Vakıf Katılım web

29 MART 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 29 Mar 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
30 Mart Pazartesi akşamı savaş ve mücadele gezegeni Mars Kova burcuna geçiyor.

Haftaya zihinsel ve fiziksel hareketli giriyoruz. İletişime, bilgiye, eğitimlere, seminerlere hız vereceğiz. Hayatımızdaki belirsizlikler devam edecek. Salı öğleden sonradan itibaren duygusallığımız artacak. Kendi kabuğumuzda, ailemizle, evimizle, sevdiğimiz kişilerle bir arada olmak bizleri güvende hissettirecek. Evde olmak mutluluk verecek. Cuma gününden itibaren enerjimiz ve canlılığımız artacak. Kendimize olan güvenimiz fazlalaşacak. Bizleri mutlu edecek, eğlendirecek faaliyetlerle uğraşacağız. Sanat, spor ve çocuklarla ilgileneceğiz. Tüm bunları evimizde keyifle yapabileceğiz.

30 Mart Pazartesi akşamı savaş ve mücadele gezegeni Mars Kova burcuna geçiyor. İdeallerimiz için mücadele edeceğiz. Enerjimizi bilimsel konulara, özgürlüğe yönlendireceğiz. Bireysel ve isyankar tavırlarımız dikkat çekebilir. Kendi bildiğimiz şeylerde ısrar edebilir, inatçı davranabiliriz. Bu sürede topluma faydalı işler yapacağız.

3 Nisan Cuma akşamı aşk ve para gezegeni İkizler burcuna geçiyor. Maddi konularda dengesizlikler yaşasak da akıllı bir şekilde idare edeceğiz. İlişkilerimizde konuşmak bizlere keyif verecek. Fazlaca her şeyi merak edip araştıracağız. Bilgi alışverişinde bulunacağız. Konuşmaktan, yazmaktan, öğrenmekten hoşlanacağız. Yeni başlayacak ilişkiler eğlenceli ve arkadaşça olacak.

Sevgili Koçlar; bu hafta iletişim konularına ağırlık vereceksiniz. Yeni bilgiler öğrenmek sizleri mutlu edecek. Eviniz ve ailenizle ilgileneceksiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceksiniz. Mars enerjinizi sosyal çevrenize ve işten kazançlarınıza yönlendirecek. Arkadaşlarınızla irtibatta olacaksınız.

Sevgili Boğalar; bu hafta maddi konular ön planda olacak. Aile içi iletişiminiz artacak. İşlerinizi evden halledeceksiniz. Evde eğlenmek, çocuklarınızla vakit geçirmek sizlere iyi gelecek. Mars enerjinizi kariyerinize, işinize yönlendirecek. Geleceğe ait planlar yapacaksınız. Annenizle ilgileneceksiniz.

Sevgili İkizler; bu hafta iletişim trafiğiniz hareketleniyor. Kendinizle ilgileneceksiniz. Aile bütçesini düzenleyeceksiniz. Yakın çevrenizle konuşmak sizleri keyiflendirecek. Yaratıcı düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Mars enerjinizi uzak akrabalara, yabancılara, yeni eğitimlere yönlendirecek.

Sevgili Yengeçler; bu hafta yalnız kalmak, dinlenmek isteyeceksiniz. Kendinizle, evininizle, ailenizle zaman geçireceksiniz. Parasal konularda yaratıcı çözümler bulacaksınız. Mars enerjinizi ortak kazançlarınıza yönlendirecek. Ödemeler, alacaklar, krediler önemli olacak.

Sevgili Aslanlar; bu hafta arkadaşlarınızla bol bol sohbet edeceksiniz. Evde çalışıp dinlenmek isteyeceksiniz. Sezgilerinize, rüyalarınıza önem verin. Hafta sonu kendinizle ilgileneceksiniz. Mars enerjinizi ikili ilişkilere ve eşinize yönlendirecek. Tartışmalara dikkat edin. Yeni bir eve taşınabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; bu hafta iş arkadaşlarınızla, annenizle iletişim trafiğiniz fazla olacak. Evinizde sosyalleşmek sizleri mutlu edecek. Hafta sonu yalnız kalıp hobilerinize zaman ayırabileceksiniz. Mars enerjinizi günlük rutinlere ve sağlık konularına yönlendirecek. Çok çalışacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Teraziler; bu hafta başkalarının düşüncelerine daha fazla önem vereceksiniz. Yabancılarla sosyal medya üzerinden sohbetler yapabilirsiniz. İşlerinizi evden idare edeceksiniz. Annenizle ve toplumsal konularla ilgileneceksiniz. Mars enerjinizi aşka, eğlenceye, çocuklara, hobilerinize yönlendirecek.

Sevgili Akrepler; bu hafta maddi konularda istikrar yakalamak kolay olmayabilir. Akıllıca çözümler bulacaksınız. Yabancılar, başkalarının düşüncelerine önem vereceksiniz. Evde annenizle eğlenerek işlerinizi yapabilirsiniz. Mars enerjinizi babanıza, ailenize yönlendirecek.

Sevgili Yaylar; bu hafta eşinizle bol bol sohbetler yapacaksınız. Herkesle iletişim içerisinde olacaksınız. Yalnız olanlar yeni biriyle tanışabilecekler. Maddi konular, ödemeler önemli olacak. Başkalarının yaratıcı düşüncelerinden yararlanacaksınız. Mars enerjinizi yakın çevrenize, kardeşlerinize ve her türlü iletişimsel konulara yönlendirecek.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta günlük koşuşturmacalarınız fazla olacak. Sağlığınızla ilgileneceksiniz. İşlerinizi evden yapacaksınız. Eşinizle veya partnerinizle duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Maddi konularda dikkatli adımlar atın. Sorunlara yaratıcı çözümler bulacaksınız. Mars enerjinizi parasal konulara, yatırımlara ve sahip olduğunuz değerlere yönlendirecek.

Sevgili Kovalar; bu haftaya iletişim trafiğiniz hızlı olarak giriyorsunuz. Partneriniz ve çocuklarınızla bol bol sohbet edeceksiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Sizlerde işlerinizi evden yapacaksınız. Hafta sonu eşinizle veya partnerinizle eğlenceli vakitler geçireceksiniz. Mars enerjinizi kendinize yönlendirecek.

Sevgili Balıklar; bu hafta ailenizle ilgilenip, işlerinizi evden yapacaksınız. Çocuklarınızla veya partnerinizle duygusal anlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu çalışmak sizlere eğlenceli gelecek. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Mars enerjinizi bilinçaltınıza yönlendirecek. Bilinçaltınız için ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Herkese sağlıklı güzel günler diliyorum. Hayat evde de güzel.