5 OCAK 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 05 Oca 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Yılın ilk haftasına sakinlik, huzur ve keyifle başlıyoruz.

Yılın ilk haftasına sakinlik, huzur ve keyifle başlıyoruz. Güvencelerimiz ve maddi konular haftanın ilk günü önceliğimiz olacak. Salı gününden itibaren daha hareketli, sosyal ve iletişime yönelik işlerimize ağırlık vereceğiz. Perşembe gününden itibaren duygusallığımız artıyor. Ailemiz, sevdiklerimiz ve evimiz önemli olacak. Hafta sonu özgüvenli olacağız. Parladığımızı hissedeceğiz. Sanat, spor ve çocuklarla ilgili aktivitelerde bulunabiliriz.

Cuma günü Yengeç burcunda hem Dolunay hem de Ay tutulması yaşayacağız. Ailevi konularda, yaşadığımız yerlerle ilgili tamamlanmalar söz konusu olacak.

Sevgili Koçlar; bu hafta maddi konulara, yakın çevrenize, iletişimle ilgili işlerinize, ailenize, evinize, çocuklara ve eğlenceye önem vereceksiniz. Ay tutulması ev ve aile hayatınızda duygusal ve hassas olayları karşınıza getirecek. Babanız veya babanızın ailesiyle ilgili konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu hafta kendinize, parasal konulara, kardeşlerinize, ticaret ve iletişimsel konulara, ailenize öncelik vereceksiniz. Ay tutulması yakın çevreniz, kardeşleriniz, akrabalarınız ve iletişimsel konularda hassas duygusal olayları gündeminize getirecek.

Sevgili İkizler; bu hafta kontrolünüz dışında olan olaylara, kendinize, para konularına, kardeşlerinize, yakın çevrenize öncelik vereceksiniz. Ay tutulması maddi konularda hassas olayları gündeminize getirecek. Elinize para geçebilir. Maddi konularda değişkenlikler olabilir.

Sevgili Yengeçler; bu hafta arkadaşlarınız, işten kazançlarınız, kontrolünüz dışındaki olaylar, kendiniz ve maddi konulara önem vereceksiniz. Ay tutulması hayatınızla, kendinizle ilgili hassas duygusal değişimleri gündeminize getirecek.

Sevgili Aslanlar; bu hafta işinize, kariyerinize, annenize, sosyal çevrenize ve işten kazançlarınıza, kontrolünüz dışında olan olaylara ve kendinize öncelik vereceksiniz. Ay tutulması kadersel olaylarda duygusal olacağınızı söylüyor. Yurtdışı seyahatler ve işlerde hassas durumlar oluşabilir.

Sevgili Başaklar; bu hafta eğitimler, seyahatler, hukuki konular, eşinizin kardeşleri, işiniz, anneniz, işten kazançlarınız, arkadaşlarınız, kadersel olaylar önceliğiniz olacak. Ay tutulması sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla hassas olayların olacağını gösteriyor. Çevre değişiklikleri olabilir.

Sevgili Teraziler; bu hafta ödemeler, alacaklarınız, medya, hukuki konular, eşinizin kardeşleri, işiniz, anneniz, arkadaşlarınız ve işten kazançlarınızla ilgileneceksiniz. Ay tutulması kariyeriniz, işiniz ve annenizle ilgili hassas duygusal olaylar olabileceğini söylüyor.

Sevgili Akrepler; bu hafta özel ilişkileriniz, eşiniz, alacak verecek hesapları, uzak akrabalar, medya, hukuki konular, eğitimler, seyahatler, kariyeriniz, işiniz, anneniz önceliğiniz olacak. Ay tutulması uzak akrabalar, seyahatler, medya, ticaret, hukuk, eğitim konularında hassas ve duygusal olaylara işaret ediyor.

Sevgili Yaylar; bu hafta işiniz, sağlığınız, eşiniz, davalar, maddi konular, uzak akrabalar, seyahatler, eğitimler, yabancılar önceliğiniz olacak. Ay tutulması ortaklaşa kazançlarınızda hassas olayları gösterecek. Gelir gider dengenizi iyi yapmalısınız. Mirasla ilgili konularda gündeminizde olabilir.

Sevgili Oğlaklar; bu hafta aşk, eğlence, çocuklar, iş, sağlık, eş, davalar, maddi konular, ödemeler önceliğiniz olacak. Ay tutulması eşinizle veya özel ilişkilerinizle ilgili hassas duygusal olayların olabileceğini gösteriyor. Duygusal anlamda zorlandığınız konuları partnerinizle çözebileceksiniz.

Sevgili Kovalar; bu hafta aileniz, eviniz, babanız, çocuklar, aşk, eğlence, işiniz, sağlığınız, eşiniz veya ortaklarınız önceliğiniz olacak. Ay tutulması gündelik işlerinizde, işinizde, hizmet verdiğiniz konularda, sağlığınızda hassas olacağınızı gösteriyor.

Sevgili Balıklar; bu hafta kardeşler, yakın akrabalar, iletişim konuları, aileniz, babanız, aşk, çocuklar, eğlence, işiniz, çalışma koşullarınız, sağlığınız ön planda olacak. Ay tutulması aşk, çocuklar, eğlence, hobilerinizde, tatillerle ilgili hassas duygusal olayları gündeminize getirebilir. Yeni bir aşk gelebilir.