8 OCAK 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 08 Oca 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Merhaba, haftaya canlı ve enerjik başlıyoruz. Beğenilmek isteğimiz fazla olacak.

Merhaba, haftaya canlı ve enerjik başlıyoruz. Beğenilmek isteğimiz fazla olacak. Eğlenceli aktivitelerle ilgileneceğiz. Çocuklarımıza vakit ayıracağımız. Yaratıcılığımızı ortaya koyacak işlerimizi ön plana alacağız. Ani olaylar ve sorumluluklarımız, yaşlılar hafta başı bizleri yoracak. Hafta ortası işlerimize, gündelik koşuşturmacalarımızla fazlaca ilgileneceğiz. Endişeler, evhamlar bizlerle olacak. Her yaptığımızı kusursuz yapmak isteyeceğiz. Kolay kolay hiçbir şeyi beğenmeyeceğimiz için eleştirilerimiz de fazla olacak. Temizlik tamirat işleriyle veya yarım bıraktığımız iş ve projelerimizle ilgileneceğiz. Hafta sonu ikili ilişkilere önem vereceğiz. Hayatımızda denge ve uyum yaratmaya çalışacağız. Sosyal aktiviteler içerisinde olacağız.

Hafta sonu İkizler burcundaki Mars gezegeni ileri gitmeye başlayacak. Enerjimiz yükselecek. Sözlerimiz daha keskin olacaktır.

Koç; bu hafta başı aşk, çocuklar, hobiler, tatil, borsa gibi yatırımlar ön planda olacak. Hafta ortası rutin işlerinizle ilgileneceksiniz. Sağlığınıza, diyetinize, beslenmenize önem vereceksiniz. Hafta sonu partnerinizle, eşinizle ilgileneceksiniz.

Boğa; bu hafta başı aile, ev, babanız ön planda olacak. Aile bireyleri sizleri yorabilir. Hafta ortası keyifli zamanlar geçireceksiniz. Çocuklarınızla ilgili güzel şeyler olacak. Hafta sonu iş arkadaşlarınızla olacaksınız. Çalışabilirsiniz. Babanızın kardeşleriyle ilgili durumlar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

İkizler; bu hafta başı yakın arkadaşlarınızla, kardeşlerinizle eğlenceli kısa geziler yapabilirsiniz. Yaratıcı düşüncelerinizi ortaya koyacaksınız. Hafta ortası evinizde, iş yerinizde temizlik tamirat işleriyle ilgileneceksiniz. Aile içi sorunlara çözümler bulacaksınız. Hafta sonunu keyifli geçireceksiniz. Partnerinizle, çocuklarınızla bir yerlere gidebilirsiniz.

Yengeç; bu hafta başı maddi konular, kazanımlarınız, yatırımlarınız ön planda olacak. Harcamalarınız fazla olabilir. Hafta ortası kardeşlerinizin işleriyle ilgileneceksiniz. Eğitim, ticaret, satış, pazarlama gibi konular, kısa vadeli işleriniz ön planda olacak. Hafta sonunu evde geçireceksiniz. Ailenizle sosyalleşeceksiniz.

Aslan; bu hafta başını kendinize, kendi isteklerinize ayıracaksınız. Hafta ortası parasal konularda tedirginlikleriniz olacak. Kazançlarınızı düzenleyeceksiniz. Hafta sonu kısa bir tatile gidebilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz. Annenizin sağlığıyla da ilgileneceksiniz.

Başak; bu hafta başı enerjiniz düşük olacak. Yurt dışı işlerinizle, eşinizin ve ikinci çocuğunuzun sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta ortası kendi isteklerinize ve kişisel bakımlarınıza zaman ayıracaksınız. Hafta sonu para hesaplarıyla uğraşacaksınız. Gelir gider dengesi yapacaksınız.

Terazi; bu hafta başı arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız. İşinizle ilgili toplantılar, organizasyonlar yapabilirsiniz. Hafta ortası enerjiniz düşük olacak. Dinlenmeye zaman ayırın. Yurt dışı işlerinizle ilgileneceksiniz. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Annenizin kardeşleriyle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu kendinize ayıracaksınız.

Akrep; bu hafta başı toplum önünde, iş ortamında kendinizi göstereceksiniz. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Hafta ortası arkadaşlarınızın angarya işleriyle uğraşabilirsiniz. İşten kazançlarınıza düzen getireceksiniz. Hafta sonu sakinliğe, huzura ihtiyacınız var. Dinlenin. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz.

Yay; bu hafta başına uzak yerlerden haberler alarak başlıyorsunuz. Yabancılarla bir arada olacaksınız. Babanızın işleriyle, sağlığıyla ilgileneceksiniz. Hafta ortası işlerinizle, annenizle, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Hafta sonunu arkadaşlarınızla veya iş toplantıları yaparak geçireceksiniz.

Oğlak; bu hafta başını alacak verecek hesaplarınızla ilgilenerek geçireceksiniz. Kredi, vergi, miras, eşinizin parasıyla ilgili durumlar söz konusu olacak. Hafta ortası yabancılar, hukuki konular, eşinizin kardeşleri, babanızın iş ve sağlık sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonunda çalışacaksınız. Anneniz, eşinizin ailesiyle ilgili durumlar olabilir.

Kova; bu hafta başında ikili ilişkiler, eş, ortaklarla ilgili olaylar ön planda olacak. Hafta ortası alacak verecek hesaplarınız, sağlığınızla ilgili düzenlemeler yapacaksınız. Hafta sonu kaçamağı sizlere iyi gelecektir. Babanızın sağlığı, torunlar ön planda olacak.

Balık; bu hafta başı sağlık, iş, gündelik koşuşturmacalarınızla ilgileneceksiniz. Hafta ortası eşinizin, ortağınızın işleriyle ilgileneceksiniz. Taşınabilirsiniz. Danışmanlıklar alabilirsiniz. Hafta sonu sağlığınıza dikkat edin. Ruhsal, gizemli konularda çalışmalar yapabilirsiniz.