28 MART 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 28 Mar 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya dolunayın enerjisiyle başlıyoruz.

Haftaya dolunayın enerjisiyle başlıyoruz. Haftanın ilk günü ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıklar, iş birliği yaptığımız kişilere ağırlık vereceğiz. Duygusal ihtiyacımız huzur, barış, eşitlik olacak. Adalet, hak hukuk, sanatsal ve estetiksel konuları ön plana alacağız. Kadersel güzel gelişmeler yaşayacağız. Motivasyonumuz yerinde olacak. Şans ve fırsatlar yakalayabileceğiz. Akşam saatlerinde krizler ve baskılar yaşayabiliriz. Salı ve çarşamba günleri yoğun, derin duygular içerisinde olacağız. Maddi konular ön planda olacak. Beklenmedik olaylar bizleri şaşırtacaktır. Bazı engel ve kısıtlanmalarla karşılaşabiliriz. Ruhsal ve sanatsal çalışmalarla rahatlayabileceğiz. Hayallerimizi, ideallerimizi gerçekleştirmek isteyeceğiz. Abartılara kaçabiliriz. Yapmak istediklerimiz için gücümüzü toplayıp odaklanmak kolay olacak. Perşembe ve cuma günleri iyimser, pozitif enerjiler içerisinde olacağız. Özgür olup macera ve deneyimler yaşamak isteyeceğiz. Yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, eğitimler, hukuki konular ön planda olacak. Sorumluluklarımızı yerine getirmek kolay olacak. Tartışmalar da yaşayabiliriz. Bazı olaylar karşısında kaoslar yaşayabiliriz. Gene de hayattan umutlu olacağız. İletişim konularında sorunlar olabilir. Cumartesi ve pazar günleri hayatı fazlaca ciddiye alacağız. Karamsar enerjide olabiliriz. Sorumluluklarımızı yerine getirmek isteyeceğiz. Hafta sonu olmasına rağmen çalışacağız, geleceğe ait planlarımızla ilgileneceğiz.

4 Nisan pazar günü iletişim gezegeni Merkür Koç burcuna geçiyor. İletişim şeklimiz canlı, spontane, heyecanlı olacak. Bağımsız düşüneceğiz. Düşüncelerimizi bir çocuk gibi dile getireceğiz. Kendimizden emin, iddialı, açık, ateşli konuşacağız. Çabuk iletişime geçeceğiz. Aklımız kendimizde olacak. Kendi isteklerimiz doğrultusunda konuşacağız. Yeni düşünceler keşfedip yaratıcı fikirlerimizi ortaya koyacağız. Yaşayacağımız sorunlar karşısında çabuk çözümler bulabileceğiz.

Sevgili Koçlar; haftanın ilk gününde özel ilişkileriniz, iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle denge ve uyum sağlamaya çalışacaksınız. Bazı krizler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi konular, ortak paralar, vergi, kredi, miras konularıyla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri enerjiniz yerinde olacak. Yabancılar, eğitimler, hukuki konular, ticaret, babanızın veya kayınvalidenizin işleri ve sağlıkları, torunlarınızla ilgileneceksiniz. Cumartesi ve pazar günleri hayat sizleri yoracaktır. Çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Annenizle, kayınpederinizle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü iş, sağlık, günlük ihtiyaçlarınızda huzuru yakalamaya çalışacaksınız. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkiler, eş, iş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle ilgileneceksiniz. Stresli olabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri alacak verecek hesaplarınız, ödemeleriniz, vergi, kredi gibi konulara ağırlık vereceksiniz. Kardeşlerinizin iş ve sağlıklarıyla ilgilenebiliriz. Cumartesi ve pazar günleri hayat amacınızı gerçekleştirmeye yönelik eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, medya, turizm gibi işleriniz varsa çalışmak durumunda kalabilirsiniz. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

Sevgili İkizler; haftanın ilk günü aşk, çocuklar, yatırımlarınızda denge ve huzur sağlamaya çalışacaksınız. Salı ve çarşamba günleri günlük koşuşturmacalarla, sağlığınızla, işlerinizle ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri eşinizle, partnerinizle, ortaklarınızla, büyük babanızla ilgili konular gündeminizde olacak. Cumartesi, pazar günleri ruhsal konularda bir eğitime katılabilirsiniz. Ama alacak verecek hesaplarınız ön planda olacaktır. Sağlığınıza da dikkat edin.

Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü aile içi huzuru yakalama isteğiniz sizleri yoracaktır. Babanızla veya kayınvalidenizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri partneriniz, çocuklarınız, hobileriniz, yatırımlarınız ön planda olacak. Perşembe ve cuma günleri iş, sağlık, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınız ön planda olacaktır.  Amca veya halanızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri partner, eş, ortaklıklarla ilgili konuları fazlaca ciddiye alabilirsiniz. Bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü yakın çevrenizle, kardeşlerinizle huzur ve uyum içerisinde olmak isteyeceksiniz. Hem onlarla hem de ticaret, medya, satış, pazarlama, eğitim, kısa seyahatler gibi konularda bazı krizler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aile, ev konularında zorlanabilirsiniz. Babanızla veya kayınvalidenizle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri enerjik olacaksınız. Hayattan keyif alacağınız aktivitelerle ilgilenmek sizlere iyi gelecektir. Cumartesi ve pazar günleri sağlık ve iş konularınızı fazlaca ciddiye alabilirsiniz. Dişlerinizle, kemiklerinizle ilgili problemler olabilir.

Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü parasal konularda denge yaratmaya çalışacaksınız. Kazançlarınızla ilgili krizler olabilir. Salı ve çarşamba günleri kardeşlerinizle, yakın çevrenizle duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. İletişimsel konular, ticaret, eğitimler, kısa seyahatler gündeminizde olacaktır. Perşembe ve cuma günleri ev, aile, babanız, kayınvalidenizle ilgili olaylar olabilir. Cumartesi ve pazar günleri hayattan keyif almak ve  eğlenmek için hobilerinize, çocuklarınıza, partnerinize vakit ayırmak sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Teraziler; haftanın ilk gününü kendi isteklerinize, işlerinize önem vererek başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri parasal konular, kazançlarınız, sahip olduklarınızla ilgileneceksiniz. Parasal konularda beklenmedik zorluklar olabilir. Perşembe ve cuma günleri kısa bir seyahat yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. Özgür kalma isteğiniz fazla olacaktır. Eğitim, seminer, medya, ticaret, haberleşme, satış, pazarlama gibi konular ön planda olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri ev, aile, babanız, veya kayınvalidenizle ilgili konular, aile sorumlulukları sizleri yorabilir.

Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü enerjiniz düşük olacak. Eşinizin iş ve sağlık konularıyla veya yurt dışı işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri enerjiniz artacak. Kendi isteklerinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri parasal konular, kazançlarınız, yatırımlarınızı ön plana alacaksınız. İstediğiniz bir eğitim, seminer için para harcayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kardeşlerinizle, yakınlarınızla ciddi konuşmalar yapabilirsiniz. Eğitimlere katılabilirsiniz. Kısa bir iş seyahatine gidebilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza, iş toplantılarınıza ağırlık vereceksiniz. Akşam saatleri bazı krizler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri enerjiniz düşük olacak. Beklenmedik olaylar sizleri şaşırtabilir. Eşinizin, ikinci çocuğunuzun, büyük babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri özgür olmak isteyeceksiniz. Enerjiniz yerinde olacak. Kendi bireysel ihtiyaçlarınızı yapacaksınız. Cumartesi ve pazar günleri para konularını ciddiye alacaksınız. Kazançlarınızla, yatırımlarınızla ilgili bir düzen oturtmaya çalışacaksınız.

Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü kariyer, iş, anneniz, kayınpederinizle ilgili konular ön planda olacak. Yaşayacağınız olayları zorlayabilir, krize çevirebilirsiniz, dikkatli olun. Salı ve çarşamba günleri sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, iş toplantılarına, davet ve organizasyonlara, işten kazançlarınıza, annenizin parasal konularına önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri dinlenme isteğiniz fazla olacak. Ruhsal konular ve inançlarla ilgili bir eğitime katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günlerini kendinize ayıracaksınız. İkinci çocuğunuz varsa onların partnerleriyle de ilgileneceksiniz.

Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü yabancılar, eğitimler, ticaret, medya, hukuki konular, babanızın sağlığı ve işleri, torunlarınızla ilgileneceksiniz. Beklenmedik krizler yaşayabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri gelecek planlarınızla, işinizle, annenizle, kayınpederinizle ilgilenmek sizleri yoracaktır. Perşembe ve cuma günleri arkadaşlarınızla olmak, sosyal hayatın içinde olmak isteyeceksiniz. Davetlere, organizasyonlara, iş toplantılarına katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yalnız kalmak, dinlenmek sizlere iyi gelecektir.

Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü ödemelerinizle, alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Akşam saatleri parasal krizleri avantaja çevirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri enerjiniz yüksek olacak. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Yurt dışı işler, medya, hukuki konular, babanızın işleri ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iş, kariyer, annenizle ilgili konular ön planda olacak. Cumartesi ve pazar günleri dinlenmek ve yalnız kalmak isteyeceksiniz. Eşinizin, ikinci çocuğunuzun işleriyle, sağlıklarıyla ilgilenebilirsiniz.
Sevgiler, Dilek.