8 ARALIK 2019 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Ara 2019

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya huzur, sakinlik ve maddi konularda güvence isteyerek başlıyoruz. Kadersel önemli gelişmeler olacak. Sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.

 Keyifle yaptığımız şeylerden mutlu olacağız. Tembellik isteğimiz de olacak. Hafta ortası daha hareketli iletişime dönük, sosyal olacağız. Bazı konularda belirsizlikler olacağı için duygularımızla düşüncelerimizi dengelemek kolay olmayacaktır. İçsel gerginlikler olabilir. Hafta sonuna duygusal giriyoruz. Ailemiz, sevdiklerimiz, evimiz, vatanımız ön planda olacak. Sorumluluklarımız bizleri yorabilir. Üzerimizde baskı hissedebiliriz. İletişim gezegeni Merkür Yay burcuna geçiyor. Daha pozitif, neşeli, iyimser düşüneceğiz. Perşembe günü ikizler burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunayda inançlarımızla yeni bilgileri dengelememiz gerekiyor. Yeni bilgiler keşfetmek için daha fazla okuyacağız.

Sevgili Koçlar; bu Dolunayda yakın uzak çevre ilişkilerini dengelemeniz gerekiyor. Kardeşler, ticaret, eğitimle ilgili işler, anlaşmalar odağınızda olacak. Öğreneceğiniz yeni bilgileri kullanmanız gerekiyor.

Sevgili Boğalar; bu Dolunayda kendi kazancınız ve sahip olduklarınızla ortak kazançları dengelemeniz gerekiyor. Parayla ilgili konularda odağınız olacak. Elinize bir miktar para geçebilir.

Sevgili İkizler; bu Dolunay burcunuzda meydana geliyor. İlişkilerinizi dengelemeniz lazım. Odağınız kendinizde olacak. Kendinizi gözden geçireceksiniz. Kendinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; bu Dolunayda çalışma hayatınızla dinlenme ihtiyacınızı dengelemeniz gerekiyor. Odağınız ruhsal çalışmalarda olacak. Hayatınızı kontrolü elinizde olmayacağı için zorlanabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; bu Dolunayda sosyal çevrenizle aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Odağınız arkadaşlarınızda olacağı için onlarla duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Başaklar; bu Dolunayda kariyerinizle aile yaşantınızı dengede tutmalısınız. Ebeveynlerinizle dengeli ilişkiler kurmalısınız. Odağınız kariyer ve işlerinizde olacağı için önemli kararlar alabilirsiniz.

Sevgili Teraziler; bu Dolunayda yakın uzak çevre ilişkilerini dengelemeniz gerekiyor. Uzak akrabalarınız hakkında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Odağınız yabancılar, yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler, hukuki konularda olacak.

Sevgili Akrepler; bu Dolunayda ortak kazançlarınızla kendi kazançlarınızı dengelemeniz lazım. Odağınız borçlar, alacak verecek hesaplarında olacaktır. Partnerinize ait bir borcu ödeyebilirsiniz.

Sevgili Yaylar; bu Dolunay kendinizle ikili ilişkilerinizi dengelemeniz lazım. Odağınız eşinizde veya ortağınızda olacaktır. Özel hayatınızla ilgili kararlar alıp duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; bu Dolunayda günlük koşuşturmacalarınızla dinlenme ihtiyacınızı dengelemeniz gerekiyor. Odağınız işlerinizde ve sağlığınızda olacak. Alerjilere, omuzlarınıza, akciğerlerinize dikkat edin.

Sevgili Kovalar; bu Dolunayda aşk hayatınız, çocuklarınızla sosyal hayatınızı dengelemeniz gerekiyor. Odağınız çocuklarda, eğlencede, aşkta olacak. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Bekarsanız hayatınıza yeni biri girebilir.

Sevgili Balıklar; bu Dolunayda ailevi konularla kariyer hayatınızı dengelemeniz gerekiyor. Odağınız ailenizde evinizde olacak. Ebeveynlerinizle hassas duygusal durumlar olabilir.