Vakıf Katılım web

AK PARTİ NEDEN PANİKLESİN Kİ?

İlnur ÇEVİK 25 Nis 2018

İlnur ÇEVİK
Tüm Yazıları
Birileri AK Parti'nin son gelişmelerden rahatsızlık, hatta panik duyduğunu iddia ediyorlar. Sözde CHP'nin 15 milletvekilini İYİ Partiye vermesi ve TBMM'de grup kurması AK Partili yöneticileri panik ettirecek kadar rahatsız etmiş…

Her Türk vatandaşı gibi siyasete bu boyutlarda hile ve desise girmişse herhangi bir AK Parti mensubunun bundan rahatsızlık ve derin üzüntü duyması gayet normal…

15 milletvekili rezaletinin kendisine nasıl yansıyacağına anlayan Meral Akşener bile “benin Meclis grubum bile olsa cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayacağım” deme ihtiyacını hissediyor… Çünkü bu tür hile ve desiseyi Türk seçmeni geçmişte de affetmedi gelecekte de (24 Haziran’da) affetmeyecektir.

15 milletvekili zaten hem 23 Nisan Meclis oturumunda hem de salı günü yapılan CHP grup toplantısında yerlerini alarak bu işin nasıl bir numara olduğunu ortaya koydular.

Bütün mesele 24 Haziran’da AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan’la başa çıkamayacaklarını anlayanların şimdi çamura yatarak durumu kurtarmaya çalışmaları.

Şu anda Türkiye’de birileri panik içindeyse o da seçim kararından sonra darmadağın olan muhalefet. Aday belirlemeye çalışıyorlar, hatta o kadar zordalar ki Abdullah Gül’den bile medet umuyorlar.