4 EYLÜL 2022 PAZAR

Dilek AYGEN 04 Eyl 2022

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yeni haftaya ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hayatın sorumlulukları bizleri yoracaktır.

Yeni haftaya ciddi ve karamsar başlıyoruz. Hayatın sorumlulukları bizleri yoracaktır. Gelecek hedeflerimizle, kariyerimizle, toplum statümüzle fazlaca ilgileneceğiz. Stratejik olacağız. Yaşamımızı disipline edeceğiz. Hafta ortası özgürlüğümüz ön planda olacak. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla beraber olmak isteyeceğiz. Yaşayacağımız olaylar karşısında isyan edebiliriz. Özgür ve özgün taraflarımızı, yaratıcı taraflarımızı ortaya koyacağız. Hafta sonu duygusal olacağız. Duygusal gelgitler yaşayacağız. Fedakarlıklarımız, empati gücümüz, ilham gücümüz fazla olacak. Ruhsal ve sanatsal çalışmalarla ilgilenmek bizlere iyi gelecektir.

5 Eylül Pazartesi günü sevgi, ilişkiler, barış, haz, estetik, para gezegeni Venüs Başak burcuna geçiyor. Sevgimizi hizmet ederek, fedakarlık yaparak göstereceğiz. İkili ilişkilerimize emek vereceğiz. İlişkilerimizde mükemmellik ve saflık arayacağız. Eleştirel olacağız. Sade ve mütevazi kişilerden hoşlanacağız. Paramızı da önemseyeceğiz.
10 Eylül Cumartesi günü Balık burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar streslidir ama bizlere büyük farkındalıklar yaşatırlar. Hayatlarımızı dengeye getirmek isterler. Balık burcu son burç olduğundan teslimiyet ve bitişler önemli olur. Dünyevi konularla ruhsal konuları dengelememiz gerekecek. Hayallerimizi gerçekleştirip gerçekleştiremediğimizi göreceğiz. Ne kadar teslim oluyoruz ne kadar akışta kalabiliyoruz, bunları göreceğiz. Bırakmamız gerekenleri bırakabiliyor muyuz, anlayacağız. Duygusal yüklerimizi bırakmamız gerekecek.
İletişim gezegeni de 10 Eylül günü durağan olacak. Ve bizlere ilişkilerimizi, ortaklıklarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini hatırlatacak.


Sevgili Koçlar; Venüs sizlere çalışmaktan keyif alacağınızı söylüyor. İş kazançlarınız güzel olacaktır. Beraber çalıştığınız kişilere yardımcı olacaksınız. Sağlığınız da iyi olacak. Balık dolunayı, duygusal tamamlanmalar, kötü alışkanlıklarınızı bırakmanıza etken olacak. Sizden gizlenen gerçekleri göreceksiniz. Rüyalarınız aktif olacak. Eşinizin ve varsa ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konuları gündeminizde olacak.


Sevgili Boğalar; Venüs sizlere aşk ve keyifli anlar yaşatacak. Çocuklarınızla ilgileneceksiniz. Hobilerinizden para kazanabilirsiniz. Spor ve sanatsal konularla ilgileneceksiniz. Balık dolunayı sosyal çevrenizi, arkadaş ilişkilerinizi, işten kazançlarınızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Arkadaşlarınıza karşı doğru fedakarlıklar yapıyor musunuz göreceksiniz. Annenizin parasal konularıyla ilgileneceksiniz.


Sevgili İkizler; Venüs aile içi ilişkilerinizde keyifli ve eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz. Evinizi sadeleştirip güzelleştirmek isteyeceksiniz. Balık dolunayı kariyeriniz, iş hayatınızda tamamlanmalar yaşatacak. Gelecekle ilgili hayallerinizi, yaptığınız fedakarlıklarınızı göreceksiniz. Annenizin hayatıyla, eşinizin ailesiyle ilgili durumlarda ön planda olacak.


Sevgili Yengeçler; Venüs iletişim alanınızdan geçtiği için eleştiri yapmaktan keyif alabilirsiniz. Konuşurken dikkatli olun. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla keyifli zamanlar geçireceksiniz. Balık dolunayı inançlarınızda, hukuki konularda, eşinizin akrabalarıyla ilgili tamamlanmalar yaşayacaksınız. Seyahatler, eğitimler, babanızın iş ve sağlığıyla ilgili yaptığınız fedakarlıkları göreceksiniz.


Sevgili Aslanlar; Venüs parasal konularda şans getirecek. Kazançlarınızda artış olabilir. Yatırım amaçlı almak istediğiniz bir mal varsa ucuza alabilirsiniz. Balık dolunayı da ortaklaşa paralarda tamamlanmalar yaşatacak. Eşinizin parasıyla ilgili konular, miras, nafaka, kredi gibi paralar gündeminize gelecek. Maddi konularda akışta kalmanızda fayda var.


Sevgili Başaklar; Venüs burcunuza geçiyor. Kendinizle ilgileneceksiniz. Kendinizi düşüneceksiniz.  Güzelleşmek için para harcayabilirsiniz. Sosyalleşeceksiniz. Balık dolunayı ikili ilişkiler, eşinizle, ortağınızla ilgili tamamlanmalar yaşatacak. Başkaları için gereksiz ne kadar fedakarlıklar yapıyorsunuz göreceksiniz. Taşınabilirsiniz.


Sevgili Teraziler; Venüs size dinlen diyecek. Yalnız kalmanız sizlere iyi gelecek. İşleriniz sizi yoracak. Sağlığınıza da dikkat edin. Ki Balık dolunayı da sağlığınızı önemsemenizi gösteriyor. Alerjik durumlar, bulaşıcı hastalıklar, ayaklarınıza dikkat edin. İş konularında da gereksiz fedakarlıklarınızı göreceksiniz.


Sevgili Akrepler; Venüs arkadaşlarınızla olmaktan keyif verecek. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. İşten kazançlarınızda artış olabilir. Balık dolunayı aşkta ve çocuklarınızla ilişkilerinizde ne kadar fedakarlık yaptığınızı gösterecek. Partnerinizle tamam mı devam mı kararı alacaksınız. Hayattan keyif alıp almadığınızı göreceksiniz.


Sevgili Yaylar; Venüs kariyer hayatınızda güzel gelişmeler yaşatacak. Kendinizi göstereceksiniz. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilişkileriniz güzelleşecek. Ama eleştirel konuşmalar canınızı da sıkabilir. Balık dolunayı ev ve aile alanında oluyor. Ailenize ve babanıza karşı yaptığınız fedakarlıkları göreceksiniz. Ailevi konulardaki problemlerle yüzleşeceksiniz.


Sevgili Oğlaklar; Venüs yabancılarla olan ilişkilerinizde, eşinizin akrabalarıyla, eğitim, seyahat, ticari konularda güzel gelişmeler yaşatacak. Sosyal medyayı aktif kullanabilirsiniz. Balık dolunayı kardeşlerinize, yakınlarınıza yaptığınız fedakarlıkları gösterecek. Kısa seyahatlerinizde, eğitimlerde, kısa vadeli projelerinizde belirsizlikler olabilir.


Sevgili Kovalar; Venüs ortaklaşa paralarda, alacak verecek hesaplarınızda güzel gelişmeler yaşatacak. Sizin kazançlarınız, eşinizin kazançları artacaktır. Ruhsal konularla ilgileneceksiniz. Balık dolunayı paranızla ilgili yaptığınız fedakarlıkları göreceksiniz. Paranızı harcarken dikkatli olun. Para geldiği gibi de gidebilir.


Sevgili Balıklar; Venüs karşıt burcunuza geçiyor. İkili ilişkilerinizde güzel gelişmeler olacak. İstediğiniz gibi gidecek. Partnerinizle, eşinizle keyifli zamanlar geçireceksiniz. Sevginizi göstereceksiniz. Burcunuzda dolunay oluyor. Kendi hayatınızla ilgili kararlar alacaksınız. Akışta kalıp teslimiyetle ilerleyin. Sağlığınıza, ayaklarınıza dikkat edin. Nerelerde fazla fedakarlıklar yaptınız göreceksiniz.