8 MART 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Mar 2020

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Haftaya elimizdeki işleri toparlamak, tamirat tadilat yapmak, her şeyi düzenlemek ve şifa çalışmalarına öncelik vererek başlıyoruz.

Haftaya elimizdeki işleri toparlamak, tamirat tadilat yapmak, her şeyi düzenlemek ve şifa çalışmalarına öncelik vererek başlıyoruz. Hafta ortası ilişkiler, ortaklıklar önceliğimiz olacak. Estetik ve sanatsal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Hayatımızda daha fazla huzur, uyum, barış ve denge isteyeceğiz. Hafta sonu derin ve yoğun duygular içerisinde olacağız. Hırslarımız, tutkularımız, maddi konular ön planda olacak. Alacak verecek hesaplarıyla ilgileneceğiz.

9 Mart pazartesi akşamı Başak burcunda Dolunay meydana gelecek. Dolunaylar Yeni Ay’da başlattıklarımızın görünür olduğu zamanlardır. Stresli de olsa bizlere farkındalıklar yaşatır. Eril dişil enerji karşı karşıya geldiği için önemli yüzleşme zamanlarındayız. Başak Dolunayı “Hasat” dolunayıdır. Yaptıklarımızın hasadını alacağız. Başak Balık Dolunayı en önemli şifa zamanlarıdır. Hem ruhumuzu hem bedenimizi şifalandıracağız. Dünyevi hizmet ile ruhsal hizmeti dengeleyip hareket edeceğiz. Detaylarla büyük resim arasında kaybolmamaya her şeyi net görmeye çalışacağız. Hayatımıza 14 gün boyunca bu enerji hakim olacak.

Sevgili Koçlar; bu Dolunay sizlere iş hayatınız, sağlığınız, çalışma arkadaşlarınız, günlük rutinleriniz, kiracılarınız, evcil hayvanlarınız, halanız veya amcanızla olan ilişkilerinizde farkındalıklar yaşatacak. İş hayatınızda önemli fırsatlar gelebilir. Emek vererek yaptığınız işlerin karşılığını alabileceksiniz.

Sevgili Boğalar; bu Dolunay sizlere aşk, çocuklar, hobiler, yaratıcılık, şans, tatilleriniz, hayattan keyif aldığınız konularda farkındalıklar yaşatacak. Yalnız olanlarınıza yeni bir aşk gelebilir. Çocuk sahibi olabilirsiniz. Hobilerinizden maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Ailenizin, babanızın parasal konularıyla da ilgileneceksiniz.

Sevgili İkizler; bu Dolunay sizlere aile, ev, yuva, babanız, kökleriniz, iç dünyanızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Gayrimenkullerinizi değerlendirebilirsiniz. Yeni bir ev alabilir, taşınabilirsiniz. Veya evinizde tadilatlar yapabilirsiniz. Babanızla olan ilişkilerinize önem vereceksiniz. Ailenize, evinize vakit ayıracaksınız.

Sevgili Yengeçler; bu Dolunay sizlere kardeşleriniz, yakın akraba ve arkadaşlarınız, eğitim hayatınız, trafik, ticaret, iletişimsel her konuda farkındalıklar yaşatacak. Kendi düşüncelerinizi fark edip yüzleşmeler yaşayacaksınız. Önemli yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Kardeşlerinize ait konular gündeminizde olacak.

Sevgili Aslanlar; bu Dolunay sizlere parayla, değerlerinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Ekmeğinizi kazanmayı sağlayan Allah vergisi yeteneklerinizi göreceksiniz. Sahip olduklarınızın değerini anlayacaksınız. Kendi kazançlarınızın, zenginliklerinizin önemini fark edeceksiniz.

Sevgili Başaklar; Dolunay burcunuzda meydana geliyor. Bu Dolunay sizlere kendinizle ilgili, kendi yaşamınız ve isteklerinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Sağlığınıza, görünüşünüze, ilişkilerinize, ailenize, işinize ait konularda yüzleşmeler yaşayacaksınız. Kendiniz ve kararlarınız önemli olacak.

Sevgili Teraziler; bu Dolunay sizlere kadersel ve kontrol edemediğiniz olayları gösterecek. Gizlediğiniz veya sizden gizlenen her şeyin ortaya çıktığını göreceksiniz. Ruh sağlığınızla ilgileneceksiniz. Ruhunuzu dinlendirmek isteyeceğiniz için namaz, yoga, meditasyon gibi şifa çalışmaları yapacaksınız. Rüyalarınıza önem verin.
Sevgili Akrepler; bu Dolunay sizlere sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, dernekler, gruplar, organizasyonlar, işten kazançlarınız, annenizin parasal durumu, gelecek beklentilerinizle ilgili farkındalıklar yaşatacak. Yaptığınız yeni iş bağlantılarından gelir elde edebileceksiniz. Dileklerinizi gerçekleştireceksiniz.

Sevgili Yaylar; bu Dolunay sizlere kariyeriniz, işiniz, toplum görüntünüz, statünüz, annenizle olan ilişkilerinizde farkındalıklar yaşatacak. Kariyerinizde yaptıklarınızın hasadını alacaksınız. İşlerinize bir düzen vermeye çalışacaksınız. Bekar olanlarınız statü değişikliği yaşayabilecekleri için evlilik kararı alabilirler.

Sevgili Oğlaklar; bu Dolunay sizlere uzak çevre, eşinizin kardeş ve akrabaları, akademik kariyer, yabancılar, yurt dışı bağlantılı işlerinizde, hukuki konularda, seyahatlerde, inançlarınızda farkındalıklar yaşatacak. Başkalarının düşüncelerine önem vereceksiniz. Yabancı kişiler, uzak akrabalar hayatınızın içinde olacaklardır.

Sevgili Kovalar; bu Dolunay sizlere ortak kazançlarda, alacak verecek hesaplarınızda, eşinizin veya ortağınızın parasal konularında, miras, kredi, vergi gibi maddi konularda farkındalıklar yaşatacak. Önemli borçlarınızı kapatabileceksiniz. Yeniden doğumu anlayıp küllerinizden nasıl doğacağınızı göreceksiniz.

Sevgili Balıklar; bu Dolunay sizlere ilişkiler, evlilik, eş, ortaklarınız, danıştığınız kişiler, açık düşmanlarınızla ilgili farkındalıklar yaşatacak. Yeni ortaklı bir işe başlayabilirsiniz. Bekar olanlarınız evlenebilir. Taşınabilirsiniz. İlişkilerinizde neye hizmet ettiğinizi göreceksiniz. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız.