9 ŞUBAT 2020 PAZAR

Dilek AYGEN 09 Şub 2020

Dilek AYGEN
Bu hafta pazartesi ve salı günleri işlerimizi toparlamak, tamirat yapmak, her şeyi yeniden düzenlemek ve şifa çalışmaları önceliğimiz olacak.

Bu hafta pazartesi ve salı günleri işlerimizi toparlamak, tamirat yapmak, her şeyi yeniden düzenlemek ve şifa çalışmaları önceliğimiz olacak. Hafta ortası ilişkilere, ortaklıklara, estetik ve sanatsal çalışmalara ağırlık vereceğiz. Daha fazla uyum, denge, barış yaratmak isteyeceğiz. Hafta sonu yoğun duygusallık içerisinde olacağız. Her şeyi derinden hissedeceğiz. Hırslarımız, tutkularımız ön planda olacak. Maddi konular, alacak verecek hesaplarıyla ilgileneceğiz.


9 Şubat pazar günü (bugün) Aslan burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Dolunaylar Yeniay’da başlattıklarımızın görünür olduğu zamanlardır. Stresli de olsa bizlere farkındalıklar yaşatır. Aslan Dolunayı bencillikle idealizmi, eğlenceyle hümanizmi dengelememizi ister. Kral tarafımızla anarşist tarafımızı dengelememiz gerekiyor. Yaratıcı yönlerimizi ortaya koyacağız. Gerçekten hangi alanlarda eğleniyoruz, içimizdeki çocuğu dinliyoruz? Bunları bizlere gösterecek. Ne kadar kendimiz olabiliyoruz? 14 gün bu enerjide olacağız.


Sevgili Koçlar; Dolunay sizleri sahneye davet ediyor. Şanslı bir dönemdesiniz. Aşkınızı fark edeceksiniz. Bekarsanız yeni biri hayatınıza girebilir. Çocuklarınızla gereken özeni göstereceksiniz. Yaratıcı ve eğlenceli yönlerinizi anlayacaksınız.


Sevgili Boğalar; Dolunay sizlere ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizi, aile ve iş hayatınızı dengeletecek. Evinizle ilgileneceksiniz. Taşınabilirsiniz. Ailenize yeni biri girebilir. Evinizde eğlenmek, zaman geçirmek isteyeceğiniz bir dönemdesiniz.


Sevgili İkizler; Dolunay yakın ve uzak akraba ilişkilerini dengelemenizi istiyor. Kardeşleriniz ve yakın arkadaşlarınızla eğlenmek isteyeceksiniz. Bu dönem başkalarının değil kendi yaratıcı fikirlerinizi ortaya koyacaksınız. İletişim trafiğiniz fazla olacak.


Sevgili Yengeçler; Dolunay sizlere başkalarının paralarıyla kendi paranızın kullanımını dengelemenizi istiyor. Kendi yeteneklerinizle para kazanmayı anlayacaksınız. Paranızı eğlenerek harcayın. Yatırımlar yapabilirsiniz. Elinize para geçebilir.


Sevgili Aslanlar; sahne sizin; Dolunay sizlere kendinizle ve diğer insanlarla olan ilişkilerinizi dengelemenizi istiyor. Kendinizi ve yeteneklerinizi ortaya koyacaksınız. Yeniay’da başlattıklarınızı sonuçlarını göreceksiniz. İçinizdeki çocukla ne kadar temastasınız ne kadar eğleniyorsunuz bunları fark edeceksiniz.


Sevgili Başaklar; Dolunay sizlerden çalışma ve dinlenme bu ikisini dengelemenizi istiyor. İş hayatınızdaki veya sizden gizlenen gerçekleri fark edeceksiniz. Korkularınızdan arınacaksınız. Bu dönem biraz yalnız kalıp kalp sesinizi dinlemelisiniz.


Sevgili Teraziler; Dolunay sosyal hayatınızla aşk hayatınızı dengelemenizi istiyor. Arkadaşlarınızla eğleneceğiniz bir dönemdesiniz. Yeni arkadaşlıklarınız başlayacak. Sosyal hayatınıza önem vermeniz özel ilişkisi olanlarda bazı zorlanmalar yaratabilir.


Sevgili Akrepler; Dolunay sizlere kariyer, iş hayatınızla aile hayatınızı ve ebeveyn ilişkilerinizi dengeletecek. Yeniay’da başlattığınız işlerinizin sonucu alacaksınız. İşinizde yaratıcılığınızı ortaya koyacaksınız. Kariyerinizde parladığınız bir dönem olacaktır.


Sevgili Yaylar; Dolunay sizlere uzak yakın akraba ilişkilerinde denge kurduracak. Başkalarının yaratıcı düşüncelerini de dinlemenizi istiyor. Yurt dışına seyahatler yapabilirsiniz. Eğitimlerinizi gözden geçirip yeni derslere başlayabilirsiniz. Yeni bilgileri eğlenerek hayatınıza katacaksınız.


Sevgili Oğlaklar; Dolunay sizlerden maddi konularınızı dengelemenizi istiyor. Başkalarının kaynaklarını kullanabilir, kredi veya borç alabilirsiniz. Parayla ilgili konularda daha dikkatli olun. Maddi manevi değerler bu dönem daha önemli olacak.


Sevgili Kovalar; bu Dolunayda eşinizle olan ilişkinizi dengeye oturtacaksınız. Eşinizle nasıl eğlenebileceğinizi fark edeceksiniz. Bekar olanlarınız evlilik kararı alabilir. Eğleneceğiniz bir partner seçebilirsiniz. Taşınabilir veya yeni anlaşmalar yapabilirsiniz.


Sevgili Balıklar; Dolunay sizlere çalışmayla dinlenmeyi dengeletecek. İşlerinizi yaparken yaratıcı ve eğlenceli yönlerinizi ortaya koyacaksınız. Çalışma hayatınızı tamamlayabilir veya yepyeni işlere girebilirsiniz. Sağlığınızla da ilgileneceksiniz.