27 OCAK

Dilek AYGEN 27 Oca 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya duygusal yoğunluklarla başlıyoruz. Hayata daha bir özverili bakıp, daha kabullenici olacağız. Hafta ortasında kendimizi şanslı hissedeceğiz. Gelen fırsatları iyi değerlendirmek lazım. Hafta sonuna doğru sorumluluklarımız ön planda olacak. Hayatı fazla ciddiye alabiliriz.

Sevgili Koçlar; bu haftaya maddi konuları ele alarak başlayacaklar. Para konularında risk almamaya özen göstermeliler. Yeni bir eğitim için para harcayabilirler. Hafta ortası hayata bakışlarında pozitif olacaklar. Yeni arkadaşlar edinebilirler. Hafta sonu yoğun bir iş temposu onları bekliyor. Sorumluluklar artacağı için kendilerini baskı altında hissedebilirler.

Sevgili Boğalar; bu haftaya özel ilişkilerinde daha duygusal olacaklar. Ortaklarıyla duygusal çatışmalar yaşayabilirler. Hafta ortasında tahsilatlarını rahat yapıp ödemelerini yapabilecekler. Hafta sonu hukuki işlerinde veya yurt dışı bağlantılı işlerinde fazla sorumluklar yıpratıcı olabilir.

Sevgili İkizler; bu haftaya iş ve sağlık konularında hassas başlıyorlar. Sağlıklarıyla ilgili kontrollerini bu günlerde yaptırmalılar. Hafta ortasında sevdikleri ve partnerleriyle eğlenceli ve güzel zamanlar geçirecekler. Bekar olanlar evlilik teklifi alabilirler. Ama hafta sonu maddi konularda sorumlulukları onları gerebilir.

Sevgili Yengeçler; haftaya aşkta tutkuyla ve derin duygularla başlıyorlar. Yaratıcıklarının arttığı günlerdeler. Hafta ortası işlerinde güzel ve sürprizli gelişmeler olabilir. Hafta sonu gerek özel gerekse iş ilişkilerinde sorumlulukları artacaktır. Ortaklarıyla beraber önemli konularda ciddi planlar yapabilirler.

Sevgili Aslanlar; bu haftaya aileleriyle ilgili duygusal gerginliklerle başlıyorlar. Hafta ortası sevgilileri veya çocuklarıyla yapacakları aktivitelerden keyif alacaklardır. Değişik yollardan para kazanmada şanslı olacaklardır. Hafta sonu işteki düzenlemeler, projeler artacağı için yorgun düşebilirler.

Sevgili Başaklar; bu hafta tutkuyla gitmek istedikleri eğitimlere başlayabilecekler. Günlük rutinden kurtulmak için risk alıp bir yerlere gidebilirler. Hafta ortası tembellikleri artacak; evde ve işte daha özgür hareket etmek isteyecekler. Hafta sonu sevgilileriyle veya çocuklarıyla yaşayacakları gerilim onları karamsarlığa itebilir.

Sevgili Teraziler; bu haftaya maddi konularda riskler alarak başlayabilirler. Parasal konularda duygusal kararlar verebilirler. Hafta ortası küçük kaçamaklar yaparak özgürlüğün tadını çıkarmak isteyebilirler. İletişim trafikleri hızlanacak. Hafta sonu hem aile hem iş konularında sorumluluklar ciddi düşünmelerine neden olacak.

Sevgili Akrepler; bu haftaya kişisel ihtiyaçlar ve kendileriyle ilgili yoğun duygularla başlıyorlar. Maddi konularda daha rahat hareket etmek için olumlu ve güzel girişimler yapabilirler. Hafta sonu önemli ciddi görüşmeler yapacaklar. Ticaretle ilgili, eğitimle ilgili sorumlulukları artacak. Babalarıyla veya kardeşleriyle ilgili sorunlarla ilgileneceklerdir.

Sevgili Yaylar; hafta başı daha içe dönük ve duygusal olacaklar. Kontrollerinde olmayan olaylar olabilir. Hafta ortası kendileri, aileleri, işleriyle ilgili daha pozitif ve iyimser olacaklar. Hafta sonu maddi konulara daha ciddi yaklaşacaklar. Gelir gider hesapları yapabilirler.

Sevgili Oğlaklar; bu haftaya daha sosyal başlasalar da arkadaşlarıyla duygusal olaylar yaşayabilirler. İş kazanımlarında riskler alabilirler. Hafta ortası daha içe dönük ve özgür olmak isteyecekler. Eğitimlerle veya yurt dışı bağlantılı işlerle ilgilenebilirler. Hafta sonu istedikleri şeyleri yaparken engelli koşudaymış gibi hissedecekler.

Sevgili Kovalar; hafta başı işlerine tutkuyla sarılacaklar. İşleriyle ilgili riskler alırken dikkatli olmalılar. Hafta ortası kazançlarında artış olabilir. Sosyal ortamlarda güzel vakitler geçirebilirler. Hafta sonu kontrolleri dışında gelişen olaylar üzerlerinde duygusal baskı yaratabilir. Yalnız kalmak kendileriyle yüzleşmek iyi gelecektir.

Sevgili Balıklar; bu haftaya duygusal olarak günlük rutinlerinde kurtulup bir yerlere gitmek isteyebilirler.  Hafta ortası iş ve kariyerlerinde önemli olumlu  gelişmeler yaşayacaktır. Önemli ve etkin pozisyondaki kişilerden destekler alabilecekler. Hafta sonu sosyal çevre ve arkadaşlarıyla geçirecekleri zamanlarda sıkıntılar meydana gelebilir. İşle ilgili gelir gider hesapları onları karamsarlaştırabilir.