4 AĞUSTOS 2019

Dilek AYGEN 04 Ağu 2019

Dilek AYGEN
Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve estetikle ilgili konuları ele alarak başlıyoruz. Barış, huzur, adalet, hoşgörü ve denge isteyeceğiz.

 İlişkilerimizde diplomasiye yer vereceğiz. Hafta ortasında yoğun duygusallığımız olacak. Her şeyi derinden hissedeceğiz. Maddi konular önceliğimiz olacak. Hafta sonu daha enerjik, neşeli, iyimser olacağız. Yeni deneyimler yaşamak bizleri mutlu edecektir. Sevgili Koçlar; haftaya odağınızı ilişkilerinizde, ortaklı işlerinizde denge ve uyum yaratmaya yönlendireceksiniz. Hafta ortası maddi konulara yoğunlaşsanız da her konuda şans ve fırsatlar yakalayabileceksiniz. Hafta sonu yaşayacağınız deneyimler sizlere neşe ve keyif verecektir.

Sevgili Boğalar; haftaya odağınızı iş ve günlük hayatınızda huzuru yakalamaya yönlendireceksiniz. Hafta ortası ikili ilişkilerde uç duygular yaşasanız da işinizle ilgili güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. Hafta sonu dahil olmak üzere parayla ilgili güzellikler olacak.

Sevgili İkizler; haftaya çocuklarınızla veya partnerinizle huzur, barış içeresinde olmak isteyeceksiniz. Hafta ortası işinizdeki sorumluluklarınız sizleri duygusal anlamda yorabilir. Ama yakın çevrenizden kardeşlerinizden güzel şanslar gelecektir. Yeni anlaşmalar yapabilir, yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Hafta sonunu keyifli ve eğlenceli geçireceksiniz.

Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günleri ailevi konularda denge ve uyum arayacaksınız. Hafta ortası sevgiliniz veya çocuklarınızla ilgili duygusallığınız fazla olsa da maddi konularda şans sizlerden yana olacak işinizden güzel kazançlar elde edebileceksiniz. Hafta sonu eğleneceksiniz hayata daha iyimser yaklaşacaksınız.

Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günleri yakın çevrenizle ilişkilerinizde barış ve huzuru yakalamak isteyeceksiniz. Bu hafta oldukça şanslısınız. Yapmak istediklerinizi kolaylıkla yapabileceksiniz. Hafta ortası hem maddi hem aşktan yana şanslı olacaksınız. Güzel fırsatlar karşınıza gelecek. Hafta sonu eğlenceli aktiviteler, hobileriniz ve çocuklarınız önceliğiniz olacak.

Sevgili Başaklar; haftaya parasal konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Maddi konularda dengeyi yakalamaya çalışacaksınız. Hafta sonu yakın çevrenizde yaşayacağınız duygusallık sizi yorabilir. Hakkınızda yapılan dedikoduları duyabilirsiniz. Ailenizden güzel haberler ve destekler alacaksınız. Hafta sonu seyahatlere gidebilirsiniz. Özgürce eğlenmek sizleri mutlu edecektir.

Sevgili Teraziler; bu hafta kendinize odaklanarak başlıyorsunuz. Kendi isteklerinizi öne alacaksınız. Hafta ortası parasal konularla ilgilenmek sizleri duygusal olarak yorsa da işten kazançlarınız artacak. Prim veya zam alabilirsiniz. Arkadaşlarınızın tanıştıracağı yeni birlik ve beraberlik yaşayabilirsiniz. Hafta sonu dahil olmak üzere geleceğe yönelik hayalleriniz ve umutlarınız gerçekleşmeye başlayacaktır.

Sevgili Akrepler; haftaya biraz yalnız kalmak isteği ile başlıyorsunuz. Kendi iç dünyanızda denge ve uyum yaratmak isteyeceksiniz. Hafta ortası odağınızı kendinize sabitleyeceksiniz. Maddi konularda ve işinizde güzel fırsatlar yakalayabileceksiniz. Kariyerinizle ilgili yeni gelişmeler olacak. Hafta sonu eğlenmek için para harcamayı abartabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapın.

Sevgili Yaylar; haftaya kararsızlıkla başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla bir arada olup sosyalleşmek isteyeceksiniz. İşten kazançlarınıza yoğunlaşacaksınız. Hafta ortası yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Her konuda şans sizden yana. Hafta sonu iyimserliğiniz artacak hayata daha pozitif bakabileceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; haftaya kariyer ve iş hayatınızda daha aktif başlıyorsunuz. Annenizle ilgili konular ön planda olabilir. Hafta ortası sosyal çevrenizle arkadaşlarınızla yaşadıklarınızdan duygusal anlamda etkileneceksiniz. Hafta ortası ruhsal konular ön planda olacak; dualarınız kabul olacaktır. Hedeflerinizle ilgili yeni fırsatlar elde edeceksiniz. Hafta sonu yalnız kalarak eğlenmenin yeni deneyimler yaşamanın tadını çıkartacaksınız.

Sevgili Kovalar; Bu haftaya günlük rutinlerinizden kurtulmak isteğiyle başlıyorsunuz. Farklı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Hafta ortası işinize ve kariyerinize odaklanıp işlerinizden gelirlerinizi arttıracaksınız. Yeni bir beraberliğe başlayabilirsiniz. İkili ilişkilerden ve ortaklaşa girişimler için hafta ortası güzel gelişmeler olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla sosyalleşmek, sizinle aynı fikirde olan kişilerle vakit geçirmekten eğlenmekten keyif alacaksınız.

Sevgili Balıklar; haftaya maddi konularda dengeyi yakalamak için harekete geçeceksiniz. Hafta ortası çok şanslısınız. İşimizden güzel kazançlar elde edebileceksiniz; yeni girişimlerde bulunabileceksiniz. Yoğun temponuz biraz duygusal olarak sizleri yorabilir. Hafta sonu hem eğleneceksiniz hem de yeni iş ve projelerimizle ilgili fırsatlar yakalayabileceksiniz.