5 MAYIS 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 05 May 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bugün Boğa burcunda meydana gelen Yeniay artık Bahar'ın tam gücünü gösteriyor.

Bu Yeniay’ın teması geleceğimizi garantilemek için çalışmak, para kazanmak ve konforumuzu sağlamak. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalmak ve anın tadını çıkartmak isteyeceğiz. Maddi konularda özgürleşip daha yaratıcı işler yaparak para kazanmak isteyeceğiz.

Bu Yeniay güzellikler getirecek. Bugün Hıdrellez, Hızır ve İlyas peygamberlerin enerjileriyle bolluklu bereketli olsun. Mübarek bir ay olan Ramazan ayını da başlatıyor Boğa Yeniay’ı. Yaptığımız iyilikler fazlasıyla geri dönsün. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Sevgili Koçlar; bu Yeniayda maddi manevi başlangıçlar yapacaksınız. Para kazanmak için özgün yeteneklerinizi kullanacaksınız. Geleceğiniz için yeni iş imkânları oluşacak.
Sevgili Boğalar; bu Yeniayda sizler kendiniz için önemli başlangıçlar yapacaksınız. Gelecek beklentileriniz ön planda olacak. Görünümünüz, sağlığınız ve parayla ilgili yeni adımlar atacaksınız.
Sevgili İkizler; bu Yeniay idealleriniz için para kazanmanın yollarını başlatacak. Kontrolünüz dışında kolay olmayan gizli saklı gelişen para konularında dikkatli olmalısınız.
Sevgili Yengeçler; bu Yeniayda para ile ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Gelecekle ilgili yeni girişimlerde bulunacaksınız. Arkadaşlarınızdan sevindirici haberler alabilirsiniz.
Sevgili Aslanlar; bu Yeniayda kariyeriniz ve toplumsal statünüzle ilgili yeni başlangıçlar yapacak, adınızı duyurabileceksiniz. Terfi veya prim alabilirsiniz.
Sevgili Başaklar; bu Yeniayda ufkunuzu geliştirecek yeni eğitimlere başlayacaksınız. Yurtdışı bağlantılı işlerden veya aldığınız eğitimlerden para kazanmak için adımlar atacaksınız.
Sevgili Teraziler; bu Yeniayda ortak kazançlar, borçlar, miras gibi konular ön planda olacak. Eşinizin veya ortağınızın parasında ani değişimler olabilir. Sürpriz paralarda gelebilir.
Sevgili Akrepler; bu Yeniayda maddi kazanç sağlayacak yeni bir ortaklığa başlayabilirsiniz. Yeni anlaşmalara imza atabilirsiniz. Bekâr olanlar mantık evliliği yapabilirler.
Sevgili Yaylar; bu Yeniayda sağlığınız için, günlük işleriniz için ve mesleğiniz için yeni başlangıçlar yapacaksınız. Yoğun iş temponuz olacak. Maddi konularda rahatlayacaksınız.
Sevgili Oğlaklar; bu Yeniayda hayatın keyifli taraflarını görmek için başlangıçlar yapacaksınız. Yaratıcılığınızı, yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız. Hobilerinizden para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Sevgili Kovalar; bu Yeniayda ev, aile ve ebeveynlerinizle ilgili yeni başlangıçlar olacak. Ev almaya karar verebilir, evinizde tadilat yapabilirsiniz. Ailenizdeki kişiler maddi olarak destek sağlamaya başlayacaklardır.
Sevgili Balıklar; bu Yeniayda ilginç fikirlerinizi hayata geçirmek için yeni başlangıçlar yapacaksınız. Farklı yollardan para kazanmak için yeni iş görüşmeleriniz olacak. Sosyal medyayı aktif kullanmaya başlayacaksınız.