7 TEMMUZ 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 07 Tem 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz.

İlişkilerimiz, ortaklıklarımız, sanat ve estetik konuları öne alacağız. Derin duygularla devam edeceğiz. Hırslarımız, tutkularımız ve para hafta ortası önemli olacak. Hafta sonu daha enerjik ve iyimser umut dolu olacağız. Maceracı ruhumuz harekete geçecek.

Haftanın ilk günü Merkür gezegeni Aslan burcunda geri harekete başlıyor. İletişimle ilgili sorunlar olabilir. Kendimizi ifade ederken daha bencilce sözler söyleyebiliriz. Elektronik aletlerimizde problemler yaşamamak için yedeklemeler yapmalıyız. Yatırımlarımıza, yaratıcılığımızı kullanacağımız işleri yaparken dikkatli olmalıyız. Çocuklar hakkında önemli kararlar almamalıyız. Aslan aşk ve sevgi; eski sevgililerden ve eşlerden gelen aramalara temkinli yaklaşmalıyız.
Sevgili Koçlar; özel ilişkilerinizde daha uyumlu olacaksınız. Yeni bir ortak projeye başlayabilirsiniz ama imza işini Merkür retrosundan sonraya bırakın. Hafta ortası para konuları ödemeler gündeminizi meşgul edecek. Hafta sonu yoğun iş temposundan kurtulmak için bir yerlere gitmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Boğalar; hafta başı iş yerinde ve çalışma arkadaşlarınızla uyumlu hareket edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Hafta ortası kendinizi ifade ederken daha duygusal olacaksınız. Aile içi tartışmalara dikkat edin. Hafta sonu bütçeniz açık vermemesi için paranızı dikkatli kullanın.

Sevgili İkizler; haftanın ilk günleri çocuklarınızla veya partnerinizle ilgili konuları, sorunları çözümlemekle meşgul olacaksınız. Spora ve diyete başlayabilirsiniz. Hafta ortası iş yerindeki ve günlük koşuşturmacalar sizleri duygusal olarak yorabilir. Hafta sonu partnerinizle eğlenerek geçirmek keyif ve mutluluk verecek.

Sevgili Yengeçler; hafta başı aile ilişkilerinizde dengeli davranmalısınız. Parayla ilgili, harcamalarınızla ilgili dikkatli karalar alın. Hafta ortası partnerinize ve çocuklarınıza karşı daha hassas ve tutkulu olacaksınız. Hafta sonu yapacağınız her şeyden keyif alacaksınız. İş konularında önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; haftaya yoğun bir iletişim trafiğiyle başlıyorsunuz. Önemli anlaşmalar yapacaksanız Metkür retrosunun bitmesini bekleyin. Hafta ortası ailenizle yaşanacaklar sizleri derinden etkileyebilir. Rahatlamak için hafta sonu eğleneceğiniz zevk aldığınız hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Sevgili Başaklar; hafta başı para konularında dengeyi yakalamak için çaba harcayacaksınız. Hafta ortası yakın çevre iletişiminizde zorlanabilirsiniz. Kısa bir seyahat gündeminize gelebilir. Hafta sonu aileniz ve sevdiklerinizle özgürce eğlenmek sizlere keyif verecek.

Sevgili Teraziler; haftaya kendinize zaman ayırmak isteyerek başlayacaksınız. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Hafta ortası kariyeriniz geleceğiniz için ve maddi konularda kadınlardan destekler alacaksınız. Hafta sonu önem verdiğiniz bir konuda anlaşmaya varabilirsiniz. Tatile çıkabilirsiniz.

Sevgili Akrepler; hafta başı kontrol edemeyeceğiniz olayların sizi yormasına izin vermeyin. Daha dengeli hareket edin. İşinizle ilgili önemli kararlarınızı Merkür retrosundan sonraya bırakın. Hafta ortası kendinize de zaman ayırın. Fazla çalışmaktan yorgun düşebilirsiniz. Hafta sonu parasal açıdan şanslısınız. 
Sevgili Yaylar; hafta başı ilişkilerinizde daha dengeli ve uyumlu olacaksınız. Sosyal bir haftaya başlıyorsunuz. Sanat konuları önceliğiniz olacak. Hafta ortası duygusal yoğunluğunuz artıyor. Yardım kuruluşlarıyla ilgili projelerinizi değerlendirebilirsiniz. Yalnız kalıp dinlenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu keyifli ve eğlenceli anlar geçireceksiniz.

Sevgili Oğlaklar; diplomasi gerektiren işlerinizi hafta başı halledebilirsiniz. Maddi konularda dikkatli kararlar alın. Hafta ortası arkadaşlarınızın yaşayacağı olaylar sizleri derinden etkileyebilir. İşten kazancınız sizi bu hafta tatmin etmeyebilir. Hafta sonu kendinize zaman ayırın. Daha felsefi, ruhsal konularla ilgilenmek hoşunuza gidecek, keyif verecek.

Sevgili Kovalar; hafta başı işlerinizi daha uzlaşmacı halledeceksiniz. Yabancılarla ilgili yarım kalmış işlerinizi çözebileceksiniz. Hafta ortası yoğun bir iş temponuz olacak. Aile içi olaylar sizi derinden etkileyecektir. Hafta sonu arkadaşlarınızla geçireceğiniz eğlenceli zamanlar tüm olumsuzlukları haftanın yorgunluklarını alacaktır.

Sevgili Balıklar; haftaya ödemeler, alacaklarla ilgilenerek başlıyorsunuz. Yoğun bir iş temponuz olacak. Hafta ortası hayatı sorgulayabilir sorumluluklar sizleri bunaltabilir. Duygusal yoğunluğunuz fazla olacak. Hafta sonu çalışsanız bile keyifli ve umut dolu olacaksınız. İşle ilgili önemli fırsatlar karşınıza gelecek.