4 TEMMUZ 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 04 Tem 2021

Dilek AYGEN
Haftaya keyif, huzur isteğiyle başlıyoruz.

Haftaya keyif, huzur isteğiyle başlıyoruz. Maddi konular ön planda olacak. Salı gününden itibaren hem fiziksel hem zihinsel hayatımıza hareket gelecek. İletişim trafiğimiz fazla olacak. Perşembe günü akşam üzerinden itibaren duygusal ve hassas olacağız. Ailemiz, evimiz, sevdiklerimiz, vatanımız önceliğimiz olacak. Alınganlıklarımız olabilir. Pazar günü eğlenmek, beğenilmek isteyeceğiz. Hobilerimizle, yaratıcı aktivitelerle ilgilenmek bizleri mutlu edecek.

6 Temmuz günü Güneş Sirius gezegeniyle kavuşum yapacak. Bir yıllık kaderimiz yazılacak. Dualarımız, dileklerimiz önemli olacak.
10 Temmuz günü Yengeç burcunda Yeniay meydana geliyor. Yeniaylar taze enerjilerdir. Hayatımızda cesaretle yeni başlangıçlar yapacağız. Yengeç yeniayı duygularımızla yeni başlangıçlar yaptıracak. Sevdiğimiz kişileri koruma iç güdüsüyle adımlar atacağız. Anaçlık, babacanlık, besleme, büyütme isteğimiz fazla olacak. Ailemiz, sevdiklerimiz, memleketimiz, manevi değerlerimiz, geçmiş ve anılarımız ön planda olacak. Vatanımıza her zamankinden fazla önem vereceğiz. Evlilik, ev sahibi olmak, çocuk sahibi olmak önemli olacak. Duygularımızla yeni yollar alacağız.
11 Temmuz günü iletişim gezegeni Merkür Yengeç burcuna geçiyor. Aklımız fikrimiz sevdiklerimizde, yuvamızda olacak. Sübjektif düşüneceğiz. Duygusal düşüneceğiz. Maddi konulara kafa yoracağız. Hislerimiz ön planda olacak. Nasıl hissettiğimizi ifade edeceğiz.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü parasal konulara önem vereceksiniz. Daha sonra iletişim trafiğiniz hızlanacak. Kısa seyahatler yapabilirsiniz. Yeniay eve ve ailenizle ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Taşınabilirsiniz. Ev alabilirsiniz. Yeni bir yuva kurabilirsiniz. Merkür, aklınızı maddi manevi konularda tutacak. Sevdiklerinizle duygusal konuşmalar yapacaksınız.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü kendi isteklerinize önem vereceksiniz. Daha sonra maddi konularda hızlanmalar olacak. Yeniay iletişim konularında başlangıçlar yaptıracak. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Ticaret, satış, pazarlama gibi konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatında yenilikler olabilir. Merkür, aklınızı yakınlarınıza ve iletişimsel konulara çevirecek.


Sevgili İkizler; haftaya enerjiniz düşük ve isteksiz başlıyorsunuz. Salı günü enerjiniz yerine gelecek. Kendi isteklerinize göre hareket edeceksiniz. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Yeniay değer alanınızda oluyor. Para kazanmak için yeni adımlar atabilirsiniz. Sahip olduklarınızı farklı değerlendirebilirsiniz. Merkür, aklınızı maddi konularda tutacak.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçireceksiniz. İş toplantılarınız olabilir. Daha sonra enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Yeniay burcunuzda meydana geliyor. Hayatınızda istediğiniz her konuda başlangıçlar yapabilirsiniz. Kendi arzularınıza göre yol alacaksınız. Merkür de aklınızı kendinize çevirecek. Kendinizi düşüneceksiniz. Olaylara sübjektif yaklaşacaksınız.


Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü annenizle ilgili, kariyerinizle ilgili konularla ilgileneceksiniz. Daha sonra sosyal hayatınız ve işten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Yeni kararlarınızı hilal fazında uygulayın. Merkür de bu alanda olduğundan geçmişi, anıları, korkularınızı fazlaca düşünebilirsiniz. Manevi konularla ilgilenebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü uzak yerlerden keyifli haberler alabilirsiniz. Keyifli eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz. Babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Daha sonra kariyer ve iş konularında hızlı bir iletişim trafiğiniz olacak. Annenizle ilgileneceksiniz. Yeniay sosyal çevrenizle ilgili, işten kazançlarınızla ilgili yeni adımlar atacaksınız. Arkadaşlarınıza karşı daha hassas olacaksınız. Merkür, aklınızı sosyal hayatınızda ve arkadaşlarınızda tutacak.


Sevgili Teraziler; haftanın ilk günü alacak verecek hesaplarıyla uğraşacaksınız. Daha sonra yabancılar, yurt dışı bağlantılı işler, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Yeniay kariyer ve gelecek planlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yaptıracak. Merkür de aklınızı iş konularında ve annenizde tutacak.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk gününü eşinizle, ortağınızla, iş birliği yaptığınız kişilerle ilgilenerek geçireceksiniz. Daha sonra alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Yeniay yabancılarla yeni işler yaptırabilir. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlere başlayabilirsiniz. Merkür, başkalarının düşüncelerine önem verdirecek. Aklınız uzaklarda olacak.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü günlük koşuşturmacalarınız fazla olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Daha sonra ikili ilişkilere, eşinize, ortağınıza önem vereceksiniz. Yeniay ortaklaşa para alanınızda oluyor. Ödemelerinizle ilgili duygusal kararlar alabilirsiniz. Eşiniz yeni kazanç yolları deneyebilir. Merkür de aklınızı maddi konularda tutacak.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk gününü keyifli geçireceksiniz. Daha sonra günlük hayatınızın ritmi hızlanacak. İş ve sağlığınızla ilgileneceksiniz. Yeniay ikili ilişkilerde yenilikler yaptıracak. Evlenebilirsiniz. Taşınabilirsiniz. Ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Merkür de aklınızı ilişkilerde tutacak.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü evinizle ve ailenizle ilgileneceksiniz. Daha sonra partneriniz, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak. Yeniay yeni iş başlangıçları yaptıracak. Beslenme tarzınızı değiştireceksiniz. Evcil hayvan alabilirsiniz. Merkür de aklınızı iş ve sağlık konularında tutacak. Daha hassas düşüneceksiniz.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü yakınlarınızla, kardeşlerinizle keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Daha sonra aile içi iletişim trafiğiniz hızlanacak. Aile ve babanızla ilgili konular önceliğiniz olacak. Yeniay sizlere aşk getirecek. Bebek müjdesi alabilirsiniz. Çocuklarla ilgili yeni başlangıçlar var. Hobilerinizi mesleğe çevirebilirsiniz. Merkür de aklınızı aşkta, çocuklarda, eğlencede tutacak.