Vakıf Katılım web

3 OCAK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 03 Oca 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya işlerimizi toparlayarak başlıyoruz. Yılbaşı tatilinden çıktık.

Haftaya işlerimizi toparlayarak başlıyoruz. Yılbaşı tatilinden çıktık. Temizlik, tamirat işlerimizi yapmak, yeniden düzenlemek veya şifa çalışmaları yapmak isteyeceğiz. Aksayan işlerimizi düzelteceğiz. Endişelerimiz huzursuzluklarımız olabilir. Verimli ve faydalı olmak isteyeceğiz. Salı gününden perşembe günü öğlene kadar ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatsal konulara önem vereceğiz. Hayatımızda denge, huzur, uyum isteyeceğiz. Eşitlik, hak ve adalet önceliğimiz olacak. Daha sonra cumartesi öğleden sonraya kadar yoğun duygusallık yaşayacağız. Tutku, güç, para önceliğimiz olacak. Maddi manevi güvencede olmak isteyeceğiz. Krizler yaşayabiliriz. Cumartesi öğleden sonradan itibaren özgür olmak isteyeceğiz. İyimser, pozitif, neşeli olacağız. Enerjimiz artacak. Deneyimler, maceralar yaşama isteğimiz fazlalaşacak. Doğada, dışarıda vakit geçirme isteğimiz çok olacağı için kendimizi riske atacak davranışlarda bulunmayalım. Özellikle dışarı çıkma mecburiyeti olanlar tedbiri elden bırakmamalılar.

7 Ocak günü enerji, savaş, mücadele, öfke, irade gezegeni Mars Boğa burcuna geçiyor. Hayatla inat ederek savaşacağız. Maddi konular önemli olacak. Konforumuz için mücadele edeceğiz. Enerjimizi maddi konulara, keyfe, sanata, tenselliğe yönlendireceğiz. Değerlerimiz için savaşacağız.
8 Ocak günü iletişim, akıl, mantık gezegeni Merkür Kova burcuna geçiyor. Dahiyanece ve yaratıcı düşüneceğiz. Özgür ve özgün düşüneceğiz. Aklımız sosyal hayatımızda, arkadaşlarımızda, işten kazançlarımızda olacak. İlimsel konulara, teknolojik konulara kafa yoracağız. Yeniliklere önem vereceğiz. İnsanlığı, insanı düşüneceğiz.
9 Ocak günü aşk, sevgi, ilişkiler, keyif, para gezegeni Venüs Oğlak burcuna geçiyor. İlişilerimizi ciddiye alacağız. Sorumluluklarımızı yerine getirmekten, çalışmaktan keyif alacağız. Yeni başlayacak ilişkiler uzun soluklu olacaktır. İlişkide sadakat ve güven isteyeceğiz. Basit ve sade şeylerden hoşlanacağız.
Bu hafta hem Mars hem Venüs gezegeninin toprak burcuna geçmesi maddi konulara fazlaca önem vereceğimizi gösteriyor.


Sevgili Koçlar; haftaya işlerinizi, sağlığınızı, günlük rutinlerinizi toparlayarak başlıyorsunuz. Daha sonra ilişkilerinize, iş birlikteliklerinize önem vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar parasal konular devrede olacak. Ve daha sonra maceracı ruhunuz devreye girecek. Enerjiniz fazla olacak. Mars para için mücadele ettirecek. Güzel şeylere para harcayabilirsiniz. Venüs işle ilgili güzellikler yaşatacak. Çalışıyorsanız zam isteyebilirsiniz. Merkür arkadaşlarınızla beraber olmanızı, onlarla fikir alışverişi yapacağınızı söylüyor.


Sevgili Boğalar; haftaya olumlu, keyifle başlıyorsunuz. Partnerinizin, çocuklarınızın işleriyle ilgileneceksiniz. Daha sonra kendi işlerinize yöneleceksiniz. İş ilişkilerinize ve sağlığınıza önem vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar eşiniz, partneriniz veya ortağınızla ilişkilere ağırlık vereceksiniz. Daha sonra maddi konular devrede olacak. Mars sizin burcunuzda, kendi istek ve arzularınız için mücadele edeceksiniz. Venüs eğitimlerden, seminerlerden, eşinizin kardeşleriyle olmaktan keyif alacaksınız. Merkür iş ve kariyerde yenilikler yapacaksınız. Annenizle iletişiminiz artacak.


Sevgili İkizler; haftaya ailenizin, evinizin işlerini toparlayarak başlıyorsunuz. Daha sonra partnerinizle romantik anlar yaşamak isteyeceksiniz. Çocuklarınıza, hobilerinize, spora önem vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar iş, sağlık konuları önemli olacak. Diyete başlayabilirsiniz. Haftayı ikili ilişkilerinize önem vererek kapatıyorsunuz. Partnerinizle pozitif ilişkiler içerisinde olacaksınız. Mars sizleri yoracaktır. İçinize attıklarınızı dışarı çıkarabilirsiniz. Venüs alacak verecek hesaplarınızı ciddiye aldıracak. Merkür başka insanlarla iletişiminizi arttıracak. Eğitimlere önem vereceksiniz.


Sevgili Yengeçler; haftaya kardeşlerinizin, yakınlarınızın işlerini toparlayarak başlıyorsunuz. Daha sonra ailenize ve evinize önem vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar aşk, keyif, çocuklar önemli olacak. Haftayı çalışarak geçirebilirsiniz. Sağlığınız önemli olacak. Mars sosyal hayatınızı hareketlendirecek. İşten kazançlarınız veya annenizin parasal konularıyla ilgileneceksiniz. Venüs ikili ilişkilere önem verdirecek. Eşinizle keyifli anlar yaşatacak. Merkür alacak verecek hesapları üzerine sizleri düşündürecek. Maddi konular önemli olacak.


Sevgili Aslanlar; haftaya paranızı düzenleyerek başlıyorsunuz. Daha sonra yakın çevrenizle iletişiminiz artacak. Cumartesi öğlene kadar aileniz ve evinizle, babanızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu keyifli ve neşeli olacaksınız. Mars iş, kariyer konularında sizleri hareketlendiriyor. Annenizle ilgilenebilirsiniz. Venüs işle ilgili güzel şeyler yaşatacak. Çalışmalarınız, sağlığınız iyi olacak. Merkür partnerinizle konuşmalarınızı arttıracak. Özgürce konuşma isteğiniz partnerinizle gerilim yaşatabilir.


Sevgili Başaklar; haftaya kendi işlerinizi düzenleyerek başlıyorsunuz. Daha sonra maddi konular önemli olacak. Cumartesi öğlene kadar yakınlarınızla duygu yüklü konuşmalar yapabilirsiniz. Hafta sonunu evinizde ailenizle pozitif enerji içerisinde geçireceksiniz. Mars sizlere olumlu etki edecek. Daha enerjik olacaksınız. Venüs aşkta, çocuklarla olmakta, hobilerinizle ilgilenmekte sizleri keyiflendirecek. Merkür aklınızı sağlığınıza, işlerinize, günlük rutinlerinize yönlendirecek.


Sevgili Teraziler; haftaya düşük ve isteksiz enerjiyle başlıyorsunuz. Daha sonra kendinize, kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar parasal konular önemli olacak. Hesap kitap yapacaksınız. Hafta sonu enerjiniz yerinde olacak. Sevdiklerinizle, yakınlarınızla pozitif, neşeli konuşmalar içerisinde olacaksınız. Mars alacak verecek hesaplarınızla mücadele ettirecek. Gezegeniniz Venüs ailevi konularda, evinizle ilgili güzel şeyler yaşatacak. Merkür aklınızı fikrinizi partnerinize veya çocuklarınıza yönlendirecek.


Sevgili Akrepler; haftaya arkadaşlarınızın sorunlarını, kazançlarınızı düzenleyerek başlıyorsunuz. Daha sonra isteksiz enerjide olacaksınız. Dinlenme isteğiniz artacak. Cumartesi öğlene kadar kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Hafta sonu özgürce para harcama isteğiniz artacak. Mars ikili ilişkilerde sizleri harekete geçirecek. Venüs parayla ilgili güzel şeyler yaşatacak. Merkür aklınızı ev, aile ve babanızla ilgili konularda tutacak.


Sevgili Yaylar; haftaya işlerinizi düzenleyerek başlıyorsunuz. Daha sonra arkadaşlarınız, işten kazançlarınız önemli olacak. Cumartesi öğlene kadar düşük enerjide olacaksınız. Dinlenme isteğiniz artacak. Ama hafta sonunu güzel geçireceksiniz. Kendinize zaman ayıracaksınız. Mars enerjinizi sağlığınıza, işlerinize ve günlük rutinlerinize yönlendirecek. Venüs parayla ilgili konularda sizleri keyiflendirecek. Merkür yakınlarınızla iletişiminizi arttıracak. Yeni, modern şeylere ilgi duyacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; haftaya olumlu enerjilerle başlıyorsunuz. Az görüştüğünüz kişilerin veya eşinizin akrabalarının işleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Daha sonra işinizle, annenizle ilgili konular önceliğiniz olacak. Cumartesi öğlene kadar arkadaşlarınızla krizler yaşayabilirsiniz. Hafta sonunu olumlu enerjilerle, dinlenerek geçireceksiniz. Mars aşk hayatınızı hareketlendirecek. Çocuklarınızla ilgili konularla uğraşacaksınız. Venüs sizlere güzellikler yaşatacak. Merkür aklınızı para konularıyla meşgul edecek.


Sevgili Kovalar; haftaya alacak verecek hesaplarınızı düzenleyerek başlıyorsunuz. Daha sonra yabancılara, uzak akrabalara yurtdışı bağlantılı işlere, eğitimlere ağırlık vereceksiniz. Cumartesi öğlene kadar iş, kariyer ve annenizle ilgili konular önceliğiniz olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla neşeli zamanlar geçirebilirsiniz. Mars enerjinizi evinize ve ailenize yönlendirecek. Aile fertleriyle tartışmalara dikkat edin. Venüs sizi dinlendirecek. Kendinizi geri planda tutmak iyi gelecek. Merkür kendinizi özgürce ifade etmenizi sağlayacak.


Sevgili Balıklar; haftaya eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın işlerini toparlayarak başlıyorsunuz. Daha sonra maddi konular, alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Cumartesi öğlene kadar uzak akrabalarınızla duygusal konuşmalar yapacaksınız. Yabancılarla krizler yaşayabilirsiniz. Hafta sonu annenizle ilgili, işinizle ilgili konular devrede olacak. Mars enerjinizi kardeşlerinize yönlendirecek. Venüs arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşatacak. İşten kazançlarınız arttıracak. Merkür aklınızı eşinizin sağlığında, işinde ve ruhsal çalışmalara yönlendirecek.