Vakıf Katılım web

​4 HAZİRAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 04 Haz 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya dolunay etkisiyle başlıyoruz. Özgürlüğümüz için hareket etsek de bazı kuralları olduğunu da Ay Oğlak burcundan bizlere hatırlatacak.

Haftaya dolunay etkisiyle başlıyoruz. Özgürlüğümüz için hareket etsek de bazı kuralları olduğunu da Ay Oğlak burcundan bizlere hatırlatacak. Hayatı ciddiye alacağız. Karamsar duygular içerisinde olacağız ama güzel kadersel gelişmeler de olacak. Hafta ortası arkadaşlarımızla olmak, bağımsızlık isteğimiz ve sosyalleşme arzumuz artacak. Farklılığımızı, yaratıcılığımızı öne çıkartmak isteyeceğiz. Hafta sonuna duygusal gireceğiz. Duygularımızda gelgitler olacak. Fedakarlıklar yapacağız. Empatimiz artacak. Duygusal anlamda çok da rahat olamayacağız. İçsel çatışmalarımız huzursuzluk verecek.

5 Haziran günü aşk, sevgi, ilişkiler, keyif, para gezegeni Venüs Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerimizde asalet ve saygınlık arayacağız. Ateşli aşklar başlayacak. Sıcak ve içten, candan ilişkiler kuracağız. Aşkta özgüvenli ve cömert olacağız. Eğlenebileceğimiz kişileri tercih edeceğiz. Bu dönem başlayacak aşklar uzun soluklu olacaktır. Paramızı gösterişli, lüks şeylere harcayacağız.

11 Haziran günü iletişim gezegeni Merkür kendi yönettiği İkizler burcuna geçecek. İletişim trafiğimiz hızlanacak. Olaylara mantık çerçevesinden yaklaşacağız. Meraklı olacağız. Yeni şeyler öğrenmek isteyeceğiz. Her şeyden çabuk sıkılacağız. Objektif düşüneceğiz. Kelimeleri ustalıkla kullanacağız. Fiziksel dünyayı, varoluşu mantık zinciriyle açıklayacağız. Yazılı ve sözlü ifademiz güçlü olacak. Kısa yolculuklar yapacağız. Eğitimlere katılacağız.

Sevgili Koçlar; Venüs sizlere aşk getirecek. İçinizdeki çocuğun sesini dinleyeceksiniz. Merkür ise aklınızı yakınlarınıza, kardeşlerinize çevirecek. İletişimsel konularda şanslı olacaksınız. Kısa vadeli projelerinizle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Boğalar; Venüs evinizde, ailenizde eğlenceli zamanlar geçirtecek. Merkür aklınızı parasal konulara çevirecek. Yatırımlarınızı akıllıca değerlendirebileceksiniz.

Sevgili İkizler; Venüs yakınlarınızla, kardeşlerinizle eğlenceli vakitler geçirtecek. Kısa keyifli tatiller yaptıracak. Merkür burcunuza geçiyor. Aklınızla parlayacaksınız. Kendinizle ilgili konuları pratikçe halledebileceksiniz.

Sevgili Yengeçler; Venüs, maddi konularda sizleri şanslı yapacak. Eğlenceye ve lüks şeylere para harcayacaksınız. Merkür sizlere zihnini dinlendir, diyecek. Ruhsal konuları mantığa yatırmaya çalışacaksınız. Yabancılarla işler yapabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; Venüs burcunuza geçiyor. Hayatınıza eğlence, keyif katacak. Aşkla parlayacaksınız. Merkür aklınızı işten kazançlarınıza, arkadaşlarınıza, davet ve organizasyonlara çevirecek.

Sevgili Başaklar; Venüs yalnız kalıp tek başınıza eğlenmenizi sağlayacak. İçsel anlamda keyifli olacaksınız. Yalnız olmak sizlere iyi gelecektir. Merkür aklınızı kariyerinize, gelecek planlarınıza, annenize çevirecek. Toplum önünde sözlerinizle parlayacaksınız.

Sevgili Teraziler; Venüs arkadaşlarınızla eğlenceli vakitler geçirtecek. İşten kazançlarınızı arttıracak. Davetlerin aranılan insanları olacaksınız. Merkür aklınızı hayat amacınıza çevirecek. Yabancılarla, yurt dışı işlerle, hukuki konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Akrepler; Venüs annenizle, eşinizin ailesiyle eğlenceli zamanlar geçirtecek. Eğlenerek çalışacaksınız. İşten kazançlarınız artacak. Merkür aklınızı alacak verecek hesaplarına, kredi, vergi, miras gibi konulara çevirecek.

Sevgili Yaylar; Venüs sizlere keyifli vakitler geçirtecek. Seyahatlere gidebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerden, eğitimlerden para kazanabilirsiniz. Merkür aklınızı eşinize, ortağınıza çevirecek. Bol bol sohbetler edip, onlarla kısa geziler yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Venüs ortaklaşa paralardan, miras gibi paralardan yana sizlere şans getirecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Sağlığınıza özen gösterin. Merkür aklınızı iş ve sağlık konularına çevirecek. Kısa vadeli işler yapabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.

Sevgili Kovalar; Venüs ilişkilerde, aşkta, anlaşmalarda sizlere şans getirecek. Yeni bir beraberliğe veya ortaklığa başlayabilirsiniz. Merkür aklınızı aşka, keyfe, çocuklara, tatile çevirecek.

Sevgili Balıklar; Venüs iş, sağlık konularında şanslı olacaksınız. Her işinizi eğlenerek yapacaksınız. Merkür aklınızı ailevi konulara, evinize, emlak, toprak, ev alım satım işlerine çevirecek.