7 ŞUBAT 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 07 Şub 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya hayatı ciddiye alarak başlıyoruz.

Bu haftaya hayatı ciddiye alarak başlıyoruz. Sorumluluklarımızı, kariyerimizi ön plana alacağız. Yaptığımız ne olursa olsun başarılı olursak mutlu olacağız. Hedeflerimizi gerçekleştirmek isteyeceğiz. Tedbiri, kontrolü elden bırakmayacağız. Beklenmedik şaşırtıcı olaylar yaşayabiliriz. Salı günü sakin olmakta fayda var. Güç çekilmeleri ve baskılar yüzünden krizler yaşayabiliriz. Hafta ortası özgürlüğümüz, bireyselliğimiz önemli olacak. Sosyalleşmek, arkadaşlarımızla beraber olmak isteyeceğiz. Asilikler ve ukalalıklar yapabiliriz. Ani olaylar hafta içi bizleri zorlayacaktır. Ailevi konularda, kadınlar ve annelerle gerginlikler olabilir.  Maddi konular da önemli olacak. Ani hareketlerden, gerilimlerden aklımızı kullanarak uzak durmalıyız. Hafta sonu duygusal olacağız. Duygusal gelgitler yaşayabiliriz. Fedakarlıklarımız, sezgilerimiz, empatimiz, hayal gücümüz fazla olacak. Merhametli olacağız. Sanatsal ve ruhsal çalışmalarla ilgilenmek için uygun günlerdeyiz. Sevgililer gününü romantik bir şekilde geçireceğiz.

11 Şubat akşamı Kova burcunda Yeniay meydana gelecek. Yeniaylar yeni başlangıçlardır. Taze enerjilerdir. Kova Yeniay’ı farklılığımızı ve yaratıcılığımızı ve bireyselliğimizi ortaya koyarak yeniyi başlatmamızı istiyor. İnsanlığa faydalı, toplum yararını düşünerek yeniliklere adım atacağız. Ekiplerle, gruplarla hareket edeceğiz. İşten kazançlarımızda da yenilikler yapacağız. Farklı, düşünülmemiş şeyleri başlatacağız.

Sevgili Koçlar; hafta başı iş yoğunluğunuz sizleri zorlayacaktır. Üstlerinizle, annenizle, kayınpederinizle gerginlikler olabilir. Maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. Hafta ortası sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza önem vereceksiniz. Yeniay da bu alanınızda oluyor. Yeni çevrelere girebilirsiniz. Yeni bir iş yatırımı yapabilirsiniz. Kazancınızı arttıracak işler yapmaya başlayacaksınız. Hayallerinizi gerçekleştirmek için adımlar atacaksınız. Hafta sonu enerjiniz düşük olabilir. Dinlenmeye zaman ayırın. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Boğalar; haftaya olumlu başlıyorsunuz. Yurt dışı işler, hukuki konular, seyahatler, turizm, ticaret, medya konularıyla ilgileneceksiniz. Uzak yerlerden, uzak akrabalardan haberler alabilirsiniz. Babanızın sağlığıyla veya işleriyle ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası kariyer ve işle ilgili zorluklar olabilir. Annenizle, kayınpederinizle stresler yaşayabilirsiniz. Yeniay da bu konularda olacak. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Yaratıcı değişik projelerinizi başlatabilirsiniz. Eşinizin ailesiyle ilgili de güzellikler olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızla olabilirsiniz. Onlarla ruhsal, sanatsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Sevgili İkizler; hafta başı maddi konular önemli olacak. Alacak verecek hesaplarınızda krizler olabilir. Eşiniz parayla ilgili bir zorlanma yaşayabilir. Hafta ortası sizler için olumlu olacak. Uzak yerlerden, uzak akrabalardan yeni haberler alabilirsiniz. Eğitimler, yurtdışı işler, medya, seyahatler, hukuki konularla ilgileneceksiniz. Yeniay da bu alanda oluyor. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yabancılarla ortak projeler başlatabilirsiniz. İnançlarınızda yenilikler yapacaksınız. Çocuğunuzdan torun haberi alabilirsiniz. Hafta sonu iş konularında, annenizle ilgili hassasiyetler olabilir.

Sevgili Yengeçler; haftaya ikili ilişkilere, iş birlikteliklerine, eşinize önem vererek başlıyorsunuz. Eşinizle veya ortağınızla krizler olabilir. Davalarınız varsa stres yaşayabilirsiniz. Hafta ortası maddi konular önemli olacak. Alacak verecek hesapları yapacaksınız. Bu alanda Yeniay da maddi konularda oluyor. Ödemelerinizi, kredilerinizi, vergilerinizi kapatmak için kaynak bulacaksınız. Eşinizin kazancı artacaktır. Okült ve metafizik konularda eğitimler alabilirsiniz. Hafta sonu uzak yerlerden, uzak akrabalarınızdan duygusal hassas haberler alabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; hafta başı iş yoğunluğu fazla olacak. İş ortamındaki gerilimler stres yaratabilir. Çalışanlarınızla gerginlikler olabilir. Hafta ortası ikili ilişkilere, ortaklıklara, evliliğinize ağırlık vereceksiniz. Yeniay da bu konularda oluyor. Yeni ortaklı işlere başlayabilirsiniz. Bekar olanlar evlilik için adımlar atabilirler. Taşınabilirsiniz. Başlatacağınız her şey uzun soluklu olacak. Hafta sonu maddi konuları ön plana alacaksınız. Alacak verecek hesaplarınızda karışıklık olacak. Kardeşlerinizin sağlığında hassasiyetler olabilir.

Sevgili Başaklar; haftaya olumlu ve eğlenceli başlıyorsunuz. Aşk, çocuklar, hobiler, keyif aldığınız konularla ilgileneceksiniz. Hafta ortası iş konuları ve sağlığınızı önemseyeceksiniz. Yeniay da bu alanda oluyor. Yeni işlere başlayabilirsiniz. Yeni insanlarla çalışabilirsiniz. Var olan işinize yenilikler katabilirsiniz. Diyet ve beslenmeyle ilgili yenilikler var. Evcil hayvan alabilirsiniz. Çocuklarınızın düşüncelerinden de yararlanacaksınız. Hafta sonu romantik anlar yaşayacaksınız. Büyük babanızla hassas durumlar olabilir.

Sevgili Teraziler; hafta başı evle ilgili, aile bireyleriyle ilgili ve babanızla, kayınvalidenizle ilgili gerginlikler yaşayacaksınız. Evde krizler çıkabilir. Hafta ortası aşk, çocuklar, keyif ön planda olacak. Yeni ayda bu alanda oluyor. Yalnız olanlara aşk geliyor. Kalıcı bir aşka adım atabilirsiniz. Bebek isteyenler müjdeli haber alabilir. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Farklı yaratıcı işlerinizi yapmaya başlayacaksınız. Hafta sonu evden çalışabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin. Besin zehirlenmeleri olabilir. Çalışanlarınızla, sizlere hizmet veren kişilerle kaoslar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; hafta başı yakınlarınız, kardeşlerinizle ilgileneceksiniz. İletişimsel konularda, konuşmalarınızda krizler yaşayabilirsiniz. Araba kullanırken dikkatli olun. Hafta ortası evinizle, ailevi konularla, babanız ve kayınvalidenizle ilgileneceksiniz. Yeniay da bu konularda olacak. Yeni bir ev alıp taşınabilirsiniz. Bekar olanlar evlenip yuva kurmaya karar verebilirler. Gayrimenkul yatırımları yapabilirsiniz.  Hafta sonu olumlu enerjilerde olacaksınız. Aşk ön planda olacak. Partnerinizle, eşinizle romantik anlar yaşayabilirsiniz.

Sevgili Yaylar; haftanın ilk iki günü para hesaplarınıza ağırlık vereceksiniz. Kendi paranızla, kazançlarınızla ilgili sorunlar olabilir. Hafta ortası kardeşlerinizle, yakınlarınızla ve iletişimsel konulara ağırlık vereceksiniz. Yeniay da bu alanda oluyor. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Sosyal medyayı aktif kullanmaya farklı projelerinizi bu şekilde ortaya koyabilirsiniz. Yakınlarınızla ilgili güzel şeylerde olacak. Hafta sonunu ailenizle evinizle ilgilenerek geçireceksiniz. Evinizi su basabilir.

Sevgili Oğlaklar; hafta başı kendinizle ilgileneceksiniz. Şahsi işlerinizi, bireysel bakımlarınızı yapabilirsiniz. Kendi kendinize krizler yaratabilirsiniz. Hafta ortası paranıza, kazançlarınıza, yatırımlarınıza önem vereceksiniz. Yeniay da para alanınızda olacak. Yeni yatırımlar yapabilirsiniz. Farklı konulardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yeni iş teklifleri gelebilir. Hafta sonu kardeşlerinizle yakınlarınızla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz. Ruhsal, sanatsal çalışmalara katılabilirsiniz.

Sevgili Kovalar; haftaya düşük enerjiyle başlıyorsunuz. Bir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Dinlenme isteğiniz fazla olacak. Evliyseniz eşinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Eşinizin işinde krizler olabilir. Hafta ortası enerjiniz yerine gelecek. Kendi istek ve arzularınızla ilgileneceksiniz. Kendinize zaman ayıracaksınız. Yeniay da burcunuzda oluyor. Hayatınızla ilgili yeni kalıcı kararlar alarak başlangıçlar yapacaksınız. Hayatınızı yenileyecek, farklılığınızı ortaya koyacaksınız. Hafta sonu para hesaplarınızı iyi yapın. Para harcama isteğiniz artacak. Ruhsal ve sanatsal çalışmalara para harcayabilirsiniz.

Sevgili Balıklar; hafta başı sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza ağırlık vereceksiniz. Bazı arkadaşlarınızla güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz. İşten kazançlarınızda krizler olabilir. Hafta ortası isteksiz olacaksınız. Dinlenmeye ihtiyacınız var. Yeniay da kontrolünüz dışında oluyor. Beklenmedik şans ve fırsatlar gelecektir. Eşiniz veya ikinci çocuğunuz yeni işlere başlayabilir. Bilinçaltı çalışmalarına, ruhsal çalışmalara başlayabilirsiniz. Alışkanlıklarınızı değiştirebilirsiniz. Hafta sonu enerjiniz yerinde olacak. Kendinize önem vereceksiniz.