8 AĞUSTOS 2021 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Ağu 2021

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya yeniay etkisinde giriyoruz. Eğlence, aşk, çocuklar, yaratıcı işler ön planda olacak.

Bu haftaya yeniay etkisinde giriyoruz. Eğlence, aşk, çocuklar, yaratıcı işler ön planda olacak. Pazartesi akşamından çarşamba akşamına kadar işlerimizi, sağlığımızı ön plana alacağız. Temizlik, tamirat gibi konularla ilgileneceğiz. Hayatımıza bir düzen vermeye çalışacağız. Ayrıca ilişkilerde hayal kırıklıkları yaşayabiliriz. Kadınlarla ilgili, sanatçılarla ilgili problemler olabilir. Sözlerimize ve düşüncelerimize de dikkat etmeliyiz. Daha sonra cumartesi gününe kadar ilişkiler, ortaklıklar önemli olacak. Her şeyde ölçü, eşitlik, adalet arayacağız. Hafta sonu yoğun, derin duygular içerisinde olacağız. Maddi konular, ortaklaşa paralar, tutku, güç, krizler, okült konular ön planda olacak.

12 Ağustos perşembe günü iletişim gezegeni Merkür kendi burcuna geçiyor. Sistemli, analitik, pratik düşünmeye başlayacağız. Bilgilerimizi işe yarar hale getireceğiz. Her şeyin mükemmel olmasını düşüneceğimizden eleştirel konuşmalar yapabiliriz. Sağlığımıza, hijyenimize daha fazla önem vereceğiz.


Sevgili Koçlar; bu hafta başı sağlığınıza dikkat edin. Gündelik koşuşturmacalarınızla, işlerle güçlerle çok ilgileneceksiniz. Yanınızda çalışanlarla problemler olabilir. Hafta ortası ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında dengede kalmak, uyumlu olmak gerekebilir. Hafta sonu alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Bilinmeyen gizemli konuları araştırıp öğrenmek isteyeceksiniz. Merkür aklınızı sağlığınıza ve işlerinize çevirecek.


Sevgili Boğalar; bu hafta başı keyif, aşk, çocuklar, kazanımlarınız ön planda olacak. Partnerinizle, çocuklarınızla, arkadaşlarınızla hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta ortası koşuşturmacalarınız çok olacaktır. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonu eşinizle, partnerinizle tutkulu, duygu dolu güzel zamanlar geçireceksiniz. Merkür aklınızı fikrinizi aşka ve eğlenceye çevirecek. Çocuklarınızla, hobilerinizle ilgileneceksiniz.


Sevgili İkizler; bu hafta başı evinize, aile ilişkilerine bir düzen getireceksiniz. Ailevi konularda hayal kırıklıkları olabilir. Sözlerinize dikkat edin. Hafta ortası keyifli olacaksınız. Aşk, çocuklar, hobileriniz, tatil ön planda olacak. Hafta sonu işlerinizle, sağlığınızla ilgileneceksiniz. Beslenmenize dikkat edin. Merkür aklınızı fikrinizi ev, aile, yuva, babanıza çevirecek. Ev, arsa alım satımı, taşınma gibi konular devrede olacak.


Sevgili Yengeçler; bu hafta başı iletişim trafiğiniz fazla olabilir. Yakınlarınızın, kardeşlerinizin işleriyle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası eviniz, aileniz, babanız ön planda olacak. Hafta sonu son derece keyifli tutkulu zamanlar geçireceksiniz. Merkür aklınızı fikrinizi eğitimlere, kısa tatillere, yakın çevrenize çevirecek. Kardeşlerinizle ilgili sorunlarınızı çözümleyeceksiniz. Eleştirel konuşmalar yapabilirsiniz.


Sevgili Aslanlar; bu hafta başı para konuları ön planda olacak. Kazanımlarınız, sahip olduklarınızı düzenlemeler yapacaksınız. Parayla ilgili hayal kırıklıkları olabilir. Hafta ortası kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Kardeşlerinizle, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu ailenizle, babanızla beraber geçirebilirsiniz. Merkür aklınızı fikrinizi paraya, sahip olduklarınıza, değerlerinize çevirecek.


Sevgili Başaklar; bu hafta başı kendinize zaman ayıracaksınız. Kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız. İlişkilerde ve parada dikkatli olun, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta ortası parasal konular ön planda olacak. Harcamalarınızda ölçüyü iyi ayarlayın. Hafta sonunda kısa bir tatil yapmak sizlere iyi gelecektir. Burcunuzun yöneticisi Merkür aklınızı fikrinizi kendinize çevirecek. Düşüncelerinizi, planlarınızı rahatlıkla ifade edebileceksiniz.


Sevgili Teraziler; bu hafta başı enerjiniz düşük olacak. Kararsızlıklarınız olacaktır. İşle ilgili hayal kırıklıkları olabilir. İlişkilerinize dikkat edin. Hafta ortası enerjiniz artacak. Kendi kişisel isteklerinize odaklanacaksınız. Hafta sonu maddi konular ön planda olacak. Merkür aklınızı fikrinizi dinlenmeye çevirecek. Yalnız kalmak isteyeceksiniz. Eşinizin ve varsa ikinci çocuğunuzun iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Kendi sağlığınıza da özen gösterin.


Sevgili Akrepler; bu hafta başı arkadaşlarınızın işleriyle ilgileneceksiniz. İlişkilerde hayal kırıklıkları olabilir. Hafta ortası yorgun olabilirsiniz. Dinlenmeyi unutmayın. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız. Kişisel bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Kendi istekleriniz önemli olacak. Merkür aklınızı fikrinizi sosyalleşmeye, arkadaşlarınıza çevirecek. Tüm parasal konularınıza da çeki düzen verdirecek.


Sevgili Yaylar; bu hafta başını geleceğinizi, kariyerinizi, annenizin veya kayınpederinizin işlerini düzenlemeyle geçireceksiniz. Hayal kırıklıklarınız ailenizden gelecek. Hafta ortası sosyal hayatınıza, arkadaşlarınıza, işten kazançlarınıza önem vereceksiniz. Hafta sonu enerjiniz düşük olacak. Sağlığınıza dikkat edin. Dinlenin. Merkür aklınızı fikrinizi gelecek, kariyer planlarınıza çevirecek. Toplumsal statünüzü önemseyeceksiniz. Sözleriniz önemli olacak.


Sevgili Oğlaklar; bu hafta başı yabancılar, uzak akrabalar, hukuki konular, medya, yurt dışı bağlantılı işlerinizle, babanızın iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. İlişkilerde ve parada hayal kırıklıklarınız olabilir. Hafta ortası kariyerinizle, annenizle, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Hafta sonu arkadaşlarınızla beraber sosyal hayatın içerisinde olacaksınız. Merkür aklınızı uzaklara, yeni yerlere, yeni insanlara, seyahatlere çevirecek.


Sevgili Kovalar; bu hafta başı alacak verecek hesaplarınızı düzenleyeceksiniz. Maddi konularda dikkatli olun. Aldatılmaya müsaitsiniz. Okült konularla ilgileneceksiniz. Hafta ortası eğitimlere, seminerlere, babanızın iş ve sağlık konularına, yurtdışı işlerinize, hukuki konulara ağırlık vereceksiniz. Hafta sonu çalışabilirsiniz. Annenizle ilgilenebilirsiniz. Merkür aklınızı fikrinizi ödemelerinize, alacaklarınıza, sağlığınıza çevirecek. Bilinmeyen gizemli konularda eğitimler alabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; bu hafta başı ikili ilişkiler, özel ilişkiniz, eşiniz, ortağınız ön planda olacak. İlişkilerde kendinizi kandırmayın, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta ortası sağlığınıza dikkat edin. Alacak verecek hesaplarınızda dengeyi tutturmaya çalışacaksınız. Hafta sonu uzak yerlere gidebilirsiniz. Merak ettiğiniz konularda seminerlere, eğitimlere katılabilirsiniz. Merkür aklınızı fikrinizi ilişkilere çevirecek. Önemli iş anlaşmalar yapabilirsiniz.