Vakıf Katılım web

​9 NİSAN 2023 PAZAR

Dilek AYGEN 09 Nis 2023

Dilek AYGEN
Tüm Yazıları
Bu haftaya iyimser enerjiyle başlıyoruz. Şans ve fırsatlar bizden yana olacak.

Bu haftaya iyimser enerjiyle başlıyoruz. Şans ve fırsatlar bizden yana olacak. Hafta ortası hayatı ciddiye alacağız. Sorumluluklarımız ön planda olacak. Hafta sonu özgür olmak, arkadaşlarımızla olmak bizleri güvende ve mutlu hissettirecek.

11 Nisan günü Güneş ve Jüpiter’in Koç burcunda kavuşumu şanslı etkiler yaratsa da, altın piyasalarını hareketlendirecek. Çocuklarla ilgili konular, eğitimle ilgili konularda dikkatli olmak gerekecek. Erkekler için ise eşleriyle ilgili zorluklar olabilir.

11 Nisan günü ilişkiler, ortaklık, keyif, sevgi, para gezegeni Venüs İkizler burcuna geçiyor. Sevgide mantık ön planda olacak. Sevgimizi her an dile getireceğiz. Sevdiklerimizin ne yaptıklarını merak edeceğiz. İlişkilerimizde bol sohbet ve fikir alışverişi olacak. İlişkilerde derinleşemeyeceğiz yüzeysel kalacağız. Herkes hakkında her şey hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiz. Venüs, para olduğu için parayı hızlı kazanıp hızlı tüketeceğiz. Kısa vadeli projelerimizle ilgileneceğiz.

Sevgili Koçlar; Venüs İkizler yakın çevreniz, kardeşlerinizle sosyalleştirecek. Kısa seyahatler yapmaktan keyif alacaksınız. Çevrenize kendi düşüncelerinizi şık bir şekilde ifade edeceksiniz. Kısa vadeli projelerinizden para kazanacaksınız.

Sevgili Boğalar; Venüs İkizler parasal konularda şans getirecek. Kısa vadeli yatırımlar yapabilirsiniz. Entellektüel konulara para harcayabilirsiniz. Bilginizi paraya çevirebilirsiniz.

Sevgili İkizler; Venüs sizin burcunuza geçiyor. Çekiciliğiniz ve cazibeniz artacak. Uyumlu davranışlarınızla dikkat çekeceksiniz. Kendinizde istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Sevgili Yengeçler; Venüs İkizler sizleri sosyal hayattan uzaklaştıracak. Yalnız kalmaktan hoşlanacaksınız. Platonik aşklara dikkat edin. Yurt dışı işlerden para kazanabilirsiniz.

Sevgili Aslanlar; Venüs İkizler arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirtecektir. Davetlere katılabilirsiniz. İşten kazançlarınızda olumlu gelişmeler olacaktır.

Sevgili Başaklar; Venüs İkizler iş ve kariyerinizde olumlu bir dönem olacak. Toplum önünde düşüncelerinizi şık bir şekilde ifade edeceksiniz.

Sevgili Teraziler; Venüs İkizler yabancılar, uzak akrabalar, eğitimlerle ilgili olumlu etkiler yapacak. Aşk uzaklardan gelecek. Hayata olumlu bakacaksınız.

Sevgili Akrepler; Venüs İkizler finansal konularda hızlı gelişmeler yaşatacak. Maddi ve manevi güzellikler yaşayacaksınız. Gizemli konularla ilgileneceksiniz.

Sevgili Yaylar; Venüs İkizler ikili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşatacak. Eşinizle hoş sohbetler yapacaksınız. Yeni iş anlaşmaları yapabilirsiniz.

Sevgili Oğlaklar; Venüs İkizler hem iş hem günlük hayatta sizlere kolaylık sağlayacak. Kısa iş seyahatlerine gidebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Sevgili Kovalar; Venüs İkizler sizlere keyif ve aşk getirecek. Hayatın tadını çıkartacaksınız. Çocuklarla hoş vakitler geçireceksiniz. Eğlenmek, tatile gitmek huzur verecek.

Sevgili Balıklar; Venüs İkizler ev ve ailevi konularda olumlu gelişmeler yaşatacak. Kendinizi yuvanızda güvenli hissedeceksiniz. Evinizde davetler verebilirsiniz. Evinize tadilat yapabilirsiniz.

Sevgiler, Dilek.