3 MART 2019, PAZAR

Dilek AYGEN 03 Mar 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya sıra dışı, özgür başlasak da duygusal devam edeceğiz. Fedakar, sezgisel, empatik olacağız.

Çarşamba günü Yeniay Balık burcunda meydana geliyor; yeni ve taze bir enerji başlıyor. Ruhsal açılımlar, aşkın duygularda olacağız. İlahi aşkın, akışın, merhametin ve teslimiyetin, birlik duygusunun hissedilme zamanındayız. Şifa çalışmaları, dua, meditasyon gibi maneviyata, ruhsallığa yönelik her türlü eğilimi yapabiliriz. Su ve suyla ilgili işler iyi gelecektir. Hafta sonu daha canlı ve enerjik olacağız. 6 Mart Çarşamba günü Uranüs Boğa burcuna geçiyor. Merkür geri hareketine başlıyor; maneviyatımız üç hafta yoğun olacak, dualarımızın kabul olacağı bir zamandayız.

Sevgili Koçlar; bu Yeniay’da, daha içe çekilmeye ihtiyaç duyacaklar. Kendi iç dünyalarıyla ilgili mistik ve spiritüel çalışmalar yapmak iyi gelecektir. Gizli kalan konular öne çıkabilir. Düzen, sağlık, iş konularında fedakarlıklar yapabilirler.

Sevgili Boğalar; bu Yeniay’da, yeni sosyal çevrelere girecekler. Hem gelecekteki konular hem arkadaşlıklarıyla ilgili fedakarlıkları öne çıkacaktır. Hobilerini, yeteneklerini paraya çevirmek için başlangıçlar yapacaklar.

Sevgili İkizler; bu Yeniay’da, iş ve kariyerleriyle ilgili fedakarlıklar yapabilirler. Kariyerlerinin geleceğiyle ilgili belirsizlikler var. Statülerinde değişimler olabilir. Yeni bir işe başlayabilirler, yeni bir eve taşınabilirler.

Sevgili Yengeçler; bu Yeniay’da, akademik konularda, yayıncılıkla ve yabancılarla ilgili işlerde, yolculuklarla ilgili başlangıçlar yapacaklar. Günlük hayatlarından biraz uzaklaşıp şifa ve ruhsal konulara odaklanacaklar.

Sevgili Aslanlar; bu Yeniay’da, parasal konularda başlangıçlar yapacaklar. Maddi konularda fedakarlıklar yapacakları için dikkatli adımlar atmalılar. Kendi değerlerine sahip çıkmak için yeni başlangıçlar yapacaklar.

Sevgili Başaklar; bu Yeniay’da, ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ön planda olacak. Bu konularda belirsizlikler, fedakarlık yapacakları durumlar olabilir. Evlilik veya ortaklık kararı alabilirler. “Biz” olmak için adım atacaklar.

Sevgili Teraziler; bu Yeniay’da iş, sağlık, düzen, hizmet konuları ön planda olacak. İş ortamlarında belirsizlikler olabilir. Yanlarında çalışanlarla ve işleriyle ilgili değişimler olacaktır.

Sevgili Akrepler; bu Yeniay’da, sevgilileri için fedakarlıklar yapacaklar. Özel hayatlarında aldanmalara dikkat etmeliler. Hem aşk hem çocuklarıyla yeni başlangıçlar yapacaklar. Yetenekleri ve yaratıcılıklarıyla ilgili güzel gelişmeler olup gelir elde edebilirler.

Sevgili Yaylar; bu Yeniay’da, ev ve aile içi konularda belirsizlikler ve fedakarlık yapacakları durumlar var. Mesleki konularda daha kontrollü ve disiplinli olmalılar. İşleriyle ve evleriyle ilgili yeni başlangıçlar, değişimler yapacaklar.

Sevgili Oğlaklar; bu Yeniay’da, yakın çevreleriyle ilgili belirsizlikler ve fedakarlıklar içinde bulunacaklar. Kardeşleriyle olan iletişimlerinde yanlış anlaşılmalar olabilir. Daha gerçekçi iletişim kurmalılar. Kısa seyahatler gündemlerinde olacak.

Sevgili Kovalar; bu Yeniay’da para konularında bazı endişeler yaşayacaklar. Gelirlerinde fedakarlıklar yapabilirler. Ödeyemedikleri borçları kolaylıkla ödemek için adımlar atacaklar.

Sevgili Balıklar; bu Yeniay’la birlikte kişisel alanlarında yeni başlangıçlar yapacaklar. Kendilerini şifalandıracakları bir dönem başlıyor. Duygu alışverişleri yoğun olacak.