31 OCAK 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 31 Oca 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftanın ilk gününe elimizdeki işleri tamamlayarak başlıyoruz.

Haftanın ilk gününe elimizdeki işleri tamamlayarak başlıyoruz. Öğleden sonra ilişkilere, ortaklıklara, iş birlikteliklerine önem vereceğiz. Estetiksel, sanatsal konularla ilgileneceğiz. Hak, hukuk, adalet ve para önemli olacak. Çarşamba günü akşam üstünden cuma akşamına kadar duygusallığımız artacak. Her şeyin en derinine inmek isteyeceğiz. Tutku, hırs, para, güç önceliğimiz olacak. Gerginlikler yaşayabiliriz. Sabırsız ve toleranssız olabiliriz. Tansiyonlar yüksek olacaktır. Sevdiklerimizin kalplerini kırmamaya çalışalım. Kendimizi ruhsal ve sanatsal çalışmalarla rahatlatabiliriz. Hafta sonuna iyimser enerjilerle giriyoruz. Enerjimiz artacak. Hoşgörülü olacağız. Özgür olmak, dışarıda doğada vakit geçirmek isteyeceğiz. Deneyimler, eğitimler, seminerler, inançlar, felsefik konular, hukuki konular, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerimizi yapabiliriz. Maceracı ruhumuz devrede olacak.

1 Şubat günü aşk, sevgi, ilişkiler, keyif, güzellik, haz, cazibe, para gezegeni Venüs Kova burcuna geçiyor. İlişkilerde özgürlük isteyeceğiz. Arkadaşça ilişkileri tercih edeceğiz. Sahiplenici olmayan ilişkiler kurmak önemli olacak. Partnerimizin bizi şaşırtmasını, sürprizler yapmasını bekleyeceğiz. Bu dönem başlayan ilişkiler veya ortaklıklar uzun soluklu ve kalıcı olacaktır. Sosyalleşmekten, arkadaşlarımızla olmaktan keyif alacağız. Modern ve yeni şeyleri tercih edeceğiz. Giyim tarzımız da farklı olacak. Paramızı bilme, teknolojiye, astrolojiye harcayacağız. Sanatın modern olanını seyredeceğiz.
İletişim gezegeni Merkür de 1 Şubat günü durağandan çıkıp tam geri hareketine başlayacak. 3 hafta boyunca yarım kalmış işlerimizi, projelerimizi tamamlayabiliriz. Önceden karar almadıysak yeni başlangıçlar yapmamalıyız. Yeni elektronik aletleri gerekmedikçe almayalım.


Sevgili Koçlar; bu haftanın ilk gününü rutin işlerinizle ilgilenerek geçireceksiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerinize, eşinize önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi konular ön planda olacaktır. Ödemelerinizde veya alacağınız varsa zorlanabilirsiniz. Hafta sonunu sizler rahat etkilerle geçireceksiniz. Eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk gününde partnerinizin, çocuklarınızın işlerini düzenleyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri günlük koşuşturmacalarınıza, sağlığınıza, önem vereceksiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri eşinizle, ortağınızla, dede izle veya ikinci çocuğunuzla gerginlikler olabilir. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Hesap kitap yapacaksınız.


Sevgili İkizler; haftaya ev işleri, ailenize ait işleri toparlayarak başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri partnerinizle, çocuklarınızla, hobilerinizle ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri çalışıyorsanız iş arkadaşlarınızla sorunlar olabilir. Gündelik hayatınızda yoğun olacaksınız. Gerginliklere duygusal yaklaşacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu eşinizle, partnerinizle neşeli vakitler geçirebilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü eleştirel konuşmalar yapmamaya çalışın. Kardeşlerinizin, yakınlarınızın işleriyle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri evinizle, ailenizle, babanızla ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri çocuklarınızla, partnerinizle gerginlikler olabilir. Borsa gibi yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu olmasına rağmen çalışabilirsiniz. Veya baba tarafından akrabalarınızla beraber olabilirsiniz.
Sevgili Aslanlar; haftaya para hesaplarınızı düzenlemekle başlıyorsunuz. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle, iletişimsel işlerinizle ilgileneceksiniz. Perşembe ve cuma günleri evinizle, ailenizle, babanızla ilgileneceksiniz. Duygusal zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hafta sonunu keyifli, neşeli geçireceksiniz. Partnerinize, çocuklarınıza, hobilerinize zaman ayıracaksınız.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk gününde kendinize ait işlerinizi toparlayacaksınız. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri parasal konularda denge ararken dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle, kardeşlerinizle yoğun ve duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. İletişimsel işlerinizde gerginlikler olabilir. Hafta sonunu ailenizle neşe ve keyif içerisinde geçireceksiniz.


Sevgili Teraziler; haftaya isteksiz başlıyorsunuz. Eşinizin veya varsa ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendi istek ve arzularınıza önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günleri parasal konular, kazanç ve yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu kardeşlerinizle, yakın arkadaşlarınızla keyifle geçireceksiniz. Hayat görüşünüzü zenginleştirmek için eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk gününü arkadaşlarınızın işleriyle ilgilenerek veya işten kazançlarınızı düzenleyerek geçireceksiniz. Salı ve çarşamba günleri isteksiz enerjilerde olacaksınız. Hem kendi sağlığınıza hem de varsa eşinizin veya ikinci çocuğunuzun sağlığıyla, işleriyle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Partnerinizle gerginlikler olabilir. Hafta sonu sizler de para hesapları yaparak geçireceksiniz. Eğitimlere, seminerlere para harcayabilirsiniz.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü çalışıyorsanız işlerinizi toparlayıp düzene sokacaksınız. Annenizin, kayınpederinizin ihtiyaçlarıyla ilgileneceksiniz. Çocuklarınızın sağlıkları, beslenmeleriyle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri arkadaşlarınıza, sosyal hayatınıza önem vereceksiniz. Perşembe ve cuma günlerini isteksiz geçirebilirsiniz. Eşinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz yerine gelecek. Hayata pozitif bakabilecek, kendinize vakit ayırabileceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü yabancılardan alacağınız haberlerle endişelenebilirsiniz. Babanızın, kayınvalidenizin sağlığıyla veya işleriyle ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba kariyer ve iş, anneniz, kayınpederiniz, çocuklarınızın sağlık ve iş konuları gündeminizde olacak. Perşembe ve cuma günleri annenizin maddi konuları, işinizle ilgili para konuları önemli olacak. Arkadaşlarınıza da ağırlık vereceksiniz. Hafta sonunu dinlenerek geçirmek sizlere iyi gelecektir.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü ödemelerinizi düzenleyeceksiniz. Salı ve çarşamba günleri babanızın sağlığıyla varsa torunlarınızla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı işlerinizi, hukuki konularınızı halledebilirsiniz. Eğitim ve seminerlere katılabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyer ve iş konuları, annenizle, kayınpederinizle ilgili konular gündeminizde olacak. İş ve ailevi konularda sorunlar olabilir. Hafta sonu özgürce sosyalleşmek, arkadaşlarınızla olmak isteyeceksiniz.

 

Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü eşinize, partnerinize, dedenize, ortaklı işlerinize ağırlık vereceksiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi konular, ödemeleriniz gündeminizde olacak. Gizemli konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri babanızın sağlığıyla, yurt dışı işlerinizle, medya, hukuk, ticaret, turizm, seyahat, eğitim konularıyla veya torunlarınızla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu çalışarak geçirebilirsiniz. Annenizle ilgilenebilirsiniz.