunuz. Seyahate gidebilirsiniz. Tanımadığınız kişilerle iş konuşmaları yapabilirsiniz. Hafta ortası çalışmak sizlere iyi gelecektir. Özgür hareket etmek isteyeceksiniz. Annenizle ilgileneceksiniz. Çocuklarınızla veya partnerinizle para yüzünden tartışmalar olabilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla davetlere katılmak sizlere keyif verecek.